Zbog pandemije COVID 19 , narudžbe se mogu obraditi s malim zakašnjenjem

Search

100% sigurna dostava bez kontaktiranja kurira
Trebate pomoć? +385 91 411 0012

Kvantna olovka je najnapredniji instrument koji koristi vibracije (torzijska polja) visoko matričnih materijala. Koristi se za ubrzavanje procesa zacjeljivanja i vraćanje tijela u stanje cjelovitosti.

Kvantna olovka proizvodi kvantnu (torzijsku) energiju, koja poboljšava biopolje tijela i štiti ga od štetnih učinaka elektromagnetskog zračenja mobitela, računala i kućanskih aparata.

Energija nulte točke ugrađena je u kvantnu olovku koristeći inovativnu tehnologiju koja ionizira i stapa posebno odabrane minerale. Ovaj proces stavlja energiju “Qi” u štapić koji djeluje na genetski kod tijela kao frekventni stimulator.  Impulsi koje emitira nulta točka kvantne olovke doprinose povratku biopolja čovjeka u stanje harmonije i ravnoteže. Nakon obnavljanja energetske ravnoteže u tijelu započinje postupak uklanjanja uzroka bolesti iz njega, koji su se u njemu prethodno očitovali kao jedna ili druga bolest.

Kvantna olovka djeluje kao vodič za korištenje energije čiji sadržaj čita i dekodira naša DNA. Nakon toga, DNA započinje proces popravljanja stanica, što dovodi do zacjeljivanja, uspostavljanja ravnoteže i cjelovitosti tijela. Zapravo, kvantna olovka je alat budućnosti, to je “ČUDESNI ŠTAPIĆ” koji vraća zdravlje i zaustavlja proces starenja na molekularnoj razini..

Materijal: 316L kvantna olovka izrađena je od nehrđajućeg čelika i punjena je visokomatričnim materijalima vulkanskih minerala. Sadrži 11 različitih prirodnih minerala i kristala, stopljenih i strukturno povezanih na molekularnoj razini.

Proizvodi usmjereni skalar i 1500-2000 iona.

Dužina : 145 mm

KORIŠTENJE:

Kvantnom olovkom možete raditi na različite načine, utječući na određeni organ, tijelo ili energiju osobe u cjelini:

Izvodite kružne pokrete u smjeru kazaljke na satu nad projekcijom organa od većeg prema manjem krugu 3.9.18,…. 108 puta. Za učinkoviti rezultat i obnovu organa i biopolja potrebno je raditi na bolesnom organu najmanje 10 minuta.

Pritisnite kvantnu olovku naizmjenično preko svih prstiju na rukama i nogama, a zatim radite kružne pokrete (samo s desna na lijevo !) oko svakog prsta najmanje tri puta. To pomaže očistiti energetske kanale, ukloniti blokove za slobodan prolaz energije kroz njih. Nakon toga možete početi masirati aktivne akupunkturne točke tijela, glave, stopala, ruku duž meridijana. Tamo gdje je prije svega potrebna energetska pomoć.

Masirajte bolesni organ bočnom površinom kvantne olovke dodirujući kožu 5-10 minuta. Također je moguće masirati klasične mišiće, posebno u bolnim područjima, sve dok sindrom boli potpuno nestane (kružnim pokretama u smjeru kazaljke na satu).

Vrhom kvantne olovke masirajte i vodite duž kozmetičkih linija kože lica kako biste aktivirali aktivne točke na licu. Kvantna olovka koristi se na licu i tijelu za pomlađivanje kože i oksigenaciju krvi. Rezultati postaju uočljivi 3. dana rada. Također se može koristiti za energiziranje krema, losiona, seruma itd., što rezultira boljim prodiranjem u kožu. Da biste to učinili, stavite olovku u kozmetiku ili iznad i kružno krećite u smjeru kazaljke na satu 5-7 minuta.Na takav način unosite skalarnu energiju u proizvod.

Kvantna olovka koristi se za poboljšanje okusa i vitalnosti hrane, za poboljšanje kvalitete vode, energiju biljaka i okoliša općenito. Kružno okrećite s olovkom u smjeru kazaljke na satu iznad hrane ili isto napravite uronivši olovku u hranu. U roku od 1-2 minute možete napunite 0,5 l tekučine skalarnom energijom, kod veće količine tekučine na svakih 0,5 litara potrebno je dodati 1 minutu više kružnih pokreta.

Da biste obnovili svoju energiju i uklonili tuđe energetske informacije, ujutro i navečer kvantnom olovkom nacrtajte na podu krug promjera raspona ruke, napravite cca 108 kružnih pokreta u smjeru kazaljke na satu.Nakon toga stanite u ovaj energetski krug ili sjednite unutar kruga na stolicu zatvorenih očiju 15-10 minuta. U budučnosti moći ćete se nalaziti unutar kruga manje vremena ako će zdravstveno stanje biti bolje.

Kvantnom olovkom kružnim pokretima potrebno je obraditi sve kućanske električne uređaje i prostorije u kojima boravite većinu vremena. Pogotovo mjesta na kojima su prije vas bili prisutni stranci (hoteli, pretinci za vlakove, odjeli u bolnicama, sanatoriji itd.). Isto se može učiniti s novčanikom, dokumentima, fotografijama, stvarima i nakitom. Morat ćete sve to očistiti ili energizirati. Ako u vašem domu boravi bolesna osoba, treba taj process ponavljati čim više. Bolesna energija je energija lijevo rotirujućeg torzijskog polja. Kvantna olovka će izbalansirati energetiku vašeg doma u vrlo kratkom vremenskom period. Znanstvena istraživanja su dokazala da na takav način vaši bolesni ukučani brže se oporavljaju, a osobno Vi ćete imati više snage, bolje raspoloženje i odlično zdravlje.

Kvantna olovka također se koristi za pomoć našim životinjama. Životinje imaju više razvijen osječaj djelovanja energija i brže se oporavljaju. Ako je kućni ljubimac bolestan, radite s kvantnom olovkom nekoliko puta dnevno na isti način kao i s čovjekom.

 

Svojstva kvantne olovke:

 • eliminira energetske blokove u organizmu
 • uklanja izobličenja u biopolju
 • poništava tuđe negativne energije ( to jest otklanja ljevo rotirujuće torzijsko polje)
 • pomaže tijelu da se oporavi
 • energizira hranu, tekućine i predmete iz okoliša
 • smanjuje depresiju, stres
 • rehabilitira imunološki sustav za 149%
 • usporava starenje kože, pomlađuje
 • pojačava fleksibilnost i snagu tijela
 • pomaže kod raznih bolova, upala, rana
 • strukturira kreme, ulja i kozmetika postaje prodornija
 • poboljšava hranjivu kvalitetu proizvoda i povećava njihov rok trajanja

Skalarni val kvantne olovke sastoji se od dvije preklapajuće komponente, od kojih svaka različito komunicira s materijom. Jedna komponenta – val pozitivne energije – djeluje s negativno nabijenim elektronima. Drugi, val negativne energije, komunicira s pozitivno nabijenim protonima u jezgri svake stanice organizma.

Odnosno, skalarna energija djeluje izravno na stanicu i štiti DNA od oštećenja.

Tekućina unutar osobe, uključujući krv i tekućinu unutar tjelesnih stanica, mijenja se pod djelovnjem štetnih utjecaja okoliša i struktura tekučina se pogoršava.

Kvantna olovka normalizira molekularne strukture, čineći ih onakvima kakvi su bili pri rođenju. Strukturira sve tekućine, uključujući krv i limfu koje lako prodiru u svaku stanicu. Oni nose vitalnu energiju u stanice. Kombinirana energija svih stanica tijela činit će naše biopolje, a što je veća energija našeg biopolja, čista kvantna energija se brže i slobodnije kreće duž meridijana. Kao rezultat, bolje se osječamo. Stagnacija energije uzrokuje bolest, kretanje daje zdravlje.

Video o tome kako se koristi kvantna olovka u praksi pogledajte ovdje

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu