Univerzalna matrica


To su gotovi programi br 1, 2, 3, 4 i 5.  Ti su programi u formatu mp3 (zvuk u frekventnom spektru ljudskog govora) napravljeni zajedno s izvanrednom liječnicom Mansurovom R.A. Univerzalni programi su valni (spinorni) odrazi bioaktivnih tvari prirodnog porijekla, koje su kod djelovanja na čovjeka obično ućinkovitije i ekološki bolje od samih tvari.

Univerzalni programi su zapisi MŠEI – spin ekvivalenata različitih biološki aktivnih tvari – davno provjerenih ljekovitih preparata prirodnog porijekla, takvih kao što su ekstrati ginsenga, eleuterakoka, matična mliječ itd.

Program br. 1 – korekcija imunološkog sustava

Program br. 2 – korekcija metabolizma koštanog i vaskularnog sustava, kao i  velikog mozga

Program br. 3 – onkologija

Program br. 4 – korekcija opće razmjene tvari

Program br. 5 – jedna od varijanti usporavanja starenja u tekućoj dobi pacijenta. U zadnje je vrijeme utvrđeno, da također blokira mnoge vrste onkoloških procesa

Upute za slušanje univerzalnih programa:

  1. Preporučujemo slušanje svih zapisa po redu. Ako je iz nekih razloga teško slušati sve fajlove po redu (preko 20 podfajlova, više od sat vremena),onda se to slušanje može slobodno podijeliti na dijelove, na primjer na „trojke“. Svaku od njih u početku slušajte otprilike tjedan dana. Kasnije, nakon adaptacije, mogu se slušati svi dijelovi zajedno.
  2. Subjektivno, oslanjajući se na svojim osjetima, vi određujete fajlove, koje najbolje usvajate. Kasnije, može slušati uglavnom njih.
  3. Jačina zvuka ne smije biti velika, poželjno je da ista bude minimalna, koja se može čuti.
  4. Poželjno je da  slušanje obavite prije i nakon  spavanja. Programi se mogu uključiti tiho i za vrijeme sna. Možete koristiti i slušalice.
  5. Prije slušanja skoncentrirajte se na program, u potpunosti se opustite, po mogućnosti bez ikakvih drugih misli, skoncentrirajte se na vlastite osjete ili jednostavno nemojte ni o čemu razmišljati. Mada, to nije obavezan zahtjev, programi funkcioniraju i kod obavljanja običnih poslova, ali nešto manje učinkovito.

Prvih dana slušanja univerzalnih kao i individualnih programa, moguće je izvjesno pogoršanje subjektivnog osjećanja, koje vas ne treba uznemiravati, budući se vaš organizam usklađuje i oslobađa od  toksina. U tom slučaju, napravite prekid u trajanju od 2-3 dana


Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?