Blog

Riječ može ubiti


Utjecaj riječi na DNK

 

Znanstvenici su došli do fantastičnog zaključka da DNK razumije ljudski govor i ljudske misli. Svaka izgovorena riječ je valni genetski program koji može itekako promijeniti ljudski život. Drugim riječima, što čovjek misli i izgovara, to se upisuje u njegov genetski program.

Molekule DNK prihvaćaju akustične informacije i prenose njih na generacije kao i drugi nasljedni materijal. DNA također prepoznaje svjetlosnu informaciju kada čitamo ili gledamo. Jedan razgovor ili tekst može ozdraviti nasljednost, a drugi može oštetiti organizam.

Akademik Akademije medicinsko-tehničkih znanosti, član New York Academy of Sciences, P.P. Garayev dokazuje da uz pomoć verbalnih misli čovjek gradi svoj genetski aparat.

Ispostavilo se da riječi uzbuđuju rezervne mogućnosti genetskog aparata. Molitve mogu ozdraviti beznadno bolesnog pacijenta, što dokazuju mnoštva slučajeva iz povijesti. Blagoslov svetaca može se širiti na nekoliko generacija. Prokletstvo uništava valne programe, ometa normalan razvoj organizma. Zombiranje, ogovaranje, psovke i sl. mogu lišiti osobu vjere, zdravlja, pa čak i samog života, jer osnovni njihov alat je riječ.

Valni genetičari tvrde da ljudski genetski aparat nije ravnodušan na ono što njegov vlasnik misli, sluša ili čita. Bilo koja informacija može biti utisnuta u  tzv. valni genom. Svaka izgovorena riječ je valni genetski program koji može itekako promijeniti ljudski život. Drugim riječima, s kakvom osobama se  družimo, živimo ili provodimo vrijeme, od takvih osoba popunjavamo genetski program.

Uz sve to, DNK ne može razumjeti od koga ste primili informaciju, da li je to živa osoba ili TV ekran. DNK molekule mogu razmjenjivati informacije uz pomoć akustičnih i elektromagnetskih valova. Najznačajnije je to što su u svojim eksperimentima znanstvenici mogli riječima izazvati mnoga “čuda”, ili genetske efekte. Oni su stvorili stroj koji pretvara ljudski govor u elektromagnetske valove koji mogu utjecati na DNK. Ispostavilo se da neke  “loše” riječi mogu uzrokovati mutageni učinak monstruozne snage kod kojeg se kromosomi drapaju i ruše, geni mijenjaju svoja mjesta. Kao rezultat toga, DNK počinje proizvoditi neprirodne programe koji se preslikavaju u tijelu i prijenose na sljedeće generacije program samouništenja.Prema riječima stručnjaka, ove čudne riječi izazivaju mutageni učinak, sličan zračenju od 30 tisuća X-zraka! Strašno i pomisliti što može se dogoditi s čovjekom nakon takve verbalne obrade, ako se smatra da 50 rentgena je smrtonosna doza X-zraka!

Srećom, ovi eksperimenti bili su provedeni na sjemenu biljke Arabidopsis. Skoro su svi sjemenke bili uništene, a preživjele su postale genetskim “hendikepima” koje nisu bili sposobne programirati zdravi organizam te za nekoliko generacija sve biljke su kompletno propale.

No, najveće iznenađenje znanstvenika izazvalo je to, što mutagen učinak nije ovisio od snage djelovanja. Znanstvenici su izgovarali riječi ponekad jako naglas, zatim tihim glasom, a ponekad i šaptali jedva čujno. Na kraju, dobili su isti rezultat.Možda DNK aparat lovi energiju zvučnih vibracija?

Tu možemo isključiti je on radio na dvije AA baterije. Za učinak od 30 tisuća X-zraka potrebno je stvoriti napon tisućama puta veći nego što mogu dati ove baterije.

Dakle, genetski aparat nije ravnodušan prema tome što mislimo, govorimo i koje knjige čitamo. Sve se utiskuje u valni genom ili tzv. valnu genetsku informaciju koja mijenja nasljednost i program svake stanice u jednom ili drugom smjeru.

Ima se o čemu razmisliti, zar ne? Postaje sasvim jasno kako su mnoge poteškoće u životu “programirane” putem javnog mišljenja, vladom, žutom štampom, javnih medija itd., da bi učinili svakog predstavnika jačeg spola slabićem i ovisnikom o vulgarnosti, alkoholu, proždrljivosti, razvratu i itd.

Pogledajte kako obično odgovarate na jednostavno pitanje: “Kako si?”.

-“Nikako” …

– “Tako-tako” …

-“Kao I svi”….

Pripazite o čemu i kako pričate obično u društvu, kakvu informaciju tražite na Internetu. Ako još niste shvatili da razina vašeg uspjeha u životu ovisi o vašoj razini razmišljanja i komuniciranja, poslušajte mišljenje znanstvenika.

Slušajte sebe i odlučite kakvom osobom želite biti, koju informaciju ćete puštati u svoj život, kakve misli i riječi ćete koristiti da bi bili zdravi, sigurni, snažni, promijenili svoju karizmu za sto posto, učinili ženu ili muža najsretnijom osobom na svijetu, kojim će se ponositi djeca i sve iduće generacije.


6 March, 2017 Zanimljivosti
About admin