Search

Trebate pomoć? molekula.zg@gmail.com

Lingvističko-valna genetika odnosi se na novi smjer tzv. informacijske medicine, to jest liječenje organizma uz pomoć informacija, koje predstavljaju kvantni odraz zdravog stanja određene osobe i ispravljanje odstupanja od normalnog, uobičajenog stanja.

Zapravo, to je novi smjer bio-spintronske tehnologije koje otvaraju široke mogućnosti na području informacijske medicine. Koristeći  fotografiju osobe, dobivamo posebne zvučne spektre koji su sposobni bolesni organizam vratiti u zdravo stanje.

Primarni zapis provodi poseban laser koji može generirati fotone koji mijenjaju osobnu polarizaciju (stanja spina), tj. bilježiti podatke prilikom sondiranja bilo kakvih objekata (stanica i tkiva, bioaktivnih tvari, fotografija itd.). Takav je zapis izgleda poput vrlo opsežne biblioteke.

Druga faza je neodvojiva od prve i sastoji se od pretvaranju laserskih fotona, koji su dobili bioinformacije o spinu, u širokopojasni elektromagnetski spektar (mŠES), koji uključuje raspon radiovalova i pripadajuću komponentu spina. Ova se transformacija odvija u skladu s poznatom teorijom u fizici “teorijom lokaliziranog svjetla”.

Radio valnu duljinu koja je prepisala podatke o fotonu, pretvara se u audio format. Prilikom slušanja, CIJELA “biblioteka”, ili njen veći dio, prenosi se u mozak klijenta.

Više o teoriji LVG možete pročitati ovdje

Ako želite naručiti program kako biste poboljšali svoje zdravlje i vratili se u mlađe stanje, tada Vam nudimo korištenje kvantnih Matrica Garyaeva:

 

  1. Individualna Matrica temeljena na dječjoj fotografiji samog klijenta ili njegove uže obitelji. Važan uvjet za izradu programa –  dijete na fotografiji (i do trenutka fotografiranja) mora biti zdravo i samo. Glava je važna. Kozmo-heliofizičko okruženje u vrijeme snimanja utječe na rezultat. Savjest pacijenta i njegovih predaka ne smije biti previše opterećena lošim stvarima i događajima. 

Također možete koristiti dječje fotografije ŽIVIH bliskih rođaka.

Čitajući informacije s dječje fotografije dobivamo složen, višekomponentni spektar, uključujući  spinornu informaciju kao glavnu komponentu. Ovaj spektar ima moćnu, dosad nepoznatu, biološku aktivnost. Za teorijsko potkrepljivanje o prijenosu biološke aktivnosti informacija s fotografija čitajte monografiju P.P. Garyaeva „Lingvističko-valni genom. Teorija i praksa ”(2009). Knjigu možete kupiti preko Interneta  ili naručiti u našoj web trgovini.

 

Vjerojatno, odlučujuću ulogu u prijenosu biološke aktivnosti fotografija na primatelje ima načelo Bohmove holografske prirode Svemira. Modulirani širokopojasni elektromagnetski spektar (mŠES) odraza osobe na fotografiji,  dobiven pomoću naše laserske tehnologije (know how) je adresa i pristupni kod regulatorno genetskim i metaboličkim podacima (GMP) ove osobe, distribuirane u takozvanom Bohmovskom hologramu.

 

  1. Individualna Matrica bez upotrebe dječje fotografije. Ovaj program izrađujemo na temelju podataka koje pacijent navede u Anketi.

 

  1. Univerzalne Matrice. Trenutno imamo nekoliko gotovih programa, koji su se temeljili na prirodnim tvarima (biljke, minerali ..). Ova vrsta Matrica sastavlja se u slučaju kada  pacijent nema fotografiju prikladnu za stvaranje Matrice.

Takva Matrica bez fotografije također se sastavlja na temelju podataka navedenih u anketi. Osoba također treba popuniti svu potrebnu dokumentaciju i poslati medicinsku dokumentaciju (izvaci, analize i itd.).

 

4.Bila-Matrice. Nova vrsta Matrica uz korištenja zvukova Bila (zvona).

Za naručivanje programa, dobivanje detaljnijih informacija o njima, kontaktirajte nas putem mail-a.

Naše istraživanje i praksa primjene načela lingvističko- valne genetike u skladu su s prioritetnim radom molekularne biologije i genetike Ruske akademije znanosti.

Štoviše, svi rezultati u ovom području znatno su ispred svih do sada dobivenih u “klasičnoj” genetici. Nitko u svijetu još ne zna programirati matične stanice jer se korištene metode temelje na razumijevanju gena kao čisto materijalnih struktura. Ovo je greška. Geni mogu funkcionirati na razini fizičkih polja, kao njihovi kvantni ekvivalenti. To je početkom prošlog stoljeća predvidio veliki ruski znanstvenik A.G. Gurvich. Potvrdili smo ovu hipotezu i koristimo valne gene u praksi liječenja, zaustavljanja starenja i pomlađivanja ljudi.

Sve Matrice su jedinstvene jer se izrađuju po individualnoj narudžbi.

5. Individualne i univerzalne Matrice za životinje. To su Matrice za vaše kućne ljubimce, slične individualnim Matricama za ljude. Za izradu Matrice koristi se fotografija zdrave životinje.

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu