Brazilska stražnjica

„Brazilska stražnjica “-najnovija metoda formiranja stražnjice!

Brazilski karneval je privlačna samba, more šarenih odijela i prekrasnih tijela Brazilki. Naravno, ako se učlanite u plesni klub, za par godina i Vaša stražnjica će također postati elastična i podignuta kao kod najpoznatijih brazilskih ljepotica. Ali ako ne želite čekati i želite impresionirati svoje voljene idealnom stražnjicom, ovo je jedinstvena prilika za Vas!

„Brazilska stražnjica ” je postupak koji je prvenstveno usmjeren na poboljšanje elastičnosti, zategnutosti,smanjenje težine i povećanje tonusa vaše stražnjice. Okrugla visoka stražnjica je ponos svake žene i mašta svakog muškarca.

Postupak se obavlja u sljedujućim koracima:

1. Analiza tkiva aparatnim kompleksom E.S.M.A

2. Lipoliza (radi se ako potreban tretman mršavljenja)- tretman u kojem se djeluje na topljenje masti i tonificiranje mišića. Masa mišića se povećava, a smanjuje se obujam u centimetrima. Masne nakupine se tope i odstranjuju limfom.

3. Miostimulacija – modeliranje prirodnog rada mišića, jačanje muskulature, povećavanje mišićne mase, obnavljanje razmjene kalija i natrija u organizmu

4. Lifting kože- djelovanje na tkivo kože. Izaziva povećanje tonusa mišića i elastičnosti kože. Visokoefikasno zatezanje kože.Stimulacija kože na različitim nivoima: limfnom, epidermalnom, mišićnom. Zatezanje ovisile kože.

5. Limfna drenaža- izvodi se pomoću posebnog programa. Stimuliraju se limfni čvorovi kako bi se potaknuo protok limfe i bolje drenirale međustanične tekućine. Tijelo se time oslobađa višak tekućine i otpadnih proizvoda metabolizma.

6. Kavitacija ( po potrebi )- terapija ultrazvukom također djeluje na celulit. Kod ove metode ultrazvučni valovi prodiru ispod kože, zagrijavaju tkivo, razbijaju masne nakupine i pokreću nakupljene tekućine. Poboljšava se cirkulacija i povećava se rastezljivost kolagenog tkiva.

Tretman traje 45 minuta te preporučuje se 1-2 puta tjedno.

Rezultat neće dugo čekati.