Dijagnostika


Dijagnostika (dijagnoza, διαγνοσισ, grč.) je postupak kojim se definira bolest ili patološko stanje, odnosno proces koji vodi do dijagnoze bolesti. U tom procesu liječnik se rukovodi simptomima i znakovima bolesti. Pod simptomima se podrazumijevaju tegobe koje sam bolesnik primjećuje, dok znakove bolesti liječnik uočava na pacijentu.

Proces dijagnostike se sastoji od:

 • anamneze,
 • fizikalnog pregleda i
 • ostalih dijagnostičkih metoda.

Nudimo Vam usluge NLS dijagnostike  (Sustav nelinearne analize)

Ujedno više informacija možete saznati ovdje

Revolucionarna metoda kvantne dijagnostike pomoću aparatnog kompleksa Metatron Hospital pomaže u pronalasku uzroka vaših tegoba jer samo liječenjem uzroka, a ne simptoma, možete se osloboditi bolesti!

Samo za par sati metoda daje specijalistu globalnu informaciju o vašem zdravstvenom stanju.

 

ZAŠTO MI PREPORUČUJEMO KVANTNI DIJAGNOSTIČKI PREGLED?

 • Pregled je ugodan za pacijenta, ne zahtijeva posebne pripreme, skidanja odjeće, obuće i dr. 
 • Testiranje se može provoditi u vrijeme koje odgovara pacijentu. 
 • Analiza je apsolutno bezbolna i bezopasna.
 • Nakon dijagnosticiranja klijent dobiva informaciju o stanju cijelog organizma
 • Mogućnost dobivanja informacija o individualnoj predispoziciji za ozbiljnija oboljenja kao što su dijabetes, infarkt, inzult, karcinom i dr.*
 • Testiranje omogućuje otkrivanje pravog uzroka pojave oboljenja, te pravovremeno liječenje ili preventivu. 
 • Procijeniti rad endokrinog, crijevnog, srčanog, krvožilnog, neurološkog i dr. sustava organizma. 
 • Pronaći postojanje glisnih invazija, virusa u tragovima, bakterija, gljivica te dozvoljava dijagnostičaru procijeniti njihov utjecaj na različite genetske mutacije. 
 • Ocijeniti stanje krvnih stanica, limfe, koštane srži, urina, hormonalnog balansa i dr. 
 • Analizom DNK i RNK sustava odrediti mutacije i predispoziciju za nasljedne bolesti i tako ocijeniti eventualne rizike za zdravstveno stanje novih naraštaja u obitelji.
 • Predložiti klijentu pravilnu prehranu karakterističnu za njegovo stanje, fizioterapiju, kvantnu terapiju i dr. vrste liječenja. 
 • Procijeniti učinkovitost medikamenata, biljnih preparata, vitamina i dr. za oporavak. 
 • Pronaći alergene i procijeniti intoleranciju na hranu. 
 • Analizirati balans vitamina i minerala u organizmu. 
 • Preporučiti dopunski pregled i konzultacije kod kliničkih specijalista i potrebne dopunske analize. 

LICENCIRANI SPECIJALIST KVANTNE DIJAGNOSTIKE NA NAJJEDNOSTAVNIJI NAČIN ĆE VAM OBJASNITI GDJE SE NALAZI UZROK VAŠIH TEGOBA I ĆE PREPORUČITI NAJBOLJE RJEŠENJE ZA VAŠ OPORAVAK.

Virus nepovjerenja

Zbog čega se NLS-skopija (kvantna dijagnostika) ne primjenjuje se u našim zdravstvenim ustanovama ?

Ovaj način dijagnosticiranja zdravstvenog stanja još uvijek je rijedak u našim bolnicama i domovima zdravlja zbog tradicionalnog konzervatizma medicine i liječnika. Dijelom zato što zahtjeva visoku liječničku kvalifikaciju i drugačiji način razmišljanja liječnika, koji treba znati ne samo medicinski nauk nego i antropologiju, fiziku, teoriju kvanta, kemiju, biologiju, logiku i filozofiju liječničke kulture. Samo poznavanjem svih navedenih nauka može se s velikom sigurnošću i vrlo stručno objasniti sve što se dešava u ljudskom organizmu i to objasniti pacijentu jednostavnim razumljivim jezikom. A takvih specijalista je vrlo malo zbog jedinog razloga: liječnici su kod nas smjerni specijalisti (kardiolog ne može govoriti o ginekologiji, internista ne ulazi u posao neurologa, a okulist se ne bavi poslovima patologa itd.).

Dobro došli u 21. stoljeće!

Metoda kvantne NLS-skopije je vrlo unikatna i moderna medicinska metoda koja dozvoljava da za samo par sati dobijete globalnu informaciju o pacijentu o kojoj bilo koji specijalist može samo sanjati. I ako u 21. stoljeću mi s pravom trebamo očekivati puno čuda od strane znanosti. Znanstvena osnova te metode leži u zadnjem desetljeću prošlog stoljeća kada se počeo događati «bum» u svim smjerovima života: od kompjuterizacije do svemirskih otkrića… Danas mi ubiremo plodove tih istraživanja. Najjači znanstveni umovi fizike, biologije i medicine stvorili su aparaturu koja je sposobna (uvidjeti) sve sadašnje i buduće probleme zdravstvenog stanja običnog čovjeka.

Prije nekoliko dana jedan od mojih pacijenata odnio je našu NLS-skopsku analizu jednom poznatom  neurologu, koji je nije želio ni pogledati a kamoli raspravljati o tome. Za njega je naš nalaz izgledao poput «neistraženog  labirinta».Zašto se to dogodilo? Zašto još uvijek postoje liječnici koji ne žele priznati i interpretirati svu količinu važnih informacija koje vrlo često mogu spasiti život pacijentu?Odgovor je jednostavan! Još je S. Freud rekao kako nepovjerenje potiče od neznanja: «Dok ja ne znam -ja ne vjerujem». A tko je kriv što liječnik ne zna? Mislim da na to pitanje odgovor nije potreban.

Tisuće znanstvenika, medicinara, fizičara, kemičara, biologa i drugih specijalista koji su za svoj dugogodišnji  trud dobili međunarodna priznanja i nagrade, trudili su se olakšati svakom liječniku da pronađe put do istinitog uzroka bilo koje bolesti. A tu informaciju daje NLS-skopija.

Znate, ovo je čudna situacija u medicini od kada se pojavila ova nova tehnologija. NLS-skopija je uznemirila našu liječničku „ustajalost“. Većina liječnika stoga ju je prihvatila «neprijateljski», osobito oni kojima je ona najviše potrebna. Razumljivo, liječnici ne žele izgubiti posao. Srećom postoje i napredni liječnici koji su oduševljeni novim mogućnostima ali nažalost za sada njih je vrlo malo. Stoga takve uređaje možete pronaći samo u nekim privatnim ordinacijama i klinikama. Ovaj podatak je najzanimljiviji: osam takvih aparata nalazi se u glavnoj klinici Kremlja, a deset – u Bijeloj kući. Zaključite sami…

Godine 1988 u Americi liječnica Hilda Clark napravila je uređaj (sinkrometar) za mjerenje elektromagnetskog zračenja prirodnih objekata. Poanta rada uređaja je u tome što je aparat mogao specificirati zračenje svih objekata koji utiču na naše zdravlje poput mikroba, toksina, lijekova i sl. Naravno, dr. Hilda Clark prva je provela testiranje pomoću sinkrometra. Rezultat je bio neočekivan: uređaj je registrirao velik broj bakterija, virusa i parazita što je drugim metodama bilo nemoguće pronaći. Osim toga uređaj je pronašao u organizmu liječnice  teške metale, herbicide, radioaktivne izotope, konzervanse, lijekove i druge tvari.

Nivo nekih registriranih objekata bio je veći od dozvoljenih normi. Dr.Clark nastavila je testirati svojim aparatom druge ljude te je sa rezultatima tisuća napravljenih studija donesen zaključak koji možemo nazvati velikim medicinskim otkrićem: 90% KRONIČNIH OBOLJENJA IMAJU SAMO DVA UZROKA: PARAZITE I ENDOTOKSINE.

Tako se uz pomoć modernih znanstvenih spoznaja potvrđuje zaključak drevnih iscjelitelja:

BEZ ČIŠĆENJA NEMA OPORAVKA !

Ruski znanstvenici otišli su korak dalje i značajno poboljšali metodu dr.Hilde Clark. U institutu Praktične Psihofizike grada Omska istraživački tim na čelu s akademikom Nesterovim i izvanrednim profesorom medicinske akademije grada Omska J.Butom stvorili su aparatni kompleks Methatron (za što je akademik V.I.Nesterov bio nominiran za Nobelovu nagradu).

Njihova aparatura bila je sposobna ne samo pronalaziti u organizmu invazivne objekte već i očitavati stanje organa i sustava u odnosu na ostale strukture organizma te locirati objekt s velikom točnošću. To je omogućilo identificirati ne samo bolest nego već i najmanje odstupanje od norme u radu svih organa i sustava. I to još nije sve!

U 21. stoljeću nemoguće je raditi bez računala.

Protok informacija koje dobivamo pomoću aparatnog kompleksa Metatron vrlo je velik i obični specijalist koji ne posjeduje široki obzor znanja nije ih u stanju pročitati i ocijeniti. Stoga je u nekoliko Ruskih medicinskih fakulteta bio otvoren specijalistički smjer «liječnik-dijagnostičar» a specijalizacija takvog specijaliste i dan danas traje od tri do pet godina. Izračunajte sami: 5 godina općeg medicinskog smjera plus 5 godina specijalizacije = deset godina stalnog školovanja da bi liječnik- dijagnostičar mogao kvalitetno procijeniti i pronaći uzrok zdravstvenih tegoba. Uz to trebamo napomenuti kako je svaki takav specijalist obavezan poznavati metode liječenja starih istočnjačkih medicinskih nauka koje su blisko povezane s filozofijom i logikom. Tu dolazimo do izreke jednog kineskog cara «Da bi liječnik mogao izliječiti bolest a ne zaliječiti, on treba sam preboljeti bolest i u roku sat-dva pronaći uzrok». U protivnom, liječnika je očekivalo smaknuće.

Kao pomoć liječniku- dijagnostičaru znanstvenici su ponudili kompjuterski program «METATRON» koji pohranjuje u svom software-u ne samo podatke o suvremenoj farmakologiji, bakteriologiji, alopatiji već i tisuće recepata iz homeopatske medicine, dijabetologije, alergologije, biokemije i dr.

Kompjuterski kompleks Metatron-Hospital sposoban je prepoznati sve vrste virusa, mikroba, bakterija, gljivica, parazita, odrediti stupanj zaraženosti svakog organa pojedinačno. I sve to za nekoliko minuta! Pouzdanost metode dovoljno je visoka te je specijalnom naredbom Ministarstva zdravstva Ruske Federacije bilo predloženo koristiti takvu aparaturu u svakom bakteriološkom dispanzeru.

METATRON ne mijenja dijagnostičara!

Poznavajući osnove kvantne fizike, medicine, bakteriologije, kemije i drugih nauka, specijalist – dijagnostičar, očitavajući brzinu spinalnih i nozodnih koeficijenata mozga, sposoban je pregledati organizam na nivou dušičnih baza, alelnih spirala, mitohondrijskog sustava i drugih mikrostruktura organizma te koristeći znanje medicinske logike sposoban je dati kvalitetan zaključak o uzroku najtežih oboljenja poput: raka, Alzheimerove bolesti, multiple skleroze, Parkinsonovog oboljenja itd. A za to nije sposoban svaki liječnik.

Trebamo napomenuti da je svaki od tih specijalista u svom radu popraćen konstantnim promatranjem od strane znanstveno-ispitivačkog instituta, klinika i tima visokih medicinskih stručnjaka. Specijalist – dijagnostičar obavezan je svake tri godine potvrditi svoje zvanje putem znanstvenih istraživanja, ispita i uspjeha u radu.

NLS-skopska dijagnostika prelazi tradicionalne metode ispitivanja.

Važno je razumjeti što je NLS-skopija. Ona definira funkcije organa i pomaže specijalistu pronaći uzrok što nije moguće sa bilo kojom drugom metodom, npr. ultrazvuk može dati podatke o geometrijskim dimenzijama unutarnjih organa. Isto to ali s većom preciznošću radi i tomografija. Različite analize krvi, urina, brisova i dr. pomažu ocijeniti samo neke karakteristike rada organa i sustava. Ali ultrazvuk ne prikazuje i ne pronalazi uzrok bolesti. Kako bi dobili kompletnu sliku rada cijelog organizma, kao jedinstvenog sustava, treba proći cijeli niz medicinskih istraživanja iza kojih se nalaze deseci medicinskih specijalista. Što se dešava dalje?

Nakon dugog čekanja i hodanja po bolnicama, mi dolazimo kod svog liječnika opće prakse koji na temelju hrpe papira s analizama i zaključcima svih liječnika i laboratorija mora sve to ujediniti, razumjeti, dati opći zaključak i propisati liječenje. A kako će  to napraviti ako je i on sam specijalist? Samo se sjetite je li Vas ikada Vaš liječnik upitao za bolesti vaše prabake, a kamoli o tome čime se bavila za života, što je za kvantnog dijagnostičara je vrlo važno jer je svaki takav podatak dragocjen u dijagnosticiranju mutacijskih bolesti.

Nije liječnik kriv što mu je određeno vrijeme za svakog pacijenta, pa čak i samo desetak minuta, ali o greškama sustava nije nam namjera raspravljati. Ponekad je dovoljan pacijentu samo razgovor ili savjet, što je prosto nemoguće u današnje vrijeme. Praksa pokazuje da pravi uzrok vašeg stanja medicinski specijalist za deset minuta ne može pronaći.

Arogancija i neznanje liječnika ponekada dovode i do mnogobrojnih tragedija.

Primjer iz naše prakse, jednom kod nas na pregled došla žena u 40-tima. Pregledom genetske strukture gušterače pronašli smo aktivaciju onkogena p-53 (marker apoptoze) o čemu smo izdali zaključak te preporučili daljnji pregled i dodatne analize kod onkologa – patologa.

Reakcija tog specijaliste bila je takva da je naš zaključak završio u smeću, a o pacijentici ništa nismo čuli. Nakon dvije godine ta pacijentica nas je nazvala i zamolila za hitnu konzultaciju. Dijagnoza nas nije iznenadila ali pacijentica je bila u šoku. Nakon nekoliko kura kemoterapija, koje nisu imale djelotvornosti, pacijentica je otpuštena kući i predana u ruke sudbine. Na žalost, niti mi više nismo mogli puno učiniti jer specijalist na vrijeme nije reagirao kako se nalaže pravom liječniku.

Drugi slučaj, studentica medicinskog fakulteta dobila je naš zaključak na koji su se liječnici samo nasmijali. Svake godine ona je obavljala sistematske preglede i sve je bilo u redu. Sada ona boluje od leukoze i kronične bubrežne slabosti te već tri godine nalazi se između života i smrti.

Lumeni medicine prije tri godine rekli su da je naš zaključak „čista glupost“ bez ikakvog kvalitetnog stručnog obrazloženja.

 

Kada je jedan naš pacijent nazvao visoku medicinsku instituciju i pitao zašto takvih aparata nema po hrvatskim bolnicama, žena sa druge strane žice samo se nasmijala. A u stvari, nitko od nas nije imun na bolest a država troši ogromne novce na cjepiva čija učinkovitost još nije dokazana.

Kako procijeniti patnje bolesnika čija bolest se može spriječiti?

Tko može objasniti razlog zašto naši «medicinski bogovi» imaju takvo arogantno ponašanje i zanemaruju nove metode dijagnosticiranja i liječenja?

Svake godine provodi se međunarodni simpozij kvantnih dijagnostičara i liječnika ali naših akademika tamo nema! Izbjegnite nepotrebne preglede.

Recimo, da ste imali fantastičnu sreću i posjetili naše web stranice te se odlučili za jedan od dijagnostičkih pregleda. S obzirom na situaciju u državi, cijene pregleda su dosta visoke. Ali izračunajte koliko novaca potrošite po raznim zdravstvenim ustanovama dok obavite isto! Pregledi koje možete napraviti preko zdravstvenog osiguranja su samo mali dio koji je potreban za pronalazak uzroka vaše bolesti. Sve ostalo se plaća ali bez pronalaska uzroka….i opet „zatvoreni krug“.

Što se tiče vremenskog perioda pregleda, čekanje na magnetnu rezonancu od godinu dana nije iznenađujuće a pacijent u tom vremenu može izgubiti život.

Naši pacijenti, bračni par koji se liječio od neplodnosti potrošio je po raznim domaćim i svjetskim klinikama oko 30 tisuća eura. A kod nas su za sat vremena dobili zaključak te se uputili specijalistu koji je srećom prihvatio našu analizu i proveo liječenje te nakon godine dana oni su postali sretni roditelji prekrasnog dječaka. Informacije koje pruža NLS-skopija vrlo su vrijedne kako liječnicima tako i samim pacijentima.

Dijagnostička analiza zapravo mijenja na desetke liječnika i to je jedini razlog opiranja prihvaćanju nove tehnike od strane medicine jer ako je učenje medicinske struke za specijaliste završilo nakon 6 godina fakulteta, to ne znači da on odgovara zahtjevima filozofske kulture liječnika. Titula, bijela kuta, diploma i «virus nepovjerenja» u naše vrijeme ne čine osobu liječnikom. Specijalisti koji su skloni isključivo diletantnom pristupu struci, nezainteresirani za njezin razvoj, koji gledaju na  medicinsku filozofiju kao luksuz, postaju zarobljenici ograničenog znanja i posla, a to negativno utječe na sudbinu bolesnika. Profesionalne aktivnosti liječnika ovise o mnogim čimbenicima uključujući i kvalitetu razmišljanja. Međutim, ovaj aspekt razmišljanja mladih diplomiranih liječnika je najranjiviji. Logično razmišljanje je bitan alat medicinske prakse koji utječe na zdravlje i život pacijenta. Istaknuti medicinski znanstvenici vrlo dobro to znaju. Još je Hipokrat govorio kako liječnik mora posjedovati metodološki um, a Galen je zahtijevao da se svaki liječnik pridržava načela logičnog razmišljanja.

Pazite se prijevara!

Aparatni kompleks Metatron-Hospital je vrlo osjetljiv i pametan dijagnostički sustav. Njegova primjena omogućuje očitavanje i najmanjeg odstupanja u radu organizma i kompletno prati zdravstveno stanje bez trošenja puno vremena i novca. Naš organizam je vrlo složen sustav da bi potpuno mogli vjerovati takvom stroju. I tu nastupa najinteresantniji moment koji zbunjuje suvremene tradicionalne liječnike: aparat izdaje toliko puno informacija o svim sustavima i organima što samo vrlo rijetki specijalist može sve «probaviti» i interpretirati.

Ponekad je za jednu analizu potrebno i desetak dana. LJUDSKO TIJELO NA DANAŠNJI DAN JE ISTRAŽENO MANJE OD SVEMIRA.  A za to je potreban specijalist s odgovarajućim sustavom razmišljanja. Na današnji dan u Hrvatskoj nema školovanja za takve specijaliste.

U Hrvatskoj se zadnjih godina počelo mamiti ljude različitim oglasima koji su za vrlo nisku cijenu nudili dijagnostički pregled čitavog organizma pomoću aparata koji ne samo da nemaju medicinske certifikacije nego su i upitnog podrijetla, a pogotovo je upitna stručnost operatera – dijagnostičara.

Pogrešna interpretacija zdravstvenog stanja može usmjeriti pacijenta na lažni put izlječenja i on će izgubiti dragocjeno vrijeme. Mnogi nestručni liječnici nažalost jednostavno diskreditiraju ovaj učinkoviti dijagnostički kompleks. Dobar liječnik je rijetka sreća. Za rad s dijagnostičkim kompleksom Metatron potreban je iskusan liječnik koji posjeduje široko znanje o ljudskom organizmu.

Naš centar pomaže u organizaciji i pripremi za obučavanje liječnika – specijalista u Rusiji, gdje nakon školovanja svaki specijalist dobiva posebni certifikat o pravu rada od strane Instituta Primarne Psihofizičke medicine s upisom u radnu knjižicu. Prvi smo u Hrvatskoj organizirali i provodimo školovanje specijalista kvantne medicine i dijagnostike uz suradnju s HUPED-om, nakon kojeg svaki polaznik može zatražiti izdavanje licence za rad na području kvantne medicine.

Mnogi naši pacijenti tijekom konzultacija s olakšanjem su prihvatili analizu njihovog zdravstvenog stanja jer im je običnim narodnim jezikom objašnjeno na kakav način mogu ozdraviti.

Pronalazak pravog uzroka oboljenja je samo pola puta do ozdravljenja. Pacijent treba razumjeti da je «bitka za uspjeh ponekad složena i zamršena» te je potrebno veliko strpljenje i sigurnost kako liječnika tako i pacijenta.

Svakom našem pacijentu, kao dodatnu pomoć uz njegovo terapijsko liječenje koje mu je ponudio njegov liječnik, mi dajemo puno savjeta narodne medicine, tradicionalne Kineske medicine, savjetujemo o pravilnom načinu prehrane i potrebnim fizičkim tjelovježbama, predlažemo korištenje dopunskih vitaminsko-mineralnih kompleksa koji će samo pojačati imunitet organizma da bi do ozdravljenja došlo brže.

Na današnji dan postoje dvije medicine: prva je zapadno-farmaceutska, a druga je tradicionalna istočna medicina. I jedna i druga su puno postigle tokom vremena. Samo postoji jedno pitanje: kome što odgovara i u kojim okolnostima?

Statistika kaže da do pronalaska skupih lijekova od deset bolesti bilo je devet akutnih i jedna kronična, a danas nakon dvjesto godina sve je promijenjeno: od deset bolesti – devet je kroničnih i jedna akutna. To je rezultat djelovanja današnje suvremene farmakologije.

Ljudski organizam stari ne od upale nego od kronike, a postaje slabijim čak i u mladim godinama. Naše mišljenje je: u slučaju po život opasne situacije poput trovanja krvi, prijeloma, upale pluća i sl., morate koristiti načine liječenja zapadne medicine i to odmah! No čim upalni proces završava potrebno je prijeći na prirodniji način liječenja jer farmakološki lijekovi suprotni su smislu postajanja ljudskih stanica koje su od biološkog materijala. Oni smanjuju imunitet, oslabljuju cirkulaciju, stvaraju edeme…

Postoji postulat: «Liječnici se uče liječiti na mrtvima, a liječe žive», to je velika pogreška! U tradicionalnoj kineskoj a i u indijskoj medicini liječnici se već tisućljećima uče na živim ljudima.

Evo primjera, „novi lijek za prostatitis”. Farmaceutskih lijekova za izlječenje prostatitisa nema! Upalni proces prostate može zaustaviti samo jedna stvar – način života.

Mnoge bolesti suvremenog svijeta nastaju od nepravilne prehrane i prejedanja. Mnogi ljudi znaju da s godinama treba koristiti manje mesa, a salate treba začinjavati s maslinovim uljem ili sokom limuna. Svi znaju, ali ipak jedu kruh s majonezom, krumpir s kruhom… i razmišljaju: „Meni je to ukusno! Najvažnije je da sam sit!».

Ako se čovjek želi izbaviti od kroničnih bolesti  potreban mu je karakter da bi se mogao pridržavati pravilnog načina prehrane. Ne pridržavanje osnovnih pravila prehrane može dovesti do razvitka smrtonosnih bolesti za koje farmakologija ne posjeduje lijekove. Iz tog razloga naše prvo pitanje takvim pacijentima je: „Imate li karakter i strpljenje koje vam je potrebno za liječenje koje može potrajati od nekoliko mjeseci do nekoliko godina?“

Zaključak

Da bi se medicina razvijala, potrebno je liječnicima a i pacijentima prijeći na viši nivo razmišljanja, što nudi kvantna medicina.

Svaki liječnik treba znati objasniti pacijentu zbog čega radi mokrih nogu dolazi do bolova u grlu. Za sada malo koji liječnik zna objasniti mehanizam zijevanja, prostatitisa, vegetativne distonije itd. Najlakše je napisati latinskim slovima dijagnozu i poslati pacijenta na terapiju. Ali svaka osoba nosi svoju energiju, svoji imunitet, svoj genetski sustav i svoj biološki potencijal.

Objasniti običnim ljudskim jezikom o razvitku kemijskih reakcija, o kvantnom mehanizmu molekula, o rezonanci organa i sl., treba tako da bi pacijent bez bojazni prilazio liječniku, poštivao ga kao kvalificiranog specijalistu i dobrog „režisera“ njegovog sretnog i zdravog života!

Kvantna medicina
Kvantna medicina – jedno je od najperspektivnijih područja suvremene medicinske znanosti, skup znanja, sredstava i metoda koje se temelje na korištenju elektromagnetskog zračenja, kvantnih procesa i informacijskih valnih svojstva žive materije. Njezina svrha je da normalizira i održava harmonično zdravstveno stanje živog organizma tokom dugog vremena.

Kvantna medicina – pokriva sve faze liječenja kako bi se osiguralo dobro ljudsko zdravlje: prevenciju, dijagnostiku, postavljanje dijagnoze, liječenje i rehabilitaciju. Saznajte više o tome što je kvantna medicina.

Prednosti kvantne medicine:

– povećavanje učinkovitosti lijekova i biološko-aktivnih preparata;

– značajno smanjenje doza propisanih lijekova ili kompletno otklanjanje medikamentne terapije;

– smanjenje trajanja rehabilitacijskog perioda za 2 do 3 puta;

– skraćivanje trajanja bolničkog liječenja raznih bolesti, proširenje mogućnosti ambulantne skrbi;

-visoki profilaktički potencijal;

– nema nuspojava, neinvazivnost i ekološka sigurnost;

– brzo osposobljavanje medicinskog osoblja;

– visoka mobilnost, korištenje u ruralnim područjima, na terenu i dr. kako u ne medicinskim tako i u medicinskim objektima, obrazovnim i sportskim institucijama, industrijskim poduzećima, vojnim jedinicama i ustanovama pravosudnog sustava.

 

SOCIJALNO-EKONOMSKE PREDNOSTI KVANTNE MEDICINE

– značajna ušteda centraliziranih i lokalnih novčanih izdvajanja za zdravstvo;

– poboljšanje radne dobi odrasle osobe i smanjenje osobne potrošnje građana na lijekove;

– smanjenje bolesti i promicanje zdravlja mlađe generacije s najmanje preventivnih mjera;

– ušteda rada i socijalne aktivnosti stanovništva u dobi od 60 do 75 godina;

– pružanje pristojnih životnih uvjeta za starije osobe;

– stvaranje novih radnih mjesta i zapošljavanja zdravstvenih radnika, poboljšanje njihove konkurentnosti na tržištu rada, stvaranje uvjeta za dobivanje dopunskih prihoda kao rezultata privatne medicinske prakse;

– poboljšanje moralne i psihološke atmosfere velikih skupina stanovništva kroz poboljšanje kvalitete života.

– Kvantna medicina  je ekološki, visoko učinkovit, ne medikamentni i bezbolni način liječenja širokog spektra bolesti.

 

Dobro se kombinira s tradicionalnim vrstama liječenja:

– homeopatijom;

– manualnom terapijom;

– fitoterapijom;

– biološko-aktivnim dodacima  prehrani.

Potencira bolje djelovanje medikamentnih preparata.

Kvantna dijagnostika
ZAŠTO PREPORUČUJEMO DIJAGNOSTIKU NA APARATNOM KOMPLEKSU METATRON HOSPITAL?

Methatron Hospital razvijen je od strane znanstvenika Instituta Primarne Psihofizike. Novi kompjuterski sustav “Metatron Hospital ” omogućava očitanje bioelektrične aktivnosti spinova neurona mozga, što dozvoljava selektivno pojačavanje jedva prepoznatljivih signala, izvlačenje i dešifriranje informacija koje se nalaze u njima.

Kod analize pacijenta, sustav Metatron otkriva stupanj, težinu i ozbiljnost funkcionalnih promjena u organizmu. U pravilu, upotreba nelinearne dijagnostike je neophodan postupak za postavljanje precizne dijagnoze. Otkriće ove metode je nova faza u razvoju kvantne medicine.

izmenit-geni1

Pitanje: Koje su prednosti aparatnog kompleksa Metatron Hospital u odnosu na druge dijagnostičke sustave? Kada je poželjno analizirati stanje pacijenta pomoću ovog uređaja umjesto tomografije, ultrazvuka, rendgena?

Odgovor: Za razliku od ultrazvuka, CT-a, MR-e, aparatni kompleks Metatron Hospital može dijagnosticirati početne pretkliničke promjene organa, tkiva i stanica, još prije pojave izraženih patoloških stanja pacijenta.

Pitanje: Možete li ispričati konkretan primjer rada aparata Metatron? Je li ikada on ispravio liječničku pogrešku, a da je time pomogao liječniku promijeniti način liječenja što je na kraju značajno poboljšalo stanje pacijenta?

Odgovor: Takvih primjera je vrlo mnogo. Jedna od tipičnih situacija: obratila nam se žena kako bi proanalizirali stanje respiratorne infekcije njezine kćeri tinejdžerice. Usput je i sama odlučila napraviti dijagnostiku unatoč činjenici da se ona osjećala dobro. Kao rezultat toga, ona je dobila dijagnozu: 0,203-tumor gušterače. Uskoro, tumor se potvrdio klinički. Na svu sreću, žena je ubrzo operirana i sada je zdrava.
Pitanje: Metatron Hospital je aparatni kompleks za medicinsku dijagnostiku. Je li je za njegovo korištenje u medicinskoj praksi potrebna posebna specijalizacija? Znamo da u Hrvatskoj nema licence za kvantnu dijagnostiku, gdje se to može obaviti?

Odgovor: Državnu licencu o specijalizaciji može dobiti liječnik koji prođe obuku u državnoj medicinskoj Akademiji grada Omska te po završetku dobije zvanje liječnika kvantne dijagnostike i terapije.

Pitanje: Posjeduje li AK Metatron Hospital medicinsku certifikaciju koju treba kako bi se mogao koristiti u medicinskim ustanovama?

Odgovor: AK Metatron prošao je napredna klinička ispitivanja i dobio medicinski certifikate:

– AK Metatron Hospital uključen je u državni registar medicinske opreme (Federalna služba za nadzor zdravlja i socijalnog razvitka izdala je Institutu Primarne psihofizike potvrdu o registraciji pod brojem FS 022a2005 / 2221-05 od 19. 08. 2005-te godine.

Aparatni kompleks Metatron spada u grupu aparata medicinske tehnike pod brojem FS-2006/382 od 29. 12. 2006-te godine.

– AK Metatron je certificiran (matični broj 210609 od 15. 03. 2007) u skladu s međunarodnom normom ISO 9001: 2000 u smjeru razvoja, projektiranja, proizvodnje, primjene i održavanja kvantnih dijagnostičkih sustava u Zavodu za certifikacijsko tijelo Veritas Certification (BVQI) s akreditacijom u UKAS (UK), Anab (SAD), Dar (Njemačka): akreditacije vrijede u 31 državi, uključujući Japan i jugoistočnu Aziju te Kanadu.

– U 2007. godini. IPP prošao certifikaciju u TUV Rheinland Group po međunarodnoj normi ISO 13485: 2003,po medicinske direktive 93/42 / EEC MDD Annex V, kao i po direktivama EU – CE.

– U 2012. godini. Institut praktične Psihofizike prošao je uspješnu recertifikaciju za usklađenost po standardu EN ISO 13485: 2010 “Medical devices  – Quality management systems – System requirements for regulatory purposes” te Direktive 93/42 / EES (Medical Device Directive) u tijelu za certifikaciju BSI (British Standards Institution) – Britanski Institut Standarda.

Pitanje: Postoji li dobno ograničenije za pregled na aparatnom sustavu Hospital? Zašto se takav sustav ne preporučuje za korištenje djeci do 7 godina? Utječe li pregled na promjene fizičkog i psiho-emocionalnog stanja djeteta?

Odgovor: Kod pregleda na aparatu Hospital osobe, uključujući djecu do 7 godina, nisu izložene niti jednoj vrsti zračenja. Ograničenje postoji zbog toga što su u bazu podataka uneseni algoritmi procijene funkcionalnog stanja organizma od 7-me godine života. U organizmu koji se razvija, valni spektri organa ili tkiva stalno se mijenjaju. Stabilizacija se događa oko 7-te godine života. Mi radimo na posebnom programu pomoću kojeg ćemo u budućnosti moći pregledavati i malu djecu.

Pitanje: U čemu je prednost novog sustava Hospital pred starim sustavom Hunter?

Odgovor: Sustav Hospital koristi sve mogućnosti ranijih dijagnostičkih sustava ( kao i “lovca” a također posjeduje i inovacije iz područja NLS-skopije.)

Značajno je proširena baza softvera:

 1. Biokemijski parametri: ogromna baza enzima, hormona, tumorskih markera (karcinoma gušterače, želuca, pluća, prostate, dojke, jajnika i drugih organa).
 2. Imunoglobulini I reda što omogućuje definiranje stanja imuno-deficita.
 3. Mikroelementi (imamo mogućnost analizirati sve kemijske elemente koji se nalaze u ljudskom tijelu, procijeniti karakter valnog spektra kemijskih elementa ovisno o njihovom mjestu u periodnom sustavu), što omogućava kvalitetnu procjenu podataka o homeostazi ljudskoga tijela i otkrivanje i najmanjih patologija u najranijoj fazi. Korištenjem NLS-skopske analize možemo detektirati i kontrolirati sadržaj pojedinih minerala u tijelu.
 4. Homeopatski pripravci: proširena je baza novih modernih preparata. Putem analize valnog spektra možemo uspostaviti jasnu vezu između humoralno-strukturnih osobitosti organizma, krvne grupe, Rh faktora, broja biokemijskih pokazatelja i spektra homeopatskih preparata.
 5. Biološki preparati: postoji ogromna baza prirodnih preparata i proširena mogućnost testiranja preparata na nivou nukleotida.
 6. Alopatski preparati (medikamenti). Značajno je proširena baza modernih alopatskih lijekova: uvedeni su novi antibiotici, imunomodulatori, probiotici i drugi lijekovi .
 7. Po prvi puta postoji mogućnost testiranja medicinske kozmetike.
 8. Proširena je baza softvera na testiranje alergena i teških metala poput stroncija, kadmija, cezija, polonija i drugih radionuklida.Aparatni kompleks Hospital dozvoljava s velikom točnošću analizirati svaki stanični detalj organa. Koristeći 4D sustav, liječnik može pregledati najsitnije detalje DNK i RNK mutacija.
 1. Pomoću nove mogućnosti upisivanja u program laboratorijskih analiza pacijenta, sada možemo s točnošću do stotinke spinoznog koeficijenta pronaći disbalans u krvi, urinu, hormonalnom sustavu.Kod sustava Hospital pacijent može koristiti vizualnu opremu što omogućuje pacijentu još bolji uvid u stanje svojih organa i tkiva.

Pomoću NSL-skopskog pregleda na aparatnom kompleksu Methatron Hospital moguće je :

 • Pronaći uzrok bolesti na molekularnom i genetskom nivou.
 • Procijeniti stanje genetskog aparata, otkriti čak i početne mutacije.
 • Otkriti skrivene patološke procese.
 • Procijeniti psiho-emocionalno stanje organizma: naći odnos između razvoja psihičke i somatske patologije i emocionalnog stanja pacijenta. Naše misli i osjećaji su strogo individualna prostorno-frekvencijska torzijska polja. Zbog toga za pravi napredak u medicini i psihologiji, moramo naučiti prihvaćati naš emocionalni poremećaj kao dishormonalne fluktuacije koje utječu na normalno funkcionalno stanje organizma. Između emocija i pojave bolesti postoji toliko bliska veza da ponekad po veličini vrijednosti stresa možemo predvidjeti razvoj bolesti. Glavna stvar u tome je kako osoba podnosi stresnu situaciju, disbalans emocija, individualnu toleranciju.
 • Identificirati alergene (hrana, biljke, lijekovi, domaćinstvo)
 • Identificirati infektivne agente : viruse, bakterije, gljivice i parazite. Ocijeniti jačinu njihove invazije te pomoću meta-korekcije stopirati njihovo agresivno djelovanje.
 • Pripremiti individualne matrične preparate za ozdravljenje organa na staničnom nivou.
 • Analizirati stanje energetskih meridijana
 • Preporučiti individualnu prehranu, uzimajući u obzir patologiju organa ili krvnu grupu.
 • Preporučiti korištenje usluga medicinskih specijalista, što uveliko štedi vrijeme hodanja od jednog specijalista do drugog.
 • Po prvi puta u povijesti NLS-skopije postoji mogućnost korištenja terapije bojama po Bahu za liječenje psiho-somatskih poremećaja. To su specifični vibracijski lijekovi s posebnim frekvencijskim karakteristikama, svojstvenim određenim biljkama. Glavna svrha ovih sredstava – usklađivanje intelektualne i emocionalne sfere ljudskog djelovanja. Negativne emocije igraju ulogu provokatora kod određenih oblika bolesti. Pomoću ove metode možemo pomoći individualno izabrati spektre različitih esencija za liječenje određenih bolesti i energetskih poremećaja.
 • Preporučiti korištenje polipeptidnih bioregulatora.
 • Posebno treba naglasiti mogućnost skeniranja trodimenzionalne slike šupljih organa što omogućuje sustav LAPP (sustav paralelnih procesora velike računalne snage i brzine). Vizualna analiza provodi se pomoću originalne metode 4-D Tissue, koja omogućava ne samo dobivanje virtualnih višedimenzionalnih slika anatomskih struktura, nego također izdvojiti zanimljivo biološko tkivo ( “dodatna dimenzija”) te vizualizirati kosti, meka tkiva i žile istovremeno.
 • Kompletnu analizu organizma možemo izdavati na nekoliko stranih jezika.

Osnova kvantne dijagnostike

TEORIJA KVANTNO-ENTROPIJSKE LOGIKE – POBJEDA SUVREMENIH PRIRODNIH ZNANOSTI

Danas je svjetska znanost dostigla novu razinu svog razvoja koja se odlikuje stvaranjem integrativnog znanja, ostvarenog na račun razvoja i aktivnog rada posebnih kompleksnih znanstvenih pravaca, koji sintetiziraju u sebi znanja, principe i metode niza znanstvenih disciplina, jer se samo na toj osnovi mogu riješiti ključna pitanja suvremenih prirodnih znanosti. Upravo takvom sinteznom znanošću postala je teorija kvantne entropijske logike profesora Theodore-a van Hovena – kvantnog fizičara i stručnjaka na području socijalne psihologije. Teorija entropijske logike je građena na temelju različitih znanja, principa, aksioma i postulata suvremene znanosti: od teorije informacije, kvantne mehanike, termodinamike, teorije relativnosti do filozofije, psihologije, sociologije, ekologije, teorije katastrofa i drugih disciplina. Teorijske osnove informacijske razmjene utemeljio je K. Shannon, koji je predložio statističku mjeru za količinu informacija. Teorija informacija, koju je predložio Shannon, ima ograničeno područje primjene zbog toga, što informacijsku funkciju on tretira kao matematičku apstrakciju, bez međusobne veze  s ostalim temeljnim funkcijama materije i ne daje mogućnost opisa zakonitosti dobivanja informacije tijekom znanstvene spoznaje. U svojoj teoriji van Hoven tretira informacijsku funkciju, kao materijalnu kategoriju, koja odražava stupanj unutarnje strukturne organizacije objekta i koja se nalazi u uzajamnoj vezi s takvim  temeljnim karakteristikama, kao što su energija i masa objekta.

Ako promatramo elektronsko-pozitronski model vakuuma, koji je predložio Paul Dirac  u obliku prostorne strukture, koja se sastoji od paketa elektrona i pozitrona, a pojava izvora poremećaja mase se manifestira u obliku inercijske neizjednačenosti tih čestica, koja se shvaća kao gravitacijsko polje. Međutim, istovremeno se pojavljuje i  spin-nekompenziranost, koja se manifestira kao nekakvo fizičko polje i koje prema tome, predstavlja komponentu gravitacijskog polja i posjeduje identičnu usmjerenost (konvergentnost) u vremensko-prostornom kontinuumu.

Profesor H. Tokugava (Sveučilište u Tokiju) prvi je iznio pretpostavku, da spinu čestice, koji se odlikuje vrtnjom oko vlastite osi, odgovara specifično fizičko polje, koje je kasnije postalo poznato kao „kvantno polje entropije“ ili „terminalno Kelly-evo polje“. Torn i Y. Walton su pokušavali pokusom pronaći polje, koje bi bilo uvjetovano uzajamnim djelovanjem spinova. Postojanje takvog polja predstavljalo bi „garanciju“ očuvanja momenta količine kretanja, slično onome, kada je gravitacijsko polje, koje postoji u okruženju svakog sustava tijela, sigurno povezano sa sačuvanom masom sustava.

Prema Heisenberogvom principu neodređenosti kod kvantnog objekta ne mogu se odrediti točne vrijednosti koordinata impulsa. Nulte vrijednosti negativne entropije vakuuma „zabranjene su“ principom neodređenosti, budući su da u tom slučaju, istovremeno poznate koordinate i vektor impulsa objekta. Broj stupnjeva slobode u vakuumu je beskonačan, prema tome, veličina fluktuacije gustoće entropije vakuuma može također biti beskonačna.

Dakle, mogu postojati stanja, kod kojih vakuum posjeduje izuzetno visoku razinu organizacije, koje je van  Hoven kvalificirao, kao „analoge spoznaje ili slična joj stanja“.

Opća teorija relativnosti Alberta Einsteina povezala je gravitacijsko polje sa zakrivljenjem  4-dimenzionalnog prostora i vremena.  Profesor van Hoven je polazeći od principa konvergentnosti djelovanja sila gravitacije i entropije stvorio matematički model kvantnog polja entropije, koje predstavlja kvazi-polje generirano izazvanom deformacijom prostora i vremena.

Van Hoven je uspio nadvladati interdisciplinarnu barijeru i povezati u jednu cjelinu Newtonovu mehaniku, Einsteina, Plancka, elektrodinamiku Maxwella i termodinamiku sa fundamentalnim kvantno-entropijskim karakteristikama vakuuma.

Theoodore van Hoven je izrazio hipotezu, koja je udarila temelje originalne revolucije u prirodnim znanostima. Smisao ove hipoteze sastoji se u tome da veličina gubitka sustavne organizacije materijalnog sustava, koji se nalazi u uzajamnom djelovanju sa elektromagnetskim zračenjem, ne može poprimati proizvoljne vrijednosti, niti biti jednak nuli. Gustoća polja entropije elementarnih sustava obavezno mora biti jednaka cijelom broju, djeljivom sa određenom količinom energije sustava.

Samim time, van Hoven je odredio uzajamnu vezu između stupnja destrukcije sustava i maksimalne količine energije, koju sustav može izlučiti ili apsorbirati.

Svaki materijalni sustav ima izborno uzajamno djelovanje s elektromagnetskim zračenjem određene valne duljine, čija je energija kvantova adekvatna energiji rušenja veze (entropijskom potencijalu) glavnih komponenti sustava.

Tijekom uzajamnog djelovanja sustava sa kvantima elektromagnetskog polja mijenja se veličina gustoće polja entropije sustava, što dovodi do poremećaja gravitacijsko-statičke ravnoteže u vanjskoj sredini.  S druge strane, mijenjanje gradijenta gravitacijskog polja izaziva promjenu zakrivljenosti prostora, što dovodi do promjene veličine vrijednosti entropije sustava, za čiju su svaku komponentu karakteristična strogo određena (kvantna) stanja veličine polja entropije.

Entropijska heterogenost medija materijalnog sustava, uvjetovana elektromagnetskim i gravitacijskim poljima, služi kao izvor unutarnje energije sustava, koja  se za električno nabijene čestice, koje imaju spin, manifestira u obliku generiranja terminalnog polja.

Na taj način se, informacijska razmjena elementarnih struktura sustavnih komponenti ostvaruje distantno, asocijativno i izborno na račun kvantova elektromagnetskog zračenja, koji imaju energiju, adekvatnu energiji rušenja veze (entropijskom potencijalu) elementarne strukture sustava. Statička gravitacijska i elektromagnetska polja pobuđuju u njoj entropijski potencijal.

Svaki materijalni sustav (mehanički, fizičko-kemijski, biološki, sociološki) može se nalaziti samo u takvim stacionarnim stanjima, u kojima energija unutarnje veze komponenti premašuje energetsku pozadinu polja entropije okoline.

Sukladno postulatima kvantno-entropijske logike svaki događaj, čak i onaj, vremenski vrlo mali, kod prividne neprekidnosti, odvija se diskretno, putem mijenjanja faznih stanja sustava. Ako veličina pobude, pod kojom se podrazumijeva svako vanjsko djelovanje, premašuje kritični prag, veličina entropije sustava skokovito raste.

Prema tome, mora postojati nekakvo „terminalno“ stanje sustava, u kojem kada pobuda prelazi kritički prag, dolazi do prekida unutarnjih dominantnih veza, a koji prekida postojanje tog sustava, kao jedinstvene funkcionalne cjeline. S točke gledišta kvantne mehanike pravi prekid – konačni rezultat beskonačno male promjene, u principu ne primjećujemo: nikada ne možemo sa sigurnošću tvrditi, da je razlog zapravo bila, veličina veća od bilo koje druge zadane konačne veličine.

Opravdanost  formulacije zakona o očuvanju stupnja strukturne organizacije sustava, omogućila je von Hovenu, da objasni postojanje, takozvanih „paranormalnih pojava“ s materijalističkih i  prirodno-znanstvenih pozicija, bez uključivanja mističkih ili religioznih koncepcija. Različiti paranormalni fenomeni uz korištenje temeljnih principa teorije kvantne entropijske logike mogu se svesti na uski krug fizičkih pojava, koje su dostupne za znanstveno proučavanje. Uz njenu pomoć lako se mogu objasniti takve paranormalne pojave, kao što su „vidovitost“, „telepatija“ i s njima povezani važni praktični pravci, kao što je radiestezija.

Teorija kvantne entropijske logike dopušta principijelnu mogućnost predodređivanja predstojećih događaja, kod pomanjkanja polaznih informacija (nelinearno prognoziranje). S točke gledišta uobičajene, trivijalne logike budućnost ne postoji, dok predskazanje predstojećih događaja sliči  prodoru apsurda  u svete predjele zdravog razuma.

 

Akad.V. Nesterov

Institut primarne psihofizike

Korištenje uređaja „Metatron“ u dijagnostici onkoloških procesa

Tijekom zadnjih godina primjećuje se intenzivni razvoj svih oblika instrumentalne dijagnostike, koji se primjenjuju u onkologiji. U takve tehnologije možemo svrstati tradicionalni RTG pregled sa njegovim različitim metodama (rendgenoskopija, rendgenografija i dr.), ultrazvučnu dijagnostiku (UZD), rendgensku kompjutorsku (cT) i magnetsko – rezonantnu tomografiju (MRT), tradicionalnu angiografiju, različite metode i metodike nuklearne medicine, kao i sve masovnije korištenu metodu u onkologiji nelinearne dijagnostike (NLS) uz primjenu uređaja „Metatron“.
Zajednički vektori  takvog razvoja su: povećanje važnosti i složenosti kompjutorske podrške NLS-tehnologije i pojedinih uređaja; integracija ove metode, usporedo sa različitim tehnologijama, za rješavanje dijagnostičkih zadataka u okvirima jednog anatomskog područja, sustava ili patologije.

NLS-dijagnostika je u onkologiji prvenstveno usmjerena na rješavanje niza osnovnih zadaća, u koje možemo svrstati  rano otkrivanje onkoloških oboljenja, njihovu nozološku dijagnostiku, stupnjevanje i ocjenu rezultata liječenja. U današnjim uvjetima možemo govoriti o formiranju određenih pravaca u NLS-dijagnostici, koji se realiziraju u različitim fazama pružanja onkološke pomoći i zahtijevaju različite organizacijske, tehnološke i metodske pristupe. U takve pravce spadaju:

-Rana (pretklinička) dijagnostika  neoformacija ili skrining onkoloških oboljenja;
-Ocjena patoloških promjena organa i tkiva kod primjene neinvazivnih  NLS-tehnologija;

2.1. Dijagnostika i diferencijalna dijagnostika otkrivenih patoloških promjena, posebno onkoloških i ne onkoloških oboljenja, određivanje anatomskih i funkcionalnih karakteristika patološkog procesa;

2.2.  Stupnjevanje malignih tumora, uključujući tradicionalnu ocjenu raširenosti primarnog tumora, metastaza u regionalne limfne čvorove i prisutnost udaljenih metastaza

2.3. Ocjena rezultata kirurškog liječenja, kao i liječenja lijekovima i zračenjem, uključujući kako promjenu zapravo tumorskog tkiva, tako i nastale komplikacije, nastale tijekom liječenja ili reakcije.

2.4.  Dinamičko promatranje bolesnika  u kasnijim razdobljima nakon liječenja.

Rješavanje svake od nabrojanih zadaća primjenljivo je na konkretni patološki proces, zahtijeva  zajedničko korištenje NLS-dijagnostike i različitih tehnologija zračenja. Međutim, ako je prijašnjih godina u NLS-dijagnostici dominirao princip postupnog napredovanja od jednostavne metodike do složenije, onda je zadnjih godina sve rašireniji principijelno drugi pristup. On se sastoji u odabiru najuspješnijih, uključujući i najskupljih metoda ili njihovih kombinacija za ostvarivanje maksimalno brzog i učinkovitog rezultata.

Kao tipičan primjer zadnjih godina u ovom području, možemo navesti primjenu trodimenzionalne rekonstrukcije prikaza tkiva tumora na temelju podataka, dobivenih višedimenzionalnom  NLS-skopijom uz pomoć višedimenzionalnih nelinearnih skenera velike brzine „Metatron“  serije Z i dijagnostičkog programa „HOSPITAL“ u kombinaciji sa CT ili MRT za ocjenu raširenosti tumorskog procesa na nivou čitavog organizma. Takav pristup neizbježno dovodi do ozbiljnih strukturnih promjena, kako u samoj dijagnostici, tako i u onkološkoj praksi u cjelini.

Skrining onkoloških oboljenja. Skrining kao organizacijska mjera usmjeren je na otkrivanje oboljenja kod osoba, kod kojih nema kliničkih manifestacija oboljenja, pa prema tome, ne postoje razlozi za traženje medicinske pomoći. Provedba masovnih NLS-pregleda s ciljem rane dijagnostike onkoloških oboljenja uvijek je imala pristalice i protivnike. To je uvjetovano time, što otkrivanje tumora u pretkliničkoj fazi svog razvoja ne odgovara uvijek pojmu „rane dijagnostike“.

Danas su znanstvenici na tom polju formulirali osnovne zahtjeve za sve programe skrininga onkoloških oboljenja, uključujući one, koje se temelje na NLS-tehnologijama:

 • oboljenje mora biti dovoljno rašireno i mora imati veliko socijalno značenje;
 • potreban je dijagnostički test (metoda NLS-dijagnostike), koji omogućava pouzdano otkrivanje u pretkliničkoj fazi;
 • mora postojati mogućnost izlječenja otkrivenog oboljenja uz pomoć postojećih metoda:
 • skrining mora voditi  prema smanjenju mortaliteta  kod populacije od navedenog oboljenja;

Skrining mora biti ekonomski isplativ, troškovi za ranu dijagnostiku moraju biti manji od troškova liječenja bolesnika, koji traže medicinsku pomoć sa kliničkim simptomima.

Navedeni principi su danas realizirani tek sa jednim skrining programom, koji se temelji na primjeni NLS-tehnologije – telemedicinskom monitoringu uz korištenje instrumentalno-programskog kompleksa „Metatron TorDi“. Iznimna mogućnost navedenog uređaja se sastoji u povećanoj osjetljivosti dijagnostike i proširenju funkcionalnih mogućnosti sustava na račun osiguravanja provedbe tehnički udaljene dijagnostike (teledijagnostike) u asinkronom režimu dijaloga liječnika i pacijenta, u kojem oni mogu općiti u interaktivnom režimu neovisno o međusobnoj udaljenosti.

Postavljena se zadaća rješava na račun primjene sustava torzijskog telemetrijskog monitoringa tj. daljinskog pregleda od strane medicinskih djelatnika prema pokazateljima, koji odražavaju zdravstveno stanje pacijenta.

Učinkovitost skrininga onkoloških oboljenja danas ne izaziva nikakvu sumnju.

Glavne rasprave zadnjih godina se vode vezano za pojedine aspekte tih programa, a naročito se razmatraju:

 • Dobne granice, u kojima je svrsishodno započeti i završiti skrining, kao i njihova ovisnost o nacionalnim  osobitostima;
 • Mogućnost primjene NLS  za ocjenu karcinoma različite lokalizacije;
 • Mjesto ove tehnologije u primarnoj i preciznoj dijagnostici onkoloških oboljenja.

Istovremeno sa telemedicinskim skriningom, intenzivno se razvijaju i drugi programi pretkliničke dijagnostike, uključujući rano otkrivanje karcinoma pluća korištenjem virtualne višedimenzionalne NLS-skopije, karcinoma debelog crijeva na temelju virtualne NLS-skopije u kombinaciji sa CT ili MR – kolonoskopijom. Od navedenih programa najkonkretniji rezultati su dobiveni u proučavanju problema rane dijagnostike karcinoma pluća.

 

Suvremeni perspektivni dijagnostički programi za proučavanje mogućnosti skrininga bronhogenog karcinoma  se temelje na korištenju virtualne spiralne NLS. Glavna prednost navedene tehnologije je u usporedbi sa rendgenografijom i fluorografijom, visoka rezolucija. Primjena virtualne NLS omogućava sigurno otkrivanje žarišta u plućnom tkivu veličine 0,5-0,7 mm. U većini većih istraživanja utvrđeno je da virtualna NLS omogućava otkrivanje žarišta u plućima kod 10-12% promatranih pacijenata iz rizične skupine, a koji kod 0,5-1,5% predstavljaju bronhogeni karcinomi. Preko 80% tih karcinoma se ne vidi kod rendgenografije, čija je granica rezolucije 3-5mm. Kod 80-95% pacijenata NLS omogućava otkrivanje karcinoma u I fazi.

 

Glavna ograničenja u masovnoj primjeni virtualne NLS-skopije za skrining bronhogenog karcinoma su u većini slučajeva velika količina lažno pozitivnih nalaza, izostanak uvjerljivih dokaza za smanjenje  smrtnosti bolesnika u skupinama skrininga u usporedbi s kontrolnim skupinama ili sa populacijom u cjelini.

 

      Dijagnostika i stupnjevanje zloćudnih tvorevina

 

Zadnjih godina svjedočimo brzom razvoju NLS tehnologija, koje su usmjerene na dijagnostiku i određivanje faze neoformacija različitih lokalizacija.

Višeslojna spiralna kompjutorska NLS-skopija je odredila značajan prodor u kliničkoj primjeni svih instrumentalnih tehnologija. Korištenje metode NLS-skopije omogućava ostvarivanje dvaju osnovnih prednosti ove tehnologije: povećanje brzine skeniranja i prostorne rezolucije. Povećanje brzine skeniranja proporcionalno je količini korištenih paralelnih procesora. Tako npr., primjena sustava LAPP (sustava od 4 paralelna procesora super visoke računalne snage i brzine) omogućava skraćivanje vremena skeniranja zadanog anatomskog područja za 8 puta, u usporedbi sa NLS uređajima prethodne generacije „Oberon“. U praksi to znači, da neko anatomsko područje, npr. prsa ili trbuh, može biti pregledano za svega 3-5 sekundi. Povećanje brzine skeniranja omogućilo je uvođenje u praksu  istovremenog pregleda nekoliko anatomskih područja, npr. prsa i trbuha, glave, vrata i gornje polovice prsa, što je od velikog značaja za onkološku praksu. Tako je postao moguć pregled udova, uključujući cjevaste kosti, jednog ili više segmenata kralježnice, što je prije bilo moguće samo primjenom MRT-a.

Druga prednost NLS-dijagnostike je u smanjenju dimenzija skeniranog područja, zahvaljujući maksimalno mogućem povećanju prostorne rezolucije. Ako su se kod uređaja „Oberon“ mogle pregledati ultrastrukture minimalne dimenzije od 100-200 mikrona, sada su sa uređajem „Metatron“  to dimenzije 5-10 mikrona.  Upravo se ovom tehnologijom mogu otkrivati patološke formacije spomenutih dimenzija. U kliničkoj praksi se obično bira kompromis između maksimalno moguće brzine pregleda i maksimalno moguće rezolucije u tim uvjetima.

Povećanje rezolucije ima još jednu važnu ulogu. Kod debljine sloja od 5-10 mikrona formiraju se takozvani izotropni odrazi. U tom se slučaju matrica odraza sastoji od voksela, koji imaju jednake ili skoro jednake bridove (imaju oblik kocke). Rezolucija duž aksijalne i uzdužne plohe skeniranja postaje jednakom, što omogućava po završetku skeniranja stvaranje informativnih dvodimenzionalnih i trodimenzionalnih preobrazbi  istraživanog područja.

Uvođenje NLS-a u kliničku praksu omogućilo je da se bitno poveća učinkovitost angiografskih istraživanja, čiju osnovu čini skeniranje odabranog anatomskog područja u trenutku prolaska kontrastnog sredstva krvnim sudovima bolusa. U kombinaciji sa različitim metodama virtualnih preobrazbi to nam daje mogućnost proučavati unutarnji otvor krvnih žila, otkrivati trombove, ocjenjivati korelacije krvnih žila sa patološkim tvorbama. U onkološku praksu se intenzivno uvode tehnologije virtualne NLS-skopije, naročito kolonoskopije, angioskopije, bronhoskopije, endoskopije nosnih šupljina i dr.

Brzi razvoj NLS-a odlikuje se pojavom uređaja s principijelno novim softwareom (program  «Metapathia HOSPITAL»). Osnovna namjera sastoji se u maksimalnom skraćivanju vremena prikupljanja signala  za osiguravanje kvalitetnih istraživanja. Drugi pravac razvoja NLS-a je korištenje poboljšanih skenera Z-serije, koji omogućavaju promatranje nekoliko anatomskih područja tijekom jednog pregleda, koji traje 20-30 minuta. Najreprezentativniji na tom planu je в NLS-pregled čitavog tijela, usmjeren na  pronalaženje uzroka primarnog karcinoma ili metastaza pojedinih organa i tkiva.

Značenje NLS-a stalno se povećava zahvaljujući usavršavanju opreme i stvaranju etalona preparata za određivanje funkcionalnog stanja i metabolizma raznih organa i sustava. Danas je onkologija, uz  kardiologiju jedno od glavnih težišta ove tehnologije. Brojna istraživanja, kako prospektivna, tako i retrospektivna pokazala su da je NLS  jedna od najučinkovitijih metoda za otkrivanje raka tkiva. Ako pokazatelji osjetljivosti i specifičnosti CT i MPT u otkrivanju neoformacija različite lokalizacije iznose 60-90%, onda su slični pokazatelji NLS-a praktički u svim istraživanjima premašivali 80%. Pritom, minimalne dimenzije patoloških tvorevina, otkrivenih uz pomoć NLS-a, iznose  0,3-0,5 mm. Glavni značaj NLS-a je u diferencijalnoj dijagnostici dobroćudnih i zloćudnih neoformacija, pri otkrivanju primarnog karcinoma kod bolesnika sa metastazama u raznim organima tkiva, pri određivanju raširenosti primarnog karcinoma kod nepoznatih metastaza u regionalnim limfnim čvorovima i pojedinima organima. U svim nabrojanim kliničkim situacijama informativnost NLS-a veća je od tradicionalnih tehnologija morfološke vizualizacije.

Glavni nedostatak NLS-a, kao i većine  drugih instrumentalnih metoda je teškoća precizne topične dijagnostike otkrivenih patoloških tvorevina, nemogućnost određivanja korelacija karcinoma sa susjednim organima i tkivima. U te svrhe se dana koristi CT. Stoga je opravdanom postala pojava kombiniranih NLS/CT, koji omogućavaju provedbu dva ispitivanja, praktički istovremeno, uz kasnije objedinjavanje anatomskih CT- i virtualnih prikaza u jednu sliku. O svrsi shodnosti sličnog pristupa dijagnostici neoformacija, danas se naširoko diskutira.

Na taj način, suvremene tehnologije NLS-dijagnostike imaju veliki značaj u onkološkoj praksi, osiguravajući precizne i pravovremene podatke o postojanju i raširenosti kancerogenih procesa.

Na koji način se vrši testiranje organizma
Sustav testiranja omogućuje provedbu stručne analize svih fizioloških sustava ljudskog organizma:

krvožilnog, dišnog, probavnog, reproduktivnog, mišićnog, koštanog, endokrinog i dr. metodom biorezonantnog laserskog testiranja (psiho-fizička medicinska metoda)

 

Proces testiranja sastoji se od 3 postupka:

– dobivanje informacija o stanju organizma u datom trenutku

– analiza informacija radi pronalaska otklona rezultata od etalonih parametara

– individualni izbor programa baziranog na prirodnim, biološki aktivnim preparatima, koji su potrebni  za eliminaciju upalnog stanja.

Informacija o stanju  ljudskog organizma uzima se ispod kore velikog mozga, gdje se, kako nam je poznato, nalazi najbolja informacija, jer sve su vegetativne funkcije organizma (disanje, probava, rad srca i žila, kretanje, osjetila i dr.) regulirane u potkornom dijelu mozga. Shema ekspertnog testiranja doista je laka – potkorna struktura mozga dodatno se aktivira uz pomoć zvučnih i vizualnih nadražaja. Zvuk ustanovljene jakosti i čistoće, kao slušni aktivator, djeluje na pacijenta preko slušalica. Kao vizualni aktivator koristi se stalna i intenzivna promjena obojenog polja na ekranu kompjutora, na kojem se nalazi testirani organ. Signali, koji dolaze ispod kore velikog mozga povećavaju se uz pomoć mehanizma “okidača” koji se nalazi u slušalicama.

Nakon toga, signali se preoblikuju u brojčani kod, kako bi ih kompjutor mogao prepoznati, te se kao markeri različitih boja postavljaju na sliku organa koji testiramo. Signali koji dolaze ispod kore velikog mozga prikazuju funkcionalno stanje organa i različiti stupanj funkcionalnog napona, kao i patološke promjene u samom organu.

Sljedeća faza testiranja je  raspoznavanje otklona u radu različitih sustava.

U osnovi testiranja nalazi se usporedba virtualnog (kompjutorskog) modela različitih nozoloških oblika oboljenja, pohranjenih u memoriji kompjutora s realnom informacijom dobivenom od pacijenta tijekom testiranja.

Program omogućava testiranje s nekoliko položaja uz pomoć disperzivne analize, entropijske i višefaktorne analize te uz pomoć grafikona (postavljanje virtualnog modela oboljenja na realnu informaciju snimljenu s organa čovjeka koji se testira). Istinitost testiranja osigurava se s 5 položaja. Čim  je informacija, uzeta od osobe,  bliže virtualnom modelu oboljenja, time se postiže veća točnost postavljanja dijagnoze.

Takav sistem testiranja može  prepoznati početni stadij patoloških procesa (kada oboljenje tek počinje, a kliničke slike još nema). Sve ovo pomaže specijalistu predložiti optimalni program ozdravljenja, zaustaviti razvoj bolesti u pretkliničkom stadiju (što je jako važno, npr. kod onkoloških oboljenja). Na takav su način profilaksa i liječenje bolesti  učinkovitije.

Napomena za liječnike
Poštovani liječnici!

Ako Vam je pacijent donio našu analizu stanja njegovog organizma trebate znati da Vam je za pravilno čitanje nalaza neophodna dodatna specijalizacija koja se održava u Znanstvenom Institutu za Primarnu Kvantnu Medicinu (Novosibirsk, Akademski grad, Rusija) ili u znanstvenom Institutu za Primarnu Psihofiziku i Medicinu pri Akademiji Znanosti Ruske Federacije (Moskva).

Kvantna medicina i dijagnostika je nova medicinska grana koja spaja najsuvremenija dostignuća biofizičke medicine, antropologije, patologije, genetike i kvantne fizike sa poznavanjem energetskih polja organizma.

Službeno je u Briselu 1989. g. proglašena za medicinu trećeg milenija. Bazira se na otkrićima ruskih znanstvenika koji su promatrajući kozmičke mikrovalove pronašli i mikrovalove u nama (30 – 300 milijardi herca) što znači da naše stanične jedinice vibriraju na istom frekventnom opsegu. To je nadasve značajan podatak jer se po njemu mogu mjeriti pojedine frekvencijske anomalije koje sugeriraju na poremećaje u organizmu.

Svakom našem pacijentu uz dijagnostičku analizu izdajemo nekoliko materijala o kvantnoj medicini, kvantno-entropijskoj dijagnostici, načinu skeniranja i dr.

Ponekad se suočavamo sa situacijama u kojima nam se klijent vrati i kaže da je doživio neugodnu situaciju kod svog liječnika: „Moj je liječnik samo mahnuo rukom i rekao da je to sve velika glupost koja nema veze s medicinom“ ili prenosi mišljenje specijalista „Nas ne zanimaju Vaši dijagnostički papiri, ako se želite liječiti na takav način – ja ne želim o tome ništa znati!“

To se događa samo iz nekoliko razloga:

– specijalist nije upoznat s ovom novom metodom kvantne medicine;

– specijalist ne zna interpretirati rezultate dijagnostike;

– specijalist ne poznaje fundamentalna pravila dijagnostičkog skeniranja.

 

Da bi upoznali zakone kvantne medicine treba imati puno znanja iz biologije, kvantne fizike, kemije, medicine i drugih usko vezanih nauka te dugogodišnje iskustvo rada u tom smjeru.

Trebamo naglasiti da „Methatron-Hospital“ – dijagnostički aparatni kompleks nije komercijalni instrument, a naša dijagnostička analiza nije dijagnoza koju mi postavljamo pacijentu!

Medicina je težak posao i mi ne preuzimamo ulogu onkologa ili ginekologa, neurologa ili terapeuta (jer nitko ne popravlja televizor kod postolara).

Kvantna dijagnostika samo pomaže liječniku sastaviti kompletnu sliku o stanju pacijenta i opisuje „natuknice“ na koje će pametan liječnik obratiti pažnju da bi kasnije preporučio najbolju moguću kombinaciju liječenja i oporavka.

Mi usmjeravamo pažnju na općenito stanje organizma.

Naše preporuke za liječenje se baziraju na prirodnim elementima koji neće naštetiti organizmu ali će biti dodatna pomoć pri izlječenju pacijenta uz medikamento liječenje.

U pripremi za tisak je brošura,  koju ćemo izdavati svakom našem klijentu uz dijagnostičku analizu u kojoj će medicinski specijalisti moći pronaći puno materijala o najmodernijim teorijama kvantno-entropijske metode dijagnosticiranja, kvantnoj medicini i drugim znanstvenim radovima svjetskih znanstvenika i liječnika.

U Republici Hrvatskoj, nažalost, još uvijek grana kvantne medicine spada u alternativnu vrstu (paradoks: liječenje laserom koje se odnosi na kvantnu medicinu je prihvaćeno od strane klasične medicine, a o kvantnoj dijagnostici nema niti riječi! Ili to nekom nije u interesu?) i registrirana je pri HRVATSKOM UDRUŽENJU ZA PRIRODNU, ENERGETSKU I DUHOVNU MEDICINU.

MEDICINA 21 STOLJEĆA ZAHTJEVA PROMJENU ZAKONA O PRIZNANJU KVANTNE MEDICINE I KVANTNE DIJAGNOSTIKE KAO GRANE SUVREMENE MEDICINE. U MNOGIM RAZVIJENIM ZEMLJAMA SVIJETA POPUT RUSIJE, AMERIKE, JAPANA, NJEMAČKE I DRUGIH ZEMALJA GDJE SE OVA GRANA MEDICINE RAČUNA KAO NAJSUVREMENIJA METODA DIJAGNOSTICIRANJA ZDRAVSTVENOG STANJA, TE SVAKI VEĆI KLINIČKI CENTAR ZAPOŠLJAVA MEDICINSKOG KVANTNOG DIJAGNOSTIČARA. TEK NAKON KVANTNOG PREGLEDA PACIJENT SE UPUĆUJE KOD ODREĐENOG MEDICINSKOG SPECIJALISTA.

TO OSIGURAVA BRZ I KVALITETAN POSTUPAK ZA PACIJENTA, A ZA LIJEČNIKE JE OGROMNA POMOĆ U PRONALASKU UZROKA OBOLJENJA ŠTO I TREBA BITI OSNOVA BILO KOJEG LIJEČENJA JER BIT MEDICINE JE IZLJEČENJE!

Napomena za pacijente
Poštovani klijenti!

Da bismo mogli dobiti što točnije rezultate trebate se pridržavati osnovnih pravila:

 1. Na pregled treba doći u mirnom stanju, bez žurbe, organizam ne smije biti ni hladan ni vruć. Poželjno je netom prije snimanja malo se odmoriti na 5 do 10 min. Zbog toga Vas molimo da ne kasnite na pregled.
 2. 48 sati prije NLS-skopije ne preporučuje se uzimanje jakih kemijskih lijekova (analgetici, diuretici, antidepresivi i dr.). O korištenju medikamenta obavezno treba napomenuti liječniku i uzeti ih sa sobom.
 3. Na dan dijagnosticiranja ne smijete piti kavu, crni čaj i alkohol. Uzimanje hrane treba ograničiti na lagani doručak.
 4. Molimo Vas da ne pušite bar 40 min prije dijagnosticiranja.
 5. Na dan dijagnosticiranja ne koristite hladan tuš, kozmetička sredstva, kreme, dezodoranse, parfeme i sl. jer ova sredstva mogu utjecati na krivu sliku stanja organa i sustava (npr. moguća skrivena alergija na kozmetička sredstva i sl.).
 6. Imajte na sebi ugodnu odjeću od prirodnih materijala (ne sintetskih).
 7. Kod samog procesa dijagnosticiranja treba biti miran, ne čitati, ne razgovarati na telefon (najbolje telefon ostaviti u autu ili kod kuće), smijati se ili plakati.
 8. Najbolje je otkloniti sa sebe bižuteriju, zlatni i dr. nakit.

 

Pridržavanje svih ovih pravila pomoći će našem specijalisti postaviti točnu dijagnozu, pronaći točan uzrok Vaših tegoba i preporučiti najefikasnije liječenje.

 

PAŽNJA!  Molimo Vas da dolazite na pregled u točno dogovoreno vrijeme. Nećemo Vas moći primiti prije dogovorenog termina zbog obaveza prema drugim klijentima.

Ako kasnite na pregled ili nas niste u mogućnosti dobiti na telefon, pošaljite poruku na broj  091 411 0012 . Mi ćemo Vam vratiti poziv.

Uspjesi kvantne medicine
USPJEH KVANTNE MEDICINE

Kvantna medicina temelji se na sintezi drevnih tradicija i modernih znanosti. Ona kombinira tisućljetna znanja istočne medicine s modernim konceptima kvantne fizike. Koristeći ta znanja, modernu kompjutersku tehnologiju i najnovija dostignuća vojne tehnike, Ruski znanstvenici su stvorili jednostavni uređaj koji je otvorio vrata najsuvremenijem medicinskom nauku: KVANTNOJ MEDICINI.

JAil0PpU5ck

Uređaji koje koristi kvantna medicina mogu zamijeniti dobro opremljenu kliniku jer oni stvaraju konstantno slabo magnetsko polje i nisko energetsko lasersko zračenje koje je bezopasno za čovjeka. Ovi čimbenici omogućuju vrlo učinkovite i bezbolne tretmane kako u dijagnosticiranju tako i u liječenju bolesti.

Primjena tehnika kvantne medicine spašava pacijenta od dugoročnog korištenja toksičnih i skupih lijekova ili barem smanjuje njihovu dozu te trajanje njihove primjene. Za razliku od bilo kojih lijekova kvantno liječenje ne oštećuje organizam i ne izaziva komplikacije i nuspojave.

U našoj praksi postoji puno slučajeva kada smo uz pomoć kvantnih terapija uklonili potrebu za kirurškim zahvatom. Kvantna medicina pomaže organizmu da se oslobodi toksina, alergijskih reakcija i disbakterioza i što je najvažnije, oslobađa osobu nerazumnih novčanih davanja i gorkih razočaranja.

1406283567_0327.1000x801

Svima bi trebalo biti jasno kako je s razvojem civilizacije čovjek pobjegao od svojih prirodnih uvjeta života i sve više se okružuje s visoko tehnološkim predmetima poput televizora, mobitela ,računala koji generiraju jaka elektromagnetska polja koja narušavaju proces potrebne informacijsko-energetske razmjene između ljudskog organizma i svemira.

O potrebi za takvom razmjenom znali su Kineski filozofi i liječnici još prije 6000 godina. Na temelju praktičnih iskustava i stoljetnih promatranja stvorili su teoriju koja je tvrdila da fizičko zdravlje ovisi o razmjeni informacija i energije između organizma i okoline. Narušavanje ovog zakona uvijek povlači za sobom zdravstvene probleme.

99f0-110411_8

 

Što pomaže osobi da opstane u novoj sredini?

Lijekova koji pomažu uspostaviti prirodne procese nema ali postoji kvantna medicina koja je sposobna učinkovito brzo i bezbolno normalizirati iskrivljeni energetsko informacijski status organizma i poboljšati stanje pacijenta. U mnogim slučajevima ona omogućuje kompletni oporavak od bolesti. U našem centru dobili smo izvrsne rezultate u liječenju sinusitisa, otitisa ,angine, gastritisa, čira na želudcu i dvanaestercu, kroničnog   pankreatitisa, artritisa, kolecistitisa, pneumonije, kolitisa, osteohondroze, kardiovaskularnih bolesti, endokrinih poremećaja, uroloških i ginekoloških problema, neuroza, neuritisa itd. Ovaj popis nije konačan.

Kvantna medicina izvrsnom se pokazala i u dermatologiji, imunologiji, kozmetologiji, pedijatriji, maloj psihijatriji, sportskoj medicini, u liječenju i prevenciji zaraznih bolesti, a također i u rehabilitacijskim procesima. Naravno kvantna medicina nije panacea (nije lijek za sve) ali u pravim rukama postaje moćno oružje.

Danas se kvantna medicina primjenjuje u najjačim klinikama u Rusiji, Njemačkoj, Francuskoj, Japanu, Americi, Australiji, Južnoj Koreji. Naš centar je već 5 godina član Međunarodne organizacije kvantne medicine sa sjedištem u Novosibirskom Akademskom Gradu.

Prema svemu novom uvijek se odnose s dozom nepovjerenja dok to ne probaju prvi put. Npr. jedan od čelnika Međunarodnog medicinskog centra ”Sport za 21 stoljeće”, doktor medicinskih nauka L.Potemkin dobio je sjajne rezultate u radu sa sportašima. Bez steroida, anabolika i ostalih kemikalija, njegovih 37 sportaša značajno su povećali svoje rezultate te na Olimpijskim igrama te su dobili samo zlatne i srebrne medalje.

Danas je puno jeftinije ne biti bolestan, posebno to osjećamo kada vidimo cijene u apotekama. I tu je kvantna medicina nezamjenljiva. Recimo ako za detaljnu kvantnu dijagnostiku platimo 600 eura za to u najsuvremenijoj klinici za sve te pretrage treba izdvojiti i više od 6000 eura.

Tehnologija kvantne medicine je nezamjenljiva jer su svakom čovjeku dostupne metode dijagnostike, prevencije i liječenja koji zahtijevaju kratki i bezbolni postupak.

 

Danas je puno jeftinije ne biti bolestan, posebno to osjećamo kada vidimo cijene u apotekama. I tu je kvantna medicina nezamjenljiva. Recimo ako za detaljnu kvantnu dijagnostiku platimo 600 eura za to u najsuvremenijoj klinici za sve te pretrage treba izdvojiti i više od 6000 eura.

Tehnologija kvantne medicine je nezamjenljiva jer su svakom čovjeku dostupne metode dijagnostike, prevencije i liječenja koji zahtijevaju kratki i bezbolni postupak.