Antistresna masaža


Antistresna masaža leđa, ramena i vrata na aparatnom kompleksu ESMA Favorit.

Brže, brže i još brže: život modernog čovjeka postao je nalik kraljevstvu Crvene kraljice iz „Alise u zemlji čudesa“. Sve se odvija u utrci sa sekundama, živcima i adrenalinom, baš kao u filmovima o James Bondu. A onda se još na maloga čovjeka sruči velika gospodarska kriza i svaki dan pretvara se u pravu moru zbog straha od gubitka posla, smanjenja plaće ili, općenito, nesigurne budućnosti. Naposljetku, mnogi “puknu” od stresa, te reagiraju bijesom ili depresijom, a utjehu traže u alkoholu i drogama. Stres je, naravno, u svakodnevnoj percepciji negativan jer izrazito stresan život vodi u bolesti poput srčanih oboljenja, dijabetesa i raka.

Centar Molekula vam predlaže najpopularniji tretman na aparatnom  kompleksu ESMA Favorit koji je u praksi dokazao visoku efikasnost u liječenju i prevencije stresa, umora i depresije.

Da bi se uspostavila ravnoteža živčanog sustava, aparatni program ESMA Favorit pomaže izabrati individualni tretman za svakog pojedinca, ovisno o spolu i dobi. Pomoću korekcijskih impulsa signal prodire do spastičnih čvorova, čime se poboljšava energetska ravnoteža tijela, potiče prolaz živčanih impulsa, usklađuje stanje živčanog sustava i psiho-emocionalno stanje.

 

Prednosti antistresnog tretmana:

Koregira rad dijafragme, respiratornog sustava, otklanja napor s centralnog živčanog sustava, koji odgovara za stres i opuštanje

Normalizira krvni tlak, smanjuje meteorološku ovisnost

Eliminira mišićno-energetske blokove vratnog područja, ramena i leđa

Smanjuje anksioznost, brigu i strah

Eliminira učinke živčanog stresa i kroničnog umora

Harmonizira energetsko-meridijanski sustav cijelog organizma

 

Antistres tretman je zdravo tijelo, sklad duha, radost života!

 

Trajanje tretmana 40 minuta

Masaža je vrlo ugodna i opuštajuća, pogodna za sve odrasle osobe bez obzira na dob (od 18 god).

Opaska: tretmani na aparatnom kompleksu ESMA ne preporučuju se osobama s ugrađenim kardiostimulatorom, oboljelima od epilepsije, trudnicama.