Blog

Kvantna kozmetika


Kvantno informacijska krema (KIK) – KNOW HOW ruskih znanstvenika Instituta kvantne genetike za apsolutnu regeneraciju kože i pomlađivanje

 

Tijekom proteklih 10 godina, lingvističko-valna genetika (LVG) razvija snažne tehnologije za korekciju ljudskog organizma, koje se temelje na načelima stvaranja kvantnih ekvivalenta genetske informacije. Nastaje mogućnost kvantne regeneracije organa i tkiva koje će zamijeniti stare i bolesne na mlade i zdrave. Ovo je potpuno nova medicina. Mi se nalazimo na samom početku razvitka ovog genijalnog smjera znanosti i već imamo odlične rezultate u regeneraciji očiju, crijeva, leđne moždine, mozga  itd.Važan aspekt našeg rada je ponuditi klijentima široku paletu regeneracijske kozmetičke kao što su kreme, losioni, puderi, ulošci itd . Njihovo stvaranje se temelji na istim načelima kao i snimanje kvantnih ekvivalenata s različitih biološki aktivnih tvari, koje se ujedno i koristi za snimanje molekula DNA, RNA, proteina, stanica i tkiva.

No, u kozmetičkoj varijanti za stvaranje zapisa bioaktivne informacije na kremama i drugim kozmetičkim proizvodima mi koristimo dobro poznate i dokazane bioaktivne tvari kao što su ginseng, mumijo, eleuterokok, kolagen, hijaluronska kiselina, ekstrakti programiranih matičnih stanica, minerali, vitamini i dr., koji su dobili zadatak korigirati rad kože. U suvremenom svijetu, koji je pun stresa, bolesti, GMO-a, kemijskih elementa, obično koža stari najbrže. Sa svih strana, nama se nudi reklamna “super” kozmetika, koja ne daje brzo vidljivih rezultata i ima jedinstveni cilj izvući čim više novaca uz džepa potrošača. Osim toga, molekule takvih krema veće su od molekula kože i takav kozmetički proizvod djeluje samo površinski, ne obnavlja dubinske slojeve kože.

 

Korištenjem istih principa LVG-a, mi smo dobili iz temelja novu metodu mekanog djelovanja na kožu,a istovremeno i na cijelo tijelo različitim kozmetičkim preparatima, koji se sada mogu nazvati informacijskom kozmetikom. Suština ove metode sastoji se u tome da možemo uvesti svojstva bioaktivnih tvari izravno u kremu i prisiliti da ona djeluje direktno na telomeri (sitni komadići DNK koji utječu na dugovječnost i zdravlje). Pomoću posebnih zvučnih zapisa u kojima se nalazi sva informacija o bio-aktivnim tvarima mi „prisiljavamo“ svaku stanicu da radi na način koji mi njoj „diktiramo“.

 

U ovom slučaju, djelovanje kozmetike će biti značajno više nego kod tableta, mikstura, itd. Reprogramirana krema „naređuje koži kako se treba ponašati i što treba promijeniti”. Na takav način mi blokiramo ili usporavamo proces dobnog starenja kože. Taj utjecaj će se proširiti na cijelo tijelo, jer koža nije izolirana od drugih organa u tijelu, a radi kao dio jednog mehanizma. Svi organi su međusobno povezani.

 

Takvu metodu, u stvari, mi odavno uspješno koristimo za rad na najvišim genetskim razinama kada stvaramo genetske Matrice. Recimo, mi izrađujemo zapis mlade i zdrave informacije iz krvi pupčane vrpce ili posteljice novorođenčadi. Stvorenu informaciju mogu koristiti ista ta djeca i njihovi najbliži srodnici za liječenje određenih bolesti i zaustavljanje procesa starenja (čitaj rubriku LVG). Istu tu tehnologiju mi koristimo kod stvaranja kozmetičkih proizvoda. Siguran sam da je to vrlo važan korak za razvoj kozmetologije na kvantnoj razini kao ulazak u nova doba razvitka čovječanstva u 21. stoljeću.

 

U Moskvi, na Institutu kvantne genetike na čelu s akademikom Ruske Akademije medicinskih i tehničkih znanosti P.Garyaevim razrađena je tehnologija za proizvodnju kozmetičkih i ljekovitih krema na bazi prethodno poznatih principa očuvanja informacija.

Ovi principi koriste se našim organizmom i njegovim stanicama da bi koža što je duže moguće ostala mlada i bez bora. Organizam, sam po sebi, to može učiniti samo do određene mjere. Ali, ruski znanstvenici uspjeli su produžiti taj proces.

U čemu je razlika između KIK i konvencionalnih kozmetičkih krema?

Sva moguća postojeća kozmetička sredstva na svjetskom tržištu sadrže različite biološki aktivne tvari poput ekstrakata biljaka ili kemijskih sastojka. Ali ove tvari u procesu apsorbiranja kroz kožu u tijelo i krv, brzo se raspadaju pod utjecajem enzima i fermenata na fragmente koji nisu uvijek korisni, a ponekad i štetni.

U KIK se koriste samo prirodni sastojci, kvantna informacija kojih je stabilna i dugotrajna. Uglavnom, to su vrlo važne, vrlo rijetke i skupe tvari.

Ali, pažnja! Ove tvari uvode se kao njihov kvantni ekvivalent (KE). To je osnova tehnologije stvaranja kvantnih kozmetičkih krema – KIK. One su apsolutno lišene svih negativnih svojstava, ali potpuno zadržavaju svojstva rijetkih i skupih biološki aktivnih tvari.

Grupa žena, koje su sudjelovale u kliničkim istraživanjima sa zapanjujućim ushićenjem prihvatila je kvantnu kozmetiku. Mladolikost i nestanak vidljivih bora nastupa vrlo brzo, samo nakon nekoliko tjedana korištenja. KIK se može koristiti ne samo za kožu lica, nego i za kompletno tijelo.

Poznata je činjenica, da ako je starost kože lica moguće sakriti suvremenim kozmetičkim sredstvima, to je s kožom ruku i vrata skoro nemoguće postići. U tome je KIK napreduje ispred svih kozmetičko-medicinskih tehnologija.

Akademik Garyaev kaže: ” Koristeći KE (kvantni ekvivalent) čisto ljekovitih kemijskih spojeva i lijekova s visokim pozitivnim učinkom, mi smo dokazali da KE ovih ljekovitih spojeva i preparata, u principu, se ne može razgraditi i mijenjati svojstva. KE ostaje nepromijenjen i ljekovit na neodređeno dugo vrijeme. Njih smo nazvali Tekuće kvantno-informacijske Matrice (TKIM). Na primjer, TKIM su se vrlo uspješno pokazale kod brzoga liječenja sindroma dijabetičkog stopala, koji je bio neizlječiv. Jedini način koji su liječnici koristili je potpuna amputacija stopala. Isto tako, sada uz pomoć TKIM liječnici tretiraju smrtonosne opekline i smrzotine.

Svojstva TKIM su inherentne u KIK, iako ih nismo planirali koristiti u terapeutske svrhe. Ali ako se tako dogodilo, bitno je i korisno jedno: KIK je specijalizirana kvantna kozmetika i izvor blagotvornog i dugotrajnog utjecaja na kožu čovjeka i stabilizacije njezinog mladog stanja, a možda i osobe kao cjeline.”

 

KIK možete naručiti putem naše mail adrese: molekula.zg@gmail.com

Rok trajnosti pakiranja je 1 godinu. Krema je dermatološki ispitana i odobrena od strane ministarstva zdravstva Ruske Federacije.

Pakiranje: 50 ml i 100 ml


5 September, 2017 Zanimljivosti
About admin