Kozmetički tretman laserom RIKTA


Kvantno pomlađivanje

 

U drevnoj Grčkoj modelom ženske ljepote smatrala se mala žena širokih bokova, kao što je Venera s Minosa. U Francuskoj tijekom baroknog razdoblja cijenile su se velike grudi. U Africi su oduvijek imale prednost žene čiji trbuh nije imao manje od 12 „šlaufića“ masti…

Standardi ljepote uvijek su se mjenjali. XXI stoljeće, na primjer, donijelo je modu za mladolik izgled.Ali dobro je poznato da je temelj mladosti i ljepote zdravlje.

Uređaji za provođenje kvantnog pomlađivanja:

Povratiti mladolik i nježan izgled kože, smanjiti bore, pomože Vam uređaj polifaktorne kvantne terapije “RIKTA” koji kombinira učinke 4 vrste djelovanja: laser, infracrveno zračenje, magnet i crveno svjetlo.

Uređaj za kvantno pomlađivanje certificiran je i preporučen za široku kliničku primjenu, kako u Rusiji tako i u mnogim zemljama svijeta. Uređaj je certificiran prema međunarodnim standardima ISO 9000.

Tijekom postupka istodobno postoje 4 komponente za liječenje:

– Lasersko zračenje dubine do 10-13 mm, prodire u tkiva i snažno potiče učinak cirkulacije i “uključuje” unutarstanični metabolizam. Ima izražen restorativni, analgetski i protuupalni učinak.

-Infracrveno svjetlo ima harmonizacijski učinak na tonus centralnog i autonomnog živčanog sustava.

-Crveno vidljivo zračenje smanjuje intenzitet upalnih procesa.

-Magnetsko polje služi za stvaranje energetske zaštite tijela od štetnih utjecaja okoliša.

Kombinirani učinak tih faktora aktivira kaskadu prirodnog pomlađivanja. Kao rezultat toga, znakovi starenja nestaju, koža izgleda mlado i zdravo, doslovno svjetlucavog tena, formiraju se nove konture i dobiva se jasan oblik lica.

 

Pomlađivanje kože lica, vrata i dekolte

Kozmetički tretmani na području lica i vrata provode se skenirajućom metodom po linijama kako je prikazano na slici, na frekvenciji od 50 Hz.

Trajanje tretmana na licu 10 minuta, na vratu 5 minuta, na dekolteu 10 min.

Neki pacijenti tijekom postupka osjećaju neznatno peckanje, što nestaje nakon nekoliko minuta. Princip djelovanja je pretvaranje svjetlosnih zraka u elektromagnetske oscilacije, karakterizirane dubokim prodorom u dermis. Tako se dobiva efekt mikromasaže, koja aktivira proizvodnju kolagena, elastina. Za ublažavanje crvenila na mjestu tretmana primjenjuje se umirujuća maska.

Prema riječima specijalista,ovaj postupak je toliko učinkovit da je njegov rezultat 3 puta veći od tretmana fotopomlađivanja.

Potrebno je napomenuti da ako postoji oboljenje štitnjače – terapija na vratu se ne provodi.

Sve kozmetičke tretmane treba provoditi na čistoj, suhoj koži, a prije nanošenja kreme. Kontraindiciran istovremeni tretman kose i kože lica i vrata, kao što je ukupno vrijeme izloženosti u području glave ne smije prijeći 10 minuta.

Lasersko pomlađivanje kože lica je dio različitih kozmetoloških tretmana iz naših ponuda.

 

Što će vam kvantno pomlađivanje dati?

 

-sitne i površne bore će biti izglađene

-turgor kože se poravnava, lice postaje glatko kako na izgled, tako i na dodir

-koža lica se “podiže” (lifting)

-dolazi do korekcije ovala lica

 

Prednosti kvantnog pomlađivanja:

 

To je najblaža i najpravilnija metoda pomlađivanja, ne-kirurško podizanje kože lica, kapaka, čela, obraza. Sigurna i učinkovita metodika rada.

Kvantno pomlađivanje lica potpuno je drugačija metoda pomlađivanja, koja se razlikuje od drugih. Nema analoga u svijetu za ovu metodu. Kvantno pomlađivanje temelji se na izravnom utjecaju laserskog svjetla na rad matičnih stanica kože. Matične stanice započinju proces regeneracije: pročišćavanje i obnavljanje. Tako se odvija stanično obnavljanje. Vaša se koža pomlađuje iznutra!

Vrijednosti tretmana uključuju:

-apsolutnu bezopasnost i bezbolnost postupka;

-visok rezultat;

-dugoročni učinak, zbog ljekovitosti metode pomlađivanja;

-podizanje dermisa postiže se bez operacije;

-ne dolazi do traume i kršenja integriteta slojeva kože;

-učinak je usmjeren na duboke i srednje slojeve dermisa;

-mogućnost kombiniranja s drugim kozmetičkim tretmanima;

-isključuje se rizik od komplikacija, nuspojava i oštećenja;

-tretman sigurno utječe na bilo koje područje lica, uključujući i osjetljivo područje oko očiju;

-odsustvo tragova nakon postupka;

-odsustvo razdoblja rehabilitacije.

-sigurnost cjelovitosti kože

 

Posebna oprema omogućuje prilagodbu snage, trajanja i dubine izloženosti lasera, ovisno o pojedinom pacijentu, problemu i vrsti kože.

 

Također je vrijedno zapamtiti da bez obzira na to koliko je jedinstveno kvantno pomlađivanje lica, postoje kontraindikacije. Osobe s rakom kože,osobe s dijagnozom dijabetesa, trudnice i osobe s kroničnim herpesom trebale bi izbjegavati ovakve tretmane.

 

Preporuka za tretmane: 1-2 puta tjedno do 6 tretmana. Nakon toga treba napraviti stanku od 3 tjedna pa tretman se može ponoviti .