Search

Trebate pomoć? +385 91 4110 012

N.Ć., Srbija 

Moja iskustva nakon mjesec dana rada s GTP-om:

1. Kći, 13 godina – u posljednje vrijeme ima svakodnevne glavobolje. Nakon 10-ak dana, tj. nakon 3-4 tretmana GTP-om, glavobolje su nestale i više se nisu vraćale. Imala je lijepe snove. Nije imala loših manifestacija.

2. Mama, 69 godina – pati od teške nesanice zadnjih 17 godina. Pokušali smo je liječiti na sve moguće medicinske i alternativne načine, koristila je lijekove, uključujući hipnotike, antidepresive, anksiolitike… kvantu terapiju, akupunkturu, MRT, fitoterapiju, TKM bilje, Bachove kapi… i ništa od toga joj nije pomoglo. Nakon nekoliko tretmana GTP-om počela sam primjećivati ​​da bolje spava, a nakon otprilike 3 tjedna i sama je priznala. Danju čak povremeno i zaspi. Još uvijek se budi noću, ali može nastaviti spavati, što prije nije bio slučaj. Ipak, zadnjih dana je počela s emocionalnim oscilacijama (tata je preminuo prije 1,5 godine i sad je sustiže) … često plače (iako je znala teško pustiti suzu) … vidjeti ćemo što će biti sljedeće … prelazimo na 6 minuta

3. Ja, 47 godina – prvo što sam primijetila otkako smo počeli s GTP terapijom  je glavobolja. Naime, tijekom skoro 3 tjedna dogodilo se da me navečer kratko zaboli glava…i nakon nekoliko minuta dobila sam sliku ili video o tretmanu. Obično patim od glavobolje, ali ove nisu bile takve… bile su skroz neobične… kao da idu od DU20 aku točke i trajale su svega nekoliko minuta. Nisam imala manifestaciju glavobolje zadnjih par tretmana. Sljedeće… Spavam jako dobro, fizički sam otpornija. Najveći problem mi je pretilost i u posljednje vrijeme primjećujem da su mi oči gladne kao i prije, ali ne mogu jesti kao prije. Cijeli život jedem slatkiše, a sada nakon samo jednog zalogaja više nemam želje (!). Nastavit ću pratiti taj aspekt. Od negativnih reakcija, imala sam par epizoda plača cijeli dan. Sedmog dana imala sam nešto što zovem “nervoza nogu”, užasan osjećaj u nogama kada idem u krevet i potrebu da ih pomaknem ili masiram. Ali i to je prošlo.

I još jedna zabavna činjenica. Moja kći i ja smo jako privržene. Ali u zadnjih tjedan dana u 3 navrata mi se dogodilo da kad ona ima problem koji joj “trese tlo pod nogama”, meni pozli iako u tom trenutku nismo zajedno. Kasnije kada smo analizirali raspored, u minutu se poklapalo vrijeme kad je imala problem i ja sam to osjetila. Srećom, kratko je trajalo.

Još jedna zanimljivost… Izgubila sam 5 kg u ovih mjeseci!

Danas gledam i ne vjerujem.

Naravno da se ništa ne primjećuje …kap u moru … Ali do sada sam se morala jako truditi da izgubim koji kilogram, a sad nisam uopće obraćala pažnju što jedem. Samo, kako sam rekla, količina hrane se prepolovila.

Evo me u čudu…

Nina, Hrvatska  

Želim podijeliti iskustvo s tretmanima na generatoru torzijskih polja. Slomila sam gležanj prije nekih 6 tjedana, udlaga-gips-ortoza-štake… sve kako ide… U ponedjeljak  sam napravila 1. tretman po foto. Nisam puno razmišljala o svemu sve dok u utorak poslijepodne nisam shvatila da hodam gotovo bez šepanja. Danas je petak, a od srijede sam bez ortoze i samo ponekad sa štakom. Moram naglasiti da sam izrazito aktivan tip osobe u samoj fazi selidbe i da nimalo ne štedim. Jako sam uzbuđena zbog ove tehnologije i puno hvala Molekuli što su je donijeli kod nas.

S. P., Slovenija

Želim podijeliti s vama svoje iskustvo rada po mom foto na generatoru torzijskih polja tijekom mjesec dana…

Prvo sam shvatio da se moj san promijenio. Moji snovi su postali fantastični. Inače, kad sanjam teško se mogu sjetiti što sam sanjao, a sada bi mogao opisivati sve do detalja.

Nakon par tretmana osjetio sam bol u koljenu koje sam operirao prije nekoliko godina. Palo mi je na pamet da je fantomska bol i da su mi započeli reparativni procesi u koljenu .Danas nakon dva dana bolovi su 80% manji i ne odustajem od terapije. 

Otkad smo počeli raditi s generatorom,  puno sam mirniji, sve u životu postaje “igra”, puno mirnije ulazim u stresne situacije i ujutro ustajem gotovo kao nov.

E.L., Hrvatska

Evo da podijelim svoje iskustvo nakon mjesec dana korištenja GTP. Odlučila sam za tretman prijenosa informaciji sa slike iz djetinjstva, svaki drugi dan. Uz to sam koristila vodu kroz koju smo puštali torzijsko polje. Imam skoliozu kralježnice. Ja sam se isključivo fokusirala na kičmu i svaki dan se gledala u ogledalo, nisam vidjela promjene i padala sam u očaj. Jedan dan sam sjela sama sa sobom i razmislila. Ja sam sav svoj fokus stavila na kičmu i nisam ni bila svjesna da se oko mene događaju čuda, kojih ja nisam svjesna. Shvatila sam da cijelo vrijeme osjećam mir, da mi se razbistrio um, nema više one zbrke u glavi, firma u kojoj radim nam je javila da nam povećava plaču, dobila sam ponudu za bolji posao, srećem samo ljude visoke vibracije, ne nerviram se više za gotovo ništa, uočila sam da nemam više celulita na bokovima, tijelo mi ima totalno drugačiju formu, lice mi se promijenilo na bolje itd.  itd. mogla bi pisati do sutra…možda je i kičma krenula na bolje, to se golim okom ne može vidjeti, trebalo bi slikati, ali znam da nemam nikakvih bolova. Počela sam spavati na leđima što nikad u životu nisam(od rođenja spavam na trbuhu ili na boku).Ima još puno stvari kojih se ne mogu niti sjetiti, ali jedva čekam svoj aparat da počnem raditi „čuda“.

N.J., Slovenija

Najviše vidim promjene na svojoj kćeri. Prije 10 godina dobila je dijagnozu OKP – ” Opsesivno-kompulzivni poremećaj”. Sa takvim čovjekom potrebno se naučiti živjeti i putem toga cijela se obitelj morala prilagoditi njezinim potrebama. Kćerka skoro da nije izlazila iz svoje sobe, nije imala nikakve socijalizacije, izbjegavala je svaki kontakt sa mnom kao i sa svima ljudima. Obrađivali su je “stručnjaci” svih mogućih titula. Zamislite da sam je iz sobe u sobu zvala na telefon. Imali smo kod kuće “Spielberg show”… do sada… Jedan mjesec radili smo na generatoru…i evo čuda! Moja kći je počela sama ići u kupovinu, u šetnju, sjedne u kafić na kavu i… UPISALA JE AUTOŠKOLU i FITNES. Jako sam sretna! Nemam riječi za izraz zahvalnosti.

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu