kvantna kozmetika

Kvantna informacijska kozmetika
Tijekom proteklih 10 godina, lingvističko-valna genetika (LVG) razvija snažne tehnologije za korekciju ljudskog organizma, koje se temelje na načelima stvaranja kvantnih ekvivalenta genetske informacije. Nastaje mogućnost kvantne regeneracije organa i tkiva koje će zamijeniti stare i bolesne. Ovo je potpuno nova medicina. Mi se nalazimo na samom početku razvitka ovog genijalnog smjera znanosti i već imamo odlične rezultate u regeniraciji očiju, crijeva, leđne moždine, mozga  itd.

Važan aspekt našeg rada je ponuditi klijentima široku paletu regeneracijske kozmetičke kao što su kreme, losioni, puderi, ulošci itd . Njihovo stvaranje  se temelji na istim načelima kao i snimanje kvantnih ekvivalenata sa različitih biološki aktivnih tvari, koje se ujedno i koristi za snimanje molekula DNA, RNA, proteina, stanica i tkiva.

No, u kozmetičkoj varijanti za stvaranje zapisa bioaktivne informacije na kremama i drugim kozmetičkim proizvodima mi koristimo dobro poznate i dokazane bioaktivne tvari kao što su ginseng, mumijo, eleuterakok, kolagen, hijaluronska kiselina, ekstrakti programiranih matičnih stanica, minerali, vitamini i dr. , koji su dobili zadatak korigirati rad kože. U suvremenom svijetu, koji je pun stresa, bolesti, GMO-a, kemijskih elementa, obično koža stari najbrže. Sa svih strana, nama se nudi reklamna “super” kozmetika, koja ne daje brzo vidljivih rezultata i ima jedinsveni cilj izvući čim više novaca uz džepa potrošača. Osim toga, molekule takvih krema veće su od molekula kože i takav kozmetički proizvod djeluje samo površinski, ne obnavlja dubinske slojeve kože.

Korištenjem istih principa LVG-a, mi smo dobili iz temelja novu metodu mekanog djelovanja na kožu, a istovremeno i na cijelo tijelo različitim kozmetičkim sredstvima, koji se sada mogu nazvati informacijskom kozmetikom. Suština ove metode sastoji se u tome da možemo uvesti svojstava bioaktivnih tvari izravno u kremu, losion, šampon itd. pomoću posebnih zvučnih zapisa u kojema zapisana sva informacija o bio-aktivnim tvarima.

U ovom slučaju djelovanje kozmetike će biti značajno više nego u  tableta, mikstura, itd. Reprogramirana krema „naređuje koži kako se treba ponašati i što treba promjeniti“. Na takav način mi blokiramo ili usporavamo proces dobnog starenja kože. Taj utjecaj će se proširiti na cijelo tijelo, jer koža nije izolirana od drugih organa u tijelu, a radi kao dio jednog mehanizma. Svi organi su međusobno povezani.

Takvu metodu, u stvari, mi odavno uspješno koristimo za rad na najvišim genetskim razinama kada stvaramo genetske Matrice. Recimo, mi izrađujemo zapis mlade i zdrave informacije iz krvi pupčane vrpce ili posteljice novorođenčadi. Stvorenu informaciju mogu koristiti ista ta djeca i njihovi najbliži srodnici za liječenje određenih bolesti i zaustavljenje procesa starenja ( čitaj rubriku LVG). Istu  tu tehnologiju mi koristimo kod stvaranja kozmetičkih proizvoda. Siguran sam da je to vrlo važan korak za razvoj kozmetologije na kvantnoj razini kao ulazak u nova doba razvitka čovječanstva u 21. stoljeću.

Petar Garyaev, dr. biol.znanosti

Akad.RAEN, RAMTN I MANEB, član akademiji znanosti NY

Direktor Instituta kvantne genetike

Koju kozmetičku liniju koristimo?
Eveline bioHyaluron 4d day and night cream za sve uzraste.

Kozmetička linija namjenjena je za :

Prvobitno smanjenje bora, hidrataciju dubinskih slojeva kože tijekom 48h.

-Za sve tipove kože, također i za osjetljivu.

-Ova krema dugotrajno održava optimalnu razinu hidratacije koji jača stanice kože i štiti je od starenja.

Trostruka doza biohijaluronske kiseline je izuzetna kombinacija tri veličine čestica koje daju inovativni efekt pomlađivanja i djeluju površinski u koži podjednako kao i dubinski.

Matične stanice biljaka prirodno dobivene iz švicarske jabuke, intenzivno se koriste u kozmetologiji za poboljšanje vitalnosti i dugovječnosti. Stimuliraju prirodne procese regeneracije, te snadbijevaju neophodnom energijom.

Poboljšavaju bio strukturu kože.

-Momentalno popunjavanje izražajnih linija,

– Radikalno smanjenje dubokih bora,

– Intenzivna hidratacija i izglađenost.

 

Nakon reprogramiranja, svaka krema dobije 200-300 čak i 500 puta jači učinak, tako da je rezultat vidljiv već nakon par dana korištenja proizvoda.

Način uporabe:

Svako jutro i večer nanjeti kremu na lice, vrat i dekolte.

Dodatne informacije
Kako naručiti informacijsku LVG kremu?

Postupak je vrlo jednostavan. Koristite formu za kontakt. Upišite svoje podatke. Postavite pitanja koja Vas interesiraju. Ubrzo ćemo stupiti s Vama u kontakt i objasniti detalje naručivanja.

Koliko je cijena 1 pakovanja LVG kreme?

Cijena proizvoda sastoji se od cijene proizvoda + 130 € za reprogramiranje  proizvoda.

 

Poklonite sebi  zdravlje, naručite inovativni proizvod za svoju bolju polovicu!