Zbog pandemije COVID 19 , narudžbe se mogu obraditi s malim zakašnjenjem

Search

100% sigurna dostava bez kontaktiranja kurira
Trebate pomoć? +385 91 411 0012

Matrica Garyaeva je vrsta informacijskog vala ili spektar uzet iz bilo koje tvari prirodnog podrijetla (biljka, metal, mineral), kao i s djetetove fotografije koja prikazuje zdravo stanje osobe. Za dobivanje matrice koristi se poseban laser. U procesu interakcije laserske zrake s materijom, crveni koherentni fotoni pretvaraju se u zvučne valove širokog spektra. Kao što je praksa pokazala, valovi su biološki aktivni. Slušanje matrice, koju zapisujemo u wav ili mp3 formatima, tjera organizam da uključi mehanizme za popravak nastale štete, aktivirajući genetsko pamćenje svog zdravog stanja.

BILA terapija (zvono terapija) koristi “bila” – ravna zvona, prototip klasičnih zvonastih kupola, ali sa svojim posebnim i lijepim spektrom zvuka. Ovaj je glazbeni instrument 1991. godine stvorio zvonar Aleksandar Ivanovič Zhikharev, a danas ima nekoliko varijanti, koje se razlikuju po obliku ploča, vodoravnom i okomitom radnom položaju.

Otkucaji imaju svoje, individualne karakteristike: metalnu leguru, težinu, veličinu, tonalitet, broj prizvuka, skup ploča. Stoga svaka vrsta takta ima svoje jedinstvene glasovne karakteristike, raspon i vrijednosti rezonancije.

Zvuk različitih terapijskih taktova, s jedinstvenim postavkama, izrađen od posebnih legura, koji emitiraju topao val i križni tok vibracija u okomitim zvonicima, te u spiralno-vrtložnim diskovnim zvonima, korišten je za snimanje raznih djela poznatih klasika. Raspon vibracija svih zvonika odgovara vibracijama ljudskog tijela i ne prelazi propisanu normu.

Zvona imaju od 2 do 23 prizvuka i sastoje se od pet okomitih oktava. Veliko bilo odgovara noti DO male oktave, ima težinu od 47 kg i uključuje 6 prizvuka. Četiri velika bila odgovaraju notama “Mi”, “La”, “Si” prve oktave i imaju 1-2 prizvuka.

Od razdoblja 2017. do danas, djelovanje bila na pacijente aktivno se proučava pomoću funkcionalne dijagnostike EEG-a tijekom terapijskih tretmana BILA terapije i u razdoblju nakon rehabilitacije. 

Kao rezultat dobivenih podataka, zabilježena je visoka dinamika razvoja kognitivnih i funkcija ponašanja, psihoemocionalne ravnoteže i poboljšanja općeg stanja tijela. Pacijenti su primijetili uklanjanje boli u zglobovima, kralježnici, mišićima te smanjenje spastičnosti u gornjim i donjim ekstremitetima. 

Osobita pozitivna dinamika uočena je kod djece s dijagnozom ASD -a, Downovog sindroma, DCP, koštane artrogripoze i dr.

Ljekovita moć zvona poznata je odavno. U Rusiji su vjerovali da će, ako se nad ozbiljno bolesnom osobom udari u zvono, to pomoći da se oporavi. U srednjem vijeku, uz prijetnju epidemija, počeli su zvoniti, pokušavajući tako pobjeći od nedaća. U naše doba procvata znanosti, eksperimenti su se ponavljali, potvrđujući da su zvona sposobna stvoriti određeni ultrazvuk koji se ne čuje ljudskom uhu. 

Takvi zvučni valovi imaju snažan učinak na okolni prostor, na primjer, smanjuju aktivnost bakterija i virusa.

Postoji teorija zvučnih valova prema kojoj svi organi ljudskog tijela emitiraju i apsorbiraju zvukove određene frekvencije. Stoga je za poboljšanje fizičkog, emocionalnog i psihičkog stanja tijela potrebno upotrijebiti poseban zvuk, koji će ući u rezonanciju sa stanicama našeg tijela, „gađajući“ ih tamo gdje postoje kvarovi. Ovaj postupak je vrlo učinkovit, siguran i daje brze rezultate. Zvonjenje ravnog zvona valne prirode prenosi se putem vibro receptora u koži koji percipiraju zvučne valove u širokom rasponu.

Matrica zdravlja, koja kombinira gore navedene tehnologije, može se uspješno koristiti za ispravljanje stresnih stanja, vraćanje psiho-emocionalne ravnoteže, a i kao dodatna terapija za ublažavanje tijeka različitih bolesti. Duboka stimulacija limfnog, imunološkog, kardiovaskularnog sustava, probavnog trakta i neuroloških bolesti u nekoliko tretmana dovodi tijelo u odgovarajuću ravnotežu. Trenutno se razvija nekoliko zdravstvenih matrica.

Za svaku osobu može se napraviti individualna Bila Matrica uzimajući u obzir zdravstvenu problematiku.

Poslušajte kako zvuči univerzalna Bila Matrica za korekciju neurološkog sustava: OVDJE

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu