Zbog pandemije COVID 19 , narudžbe se mogu obraditi s malim zakašnjenjem

Search

100% sigurna dostava bez kontaktiranja kurira
Trebate pomoć? +385 91 411 0012

( mikrostruja + piling)
Nova ESMA Beauty – visoko učinkoviti aparat za mikrostrujnu terapiju i piling. Značajka ovog uređaja je blok interferencijske terapije. Uređaj omogućuje rad s trima ciljanim postupcima: interferometrijskim dermo liftingom, mio liftingom, miostimulacijom. U isto vrijeme, za svaki od ciljnih postupaka, aparat osigurava učinak elektroforeze na dva izlazna kanala. Mikrostujjna terapija može se provoditi s posebnom priključkom ( štapići) i mikrosturnim rukavicama.Mikro struja ima dva neovisna kanala. Kontaktni sustav omogućuje povezivanje s 8 elektroda.

Interferencija – križanje dvije struje različite frekvencije, pri čemu se stvara nova visoko aktivna struja s učinkom dubokog prodiranja u tkiva i posljedičnog utjecaja na njih.Interferencija osigurava intenzivnu stimulaciju dubokog tkiva, s blagim iritantnim učinkom na površinske strukture tkiva. Primjenom interferencije, pacijent je u stanju tolerirati velike doze struje (30-50 mA).
Mikrostrujni tretman je složena metoda utjecaja na organizam moduliranim impulsima električne struje ultra slabe amplitude. Tretman mikrostruje široko se koristi u aparatnoj kozmetologiji, a provodi se uz pomoć specijalizirane opreme za fizioterapiju ESMA.

Mikrostrujni tretman lica mekano utiče na epidermu, dermis, potkožno tkivo, krvne žile, mišiće. Dolazi do izdvajanja proteina, aminokiselina, lipida, izlučivanje metaboličkih produkata. Mikrostruja posjeduje protuupalni učinak, normalizira se funkcioniranje lojnih žlijezda kože lica, što je potrebno kod masne kože, seboreje, a koristi se za rosaceu.

Tretman poboljšava cirkulaciju krvi i protok limfe, potiče prodiranje hranjivih tvari u kožu. Mikrostrujni tretman daje blagi tonizirajući učinak na mišiće lica(mio-lifting kože lica), stvaraju se uvjeti za sintezu novih kolagenskih i elastinskih vlakana.U početku je uređaj razvijen za liječenje pareze lica. Danas se u bolnicama primjenjuje postupak za ublažavanje bolova i zacjeljivanje rana, a mikrostruja stekla je veliku popularnost u kozmetologiji. Može se provoditi u salonima i kod kuće.

Tretman se provodi mekanima pamučnima štapićima koji su sposobni prenijeti mikro-impuls, obuhvačujući svih 32 mišića lica. Obrada mišića posjeduje opuštajući učinak koji je potreban, na primjer, za glatke bore lica. Ako tretiramo mišić od kraja prema sredini,možete spriječiti učinak rastezanja i opuštenosti kože, koji zahvaća kožu svake osobe s godinama. Rezultat će biti vidljiv već nakon prvog postupka. Kompleksna terapija se sastoji od 10-15 tretmana, a učinak mikrostrujnog tretmana je dugotrajan.

Indikacije za primjenu: bore, natečenost, smanjenje turgora kože, starosna suhoća kože, rosacea, pigmentacija, masna koža s mnogo komedona, kuperoza, akne, ožiljci, celulit od 1 do 3 stupnja.

Kontraindikacije: individualna netolerancija na električnu struju, maligni tumori, prisutnost pejsmejkera.

Mikrostrujni tretman lica dobiva samo pozitivne povratne informacije. Postupak je bezbolan, ne uzrokuje gotovo nikakva osjećaja, a rezultat će biti vidljiv već nakon prvog tretmana. Ovaj učinak se postiže zbog jačine struje manje od 1 mikroampera. Nema kontrakcije mišića, a rezultat će vas zadovoljiti tijekom dužeg vremena.

S ovim aparatom preporučujemo kupiti:
-Priključak P1 (lifting)
-Priključak P2 (dezinkrustacija, elektroforeza, punkturni lifting, punkturna miostimulacija, elektroporacija)
-Mikrostrujne rukavice

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu