Antistresna masaža


Antistresna masaža leđa, ramena i vrata na aparatnom kompleksu ESMA Favorit.

Brže, brže i još brže: život modernog čovjeka postao je nalik kraljevstvu Crvene kraljice iz „Alise u zemlji čudesa“. Sve se odvija u utrci sa sekundama, živcima i adrenalinom, baš kao u filmovima o James Bondu. A onda se još na maloga čovjeka sruči velika gospodarska kriza i svaki dan pretvara se u pravu moru zbog straha od gubitka posla, smanjenja plaće ili, općenito, nesigurne budućnosti. Naposljetku, mnogi “puknu” od stresa, te reagiraju bijesom ili depresijom, a utjehu traže u alkoholu i drogama. Stres je, naravno, u svakodnevnoj percepciji negativan jer izrazito stresan život vodi u bolesti poput srčanih oboljenja, dijabetesa i raka.

Centar Molekula vam predlaže najpopularniji tretman na aparatnom  kompleksu ESMA Favorit koji je u praksi dokazao visoku efikasnost u liječenju i prevencije stresa, umora i depresije.

Da bi se uspostavila ravnoteža živčanog sustava, aparatni program ESMA Favorit pomaže izabrati individualni tretman za svakog pojedinca, ovisno o spolu i dobi. Pomoću korekcijskih impulsa signal prodire do spastičnih čvorova, čime se poboljšava energetska ravnoteža tijela, potiče prolaz živčanih impulsa, usklađuje stanje živčanog sustava i psiho-emocionalno stanje.

 

Prednosti antistresnog tretmana:

Koregira rad dijafragme, respiratornog sustava, otklanja napor s centralnog živčanog sustava, koji odgovara za stres i opuštanje

Normalizira krvni tlak, smanjuje meteorološku ovisnost

Eliminira mišićno-energetske blokove vratnog područja, ramena i leđa

Smanjuje anksioznost, brigu i strah

Eliminira učinke živčanog stresa i kroničnog umora

Harmonizira energetsko-meridijanski sustav cijelog organizma

 

Antistres tretman je zdravo tijelo, sklad duha, radost života!

 

Trajanje tretmana 40 minuta

Masaža je vrlo ugodna i opuštajuća, pogodna za sve odrasle osobe bez obzira na dob (od 18 god).

Opaska: tretmani na aparatnom kompleksu ESMA ne preporučuju se osobama s ugrađenim kardiostimulatorom, oboljelima od epilepsije, trudnicama.


Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?