I stupanj kvantne medicine


 

ŠKOLA KVANTNE MEDICINE I DIJAGNOSTIKE

I stupanj

ZAGREB

DATUM: 24.10 -27.10.2019

MJESTO ODRŽAVANJA: HOTEL PALACE

VRIJEME ODRŽAVANJA SEMINARA: od 10h do 18 h

Program  

DAN 1

ČETVRTAK

10:00 Uvodna riječ organizatora i predavača te predstavljanje programa seminara.

Jutarnje predavanje pod nazivom ,,Schrodingerov mačak – za sve je potreban promatrač !” započinjemo s tumačenjem osnova kvantne znanosti kao temelja razumijevanja života. Kroz pregled razvitka kvantne fizike i pojašnjenje osnovnih principa kao što su ne-lokalnost ( osobina univerzalnog polja, informacija se može teleportirati na bilo koju udaljenost), holografičnost ( svaki dio holograma sadrži informaciju o cjelini ) i lingvističnost ( zvuk prenosi informaciju) pokazat ćemo na koji način je kvantna fizika baza kvantne medicine i kako su povezani u cjelinu integralne medicine budućnosti !

13:00 Pauza za ručak

14:30 Popodnevno predavanje: „Kvantna medicina i liječenje“- što je kvantna dijagnostika, zašto svaka bolest ima tzv. ‘kvantni kod’ ( uzrok na duhovnoj razini koji dovodi do oboljenja)  i kako liječnici kvantne medicine tretiraju uzroke bolesti .

Smjernice razvitka medicine 21. stoljeća – kvantne medicine.

Pitanja i odgovori

 

DAN 2

PETAK

10:00 Jutarnje predavanje :,, Medicina dalekog Istoka I. dio ”.

Uvod u temeljno znanje o tisuće godina staroj medicini Dalekog Istoka Kine i Tibeta koje je postalo osnova suvremene kvantne medicinske znanosti. Pojašnjenje teorije 5 elemenata u odnosu na tjelesne organe. Saznajte koji organi pripadaju kojem elementu, kakvi su njihovi međuodnosi odnosi, te funkcioniranje u ljudskom organizmu. Učimo kako se kroz energetsku povezanost bolesti mogu prenositi s organa na organ te kako možemo djelujući na jedan organ iscijeliti onaj drugi, s njim povezan.  Kroz ovo znanje razumijemo odnose i djelovanja organa u održavaju ravnoteže u fizičkom, energetskom i mentalnom tijelu, te životu općenito.

 

13:00: Pauza za ručak

14:30 Popodnevno predavanje: ”Medicina dalekog Istoka II. Dio”-nastavak tumačenja spoja ovih dvaju naoko ‘nespojivih’ pristupa medicini u jedinstvenu cjelinu integriranog znanja. Stavljamo svoj život u tzv. Zvijezdu života! Praktična primjena znanja o djelovanju 5 elemenata kroz vježbu na primjerima iz života. Rad sa svim sudionicima seminara na osobnim primjerima.

Pitanja i odgovori

 

DAN 3

SUBOTA

10:00 Jutarnje predavanje: ,, Lingvističko-valna medicina i genetika” . Lingvističko valna genetika (LVG) nova je znanost 21. stoljeća, ogranak biologije i klasične genetike, koja u načelu može izliječiti sve bolesti i produljiti život ljudi na neodređeno vrijeme. Kako”pričaju” stanice i tko upravlja tom ogromnom ”vojskom” u velikoj ”imperiji” zvanoj organizam, što se skriva u tzv.”smeću” DNK i kako se znanje lingvističko valne genetike koristi u svrhu liječenja i pomlađivanja , teme su prvog dijela predavanja.

13:00 Pauza za ručak

14:30 Popodnevno predavanje: ,, Liječenje bez lijekova ”. Što je Matrica i kako se koristi u liječenju i ozdravljenju naše genetske matrice jedinstvenom metodom valnog reprogramiranja DNK čovjeka, te kako se neke do sada ‘neizlječive’ bolesti uspješno liječe bez uporabe lijekova i štetnih posljedica za organizam. Učimo zašto se kod primjene matrice događa ukupna korekcija zdravstvenog stanja (do kompletnog izlječenja neovisno o bolesti), terapijsko i preventivno djelovanje (poboljšanje zdravstvenog stanja, zdravi san) veća izdržljivost zbog revitalizacije organizma putem osobnih prirodnih frekvencija, pomlađivanje organizma. Pregled radova Instituta Lomonosov iz Moskve.

Pitanja i odgovori

 

DAN 4

NEDJELJA

10:00 Jutarnje predavanje : ,,Mi smo bogovi svog života”! Teoretski dio predavanja odnosi se na tzv. psihologiju kvantnih odnosa , kako ona djeluje te zašto je energetski balans ključan za našu dobrobit i zdravlje . Govorit ćemo o poznatom kvantnom skoku , pojmu iz kvantne fizike primjenjivom sada na nas same i tzv. kvantnom izboru svakog pojedinca te što on znači za naš osobni razvoj i kvalitetu života. Upravo zadnji dan seminara dolazimo do uvida da željenu realnost oblikujemo pomakom u svijesti. ” Nijedan se problem ne može riješiti s iste razine svijesti koja ga je i stvorila” A. Einstein

13:00 Pauza za ručak

14:30 Popodnevno predavanje praktični dio: ,, Kvantna psihomatrica” . Naučit ćemo složiti kvantnu psihomatricu pojedinca i psihomatricu različitih odnosa. Drevna metoda ove matrice pomaže nam doći do ‘uvida u istinu’ i  razumjeti sebe kako bismo mogli poboljšati ili promijeniti neko stanje ili odnos !

 

Pitanja i odgovori

 

Cijena kotizacije uključuje:

 

*četverodnevni seminar, stručna predavanja iz područja Kvantne medicine

*Stručni predavač i izvođač seminara: Elena Parigin, prof.dr.medicine, spec.kvantne dijagnostike i LVG,predstavnica Instituta kvantne genetike Ruske Federacije za Europu.

* nakon odslušanih predavanja i praktičnog dijela polaznici dobivaju Ceritifikat o završetku I stupnju teorije i prakse iz područja kvantne medicine koja daje mogućnost primjene u profesionalnom radu!

*Sva predavanja koncipirana su na moderan, interesantan i pristupačan način te popraćena glazbom i filmovima kako bi sudionici lakše razumjeli suštinu i primjenu kvantne medicine.

*Stručno medicinsko obrazovanje nije uvjet za prijavu na seminar

*Organizator seminara: Molekula d.o.o.

 

Pridružite nam se na predavanju u Zagrebu!

 

*Cijena seminara: 2880 kn

*Mogućnost plaćanja na rate, kreditnim karticama American Express, Visa ili Mastercard PBZ banke

Uplate se primaju na račun Molekula d.o.o. Zagreb

IBAN:HR8424840081105547704

za uplate iz inozemstva SWIFT: RZBHHR2X

Na gotovinsko plačanje odobravamo 10% popusta.

Kopiju uplate potrebno poslati na mail molekula.zg@gmail.com

*Seminar će se održati na bazi minimum 25 prijavljenih sudionika.

Po završetku 1 stupnja seminara svaki sudionik će dobiti certifikat o pohađanju seminara.

Informacije i rezervacije na mail: molekula.zg©gmail.com

Kontakt mob: +385 91 4545 993

                       +385 91 411 00 12


Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?