Brazilska stražnjica

„Brazilska stražnjica “-najnovija metoda formiranja stražnjice!

Brazilski karneval je privlačna samba, more šarenih odijela i prekrasnih tijela Brazilki. Naravno, ako se učlanite u plesni klub, za par godina i Vaša stražnjica će također postati elastična i podignuta kao kod najpoznatijih brazilskih ljepotica. Ali ako ne želite čekati i želite impresionirati svoje voljene idealnom stražnjicom, ovo je jedinstvena prilika za Vas!

„Brazilska stražnjica ” je postupak koji je prvenstveno usmjeren na poboljšanje elastičnosti, zategnutosti,smanjenje težine i povećanje tonusa vaše stražnjice. Okrugla visoka stražnjica je ponos svake žene i mašta svakog muškarca.

Postupak se obavlja u sljedujućim koracima:

1. Analiza tkiva aparatnim kompleksom E.S.M.A

2. Lipoliza (radi se ako potreban tretman mršavljenja)- tretman u kojem se djeluje na topljenje masti i tonificiranje mišića. Masa mišića se povećava, a smanjuje se obujam u centimetrima. Masne nakupine se tope i odstranjuju limfom.

3. Miostimulacija – modeliranje prirodnog rada mišića, jačanje muskulature, povećavanje mišićne mase, obnavljanje razmjene kalija i natrija u organizmu

4. Lifting kože- djelovanje na tkivo kože. Izaziva povećanje tonusa mišića i elastičnosti kože. Visokoefikasno zatezanje kože.Stimulacija kože na različitim nivoima: limfnom, epidermalnom, mišićnom. Zatezanje ovisile kože.

5. Limfna drenaža- izvodi se pomoću posebnog programa. Stimuliraju se limfni čvorovi kako bi se potaknuo protok limfe i bolje drenirale međustanične tekućine. Tijelo se time oslobađa višak tekućine i otpadnih proizvoda metabolizma.

6. Kavitacija ( po potrebi )- terapija ultrazvukom također djeluje na celulit. Kod ove metode ultrazvučni valovi prodiru ispod kože, zagrijavaju tkivo, razbijaju masne nakupine i pokreću nakupljene tekućine. Poboljšava se cirkulacija i povećava se rastezljivost kolagenog tkiva.

Tretman traje 45 minuta te preporučuje se 1-2 puta tjedno.

Rezultat neće dugo čekati.

14 Comments
 1. poštvani, ima li rezultata od 5 tretmana?

 2. Naravno da ima ali rezultat ovisi o početnom stanju tkiva i mišića.

 3. Poštovani, piše da ponuda traje još 13 dana, ako sam kupila i platila ponudu, trebam li čekati do isteka tih 13 dana ili mogu već sad doći do vas? Hvala

 4. Ako ste dobili kupon možete slobodno nas nazvati i dogovoriti termin.Ne treba čekati završetak ponude.

 5. Poštovani,
  htijela bi samo podignuti stražnjicu i oblikovati dio gdje se stražnjica spaja sa nogama te ukloniti celulit.nebi htijela da mi stražnjica dobije veći obujam povećanjem mišićne mase,htijela bi da ostane ista ili da se još smanji.zanima me Vaše mišljenje.da li je ova ponuda ono što meni treba ili mi preporučate nekakvu drugu kombinaciju tretmana?
  unaprijed hvala

 6. Naš terapeut će procijeniti stanje Vašeg tkiva i u dovogoru s Vama odrediti potrebni tretman.Naravno, tkivo svake osobe je posebno i zbog toga sve zahtijeve naših klijenta su različite.Mi izlazimo u susret svim Vašim željama.TOKOM DOLASKA NA PRVI TRETMAN TREBATE NAGLASITI ŠTO ŽELITE.

 7. Poštovani,
  zanima me koliko tretmana se okvirno preporučuje za uklanjanje celulita i zatezanje stražnjice? Jasno mi je da je takva procjena individualna, ali zanima me koliko je tretmana okvirno dovoljno za neke vidljive rezultate..

  Unaprijed zahvaljujem!

 8. Štovana, sve je , naravno, individualno. Ovisi o Vašoj dobi i stanju tkiva.Ako želite brzi efekt uz zatezanje stražnice i anticelulitni program-za to je moguće koristiti grupu elitnih programa s malo jačom snagom impulsa. Postoji i program iglolipolize koji koriste naši klijente da bi brzo istopiti celulit iznutra.Sve je to individualno. Ako deblina Vašeg celulita 10 cm-trebat će oko 15-20 tretmana. Zato trebamo to vidjeti i procijeniti.Najbolje riješenje za Vas da uzmite 2 kupona za jaći i kvalitetniji efekt.

 9. Poštovani,
  zanima me da li se tim postupkom može i malo povećati stražnjica? Naime prije sam se puno bavila sportom ali zadnjih 2 god radim posao gdje cijeli dan sjedim pa sam dobila dosta celulita i omlohavili se mu mišići i “promjenio se oblik”. Ima li spasa?

 10. Za takav slučaj koristimo sportske programe.S obziom na to da ste se bavili sportom koristit ćemo pojačanu miostimulaciju i naravno ćemo obaviti lipolizu tkiva(topljenje masnoće). Za anticelulitni program možemo razgovarati tek kada istopimo masnoću koja prekriva celulit.Vjerujem da ćete rezultat primjetiti već nakon nekoliko tretmana.Objasnite svoj problem tokom dolaska na prvi tretman i posebno za Vas mi ćemo izraditi program rada.

 11. Poštovani,
  zanima me da li ovaj tretman kao i tretman sexy trbuščić mogu koristiti osobe sa operiranim venama i da li su moguće kakve posljedice takvih tretmana? Hvala.

 12. Ana, tretman može se obaviti bez ikakvih loših posljedica po zdravlje.Kod tretmana sexy-trbušćić kao i kod tretmana “Brazilska stražnica” ne obrađuje se zona noga.Aparatno-medicinski kompleks ESMA u stanju preporznati problematiku organizma i preobraziti snagu impulsa za svakog pojedinačnog klijenta zahvaljući specijalnom softweru.

 13. Zanima me da li posle odredjenog broja tretmana, i kolko tolko uklonjenog celulita, i postignutih rezultata, dodje do bumerang efekta?

 14. Draga Sonja! Uvijek može doći do “Bumerang efekta” ako ne održavate rezultat.Tako je u svemu – nije samo s tretmanom Brazilke.Zamislite da ste dugo trudili smršaviti pomoću praviljne prehrane,postigli dobar rezultat, stavili na sebe traperice o kojima ste maštali, pokazali svoju novu liniju prijateljicama i …..nastavili živjeti po starom kako ste to radili i prije mršavljenja! Efekt Bumeranga ovisi samo o Vama i Vašim životnim navikama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *