Zbog pandemije COVID 19 , narudžbe se mogu obraditi s malim zakašnjenjem

Search

100% sigurna dostava bez kontaktiranja kurira
Trebate pomoć? +385 91 411 0012

Metatron Hospital Revolucionarna metoda kvantne analize (skraćeno NLS-skopija) pomoću aparatnog kompleksa Metatron Hospital pomaže u pronalasku uzroka vaših tegoba na jer samo liječenjem uzroka, a ne simptoma, možete se osloboditi bolesti!

 • Tretman je ugodan za pacijenta, ne zahtijeva posebne pripreme, skidanja odjeće, obuće i dr. 
 • Testiranje se može provoditi u vrijeme koje odgovara pacijentu. 
 • Analiza je apsolutno bezbolna i bezopasna.
 • Nakon kompletnog postupka klijent dobiva informaciju o stanju cijelog organizma
 • Mogućnost dobivanja informacija o individualnoj predispoziciji za ozbiljnija oboljenja kao što su dijabetes, infarkt, inzult, karcinom i dr.
 • Testiranje omogućuje otkrivanje pravog uzroka pojave oboljenja, te pravovremeno liječenje ili preventivu. 
 • Procijeniti rad endokrinog, crijevnog, srčanog, krvožilnog, neurološkog i dr. sustava organizma. 
 • Pronaći postojanje parazitskih invazija, virusa u tragovima, bakterija, gljivica te dozvoljava dijagnostičaru procijeniti njihov utjecaj na različite genetske mutacije. 
 • Ocijeniti stanje krvnih stanica, limfe, koštane srži, urina, hormonalnog balansa i dr. 
 • Kvantnom analizom DNK i RNK sustava odrediti mutacije i predispoziciju za nasljedne bolesti i tako ocijeniti eventualne rizike za zdravstveno stanje novih naraštaja u obitelji.
 • Predložiti klijentu pravilnu prehranu karakterističnu za njegovo stanje, fizioterapiju, kvantnu terapiju i dr. vrste liječenja. 
 • Procijeniti učinkovitost medikamenata, biljnih preparata, vitamina i dr. za oporavak. 
 • Pronaći alergene i procijeniti intoleranciju na hranu. 
 • Analizirati balans vitamina i minerala u organizmu. 
 • Preporučiti dopunski pregled i konzultacije kod kliničkih specijalista i potrebne dopunske analize. 
 1. Metoda kvantne NLS-skopije je vrlo unikatna i moderna medicinska metoda koja dozvoljava da za samo par sati dobijete globalnu informaciju o pacijentu o kojoj bilo koji specijalist može samo sanjati. I ako u 21. stoljeću mi s pravom trebamo očekivati puno čuda od strane znanosti. Znanstvena osnova te metode leži u zadnjem desetljeću prošlog stoljeća kada se počeo događati «bum» u svim smjerovima života: od kompjuterizacije do svemirskih otkrića… Danas mi ubiremo plodove tih istraživanja. Najjači znanstveni umovi fizike, biologije i medicine stvorili su aparaturu koja je sposobna (uvidjeti) sve sadašnje i buduće probleme zdravstvenog stanja običnog čovjeka.
 2. Tisuće znanstvenika, medicinara, fizičara, kemičara, biologa i drugih specijalista koji su za svoj dugogodišnji  trud dobili međunarodna priznanja i nagrade, trudili su se olakšati svakom liječniku da pronađe put do istinitog uzroka bilo koje bolesti. A tu informaciju daje NLS-skopija.Zbog toga naziv „Informacijska medicina“ sasvim je pogodan za ovu vrstu znanosti.

Methatron Hospital razvijen je od strane znanstvenika Instituta Primarne Psihofizike. Novi kompjuterski sustav “Metatron Hospital ” omogućava očitanje bioelektrične aktivnosti spinova neurona mozga, što dozvoljava selektivno pojačavanje jedva prepoznatljivih signala, izvlačenje i dešifriranje informacija koje se nalaze u njima.

Kod analize osobe, sustav Metatron otkriva stupanj, težinu i ozbiljnost funkcionalnih promjena u organizmu. U pravilu, upotreba nelinearne dijagnostike je neophodan postupak za postavljanje precizne dijagnoze. Otkriće ove metode je nova faza u razvoju kvantne medicine.

Za razliku od ultrazvuka, CT-a, MR-e, aparatni kompleks Metatron Hospital može dijagnosticirati početne pretkliničke promjene organa, tkiva i stanica, još prije pojave izraženih patoloških stanja pacijenta.

Kod pregleda na aparatu Hospital osobe, uključujući djecu do 7 godina, nisu izložene niti jednoj vrsti zračenja. Ograničenje postoji zbog toga što su u bazu podataka uneseni algoritmi procijene funkcionalnog stanja organizma od 7-me godine života. U organizmu koji se razvija, valni spektri organa ili tkiva stalno se mijenjaju. Stabilizacija se događa oko 7-te godine života. Mi radimo na posebnom programu pomoću kojeg ćemo u budućnosti moći pregledavati i malu djecu.

Pomoću NSL-skopske analize na aparatnom kompleksu 

Methatron Hospital moguće je:

Pronaći uzrok bolesti na molekularnom i genetskom nivou.

Procijeniti stanje genetskog aparata, otkriti čak i početne mutacije.

Otkriti skrivene patološke procese.

Procijeniti psiho-emocionalno stanje organizma: naći odnos između razvoja psihičke i somatske patologije i emocionalnog stanja pacijenta. Naše misli i osjećaji su strogo individualna prostorno-frekvencijska torzijska polja. Zbog toga za pravi napredak u medicini i psihologiji, moramo naučiti prihvaćati naš emocionalni poremećaj kao dishormonalne fluktuacije koje utječu na normalno funkcionalno stanje organizma. Između emocija i pojave bolesti postoji toliko bliska veza da ponekad po veličini vrijednosti stresa možemo predvidjeti razvoj bolesti. Glavna stvar u tome je kako osoba podnosi stresnu situaciju, disbalans emocija, individualnu toleranciju.

Identificirati alergene (hrana, biljke, lijekovi, domaćinstvo)

Identificirati infektivne agente : viruse, bakterije, gljivice i parazite. Ocijeniti jačinu njihove invazije te pomoću meta-korekcije stopirati njihovo agresivno djelovanje.

Pripremiti individualne matrične preparate za ozdravljenje organa na staničnom nivou.

Analizirati stanje energetskih meridijana.

Preporučiti individualnu prehranu, uzimajući u obzir patologiju organa ili krvnu grupu.

Preporučiti korištenje usluga medicinskih specijalista, što uveliko štedi vrijeme hodanja od jednog specijalista do drugog.

Po prvi puta u povijesti NLS-skopije postoji mogućnost korištenja terapije bojama po Bahu za liječenje psiho-somatskih poremećaja. To su specifični vibracijski lijekovi s posebnim frekvencijskim karakteristikama, svojstvenim određenim biljkama. Glavna svrha ovih sredstava – usklađivanje intelektualne i emocionalne sfere ljudskog djelovanja. Negativne emocije igraju ulogu provokatora kod određenih oblika bolesti. Pomoću ove metode možemo pomoći individualno izabrati spektre različitih esencija za liječenje određenih bolesti i energetskih poremećaja.

Preporučiti korištenje polipeptidnih bioregulatora.

Posebno treba naglasiti mogućnost skeniranja trodimenzionalne slike šupljih organa što omogućuje sustav LAPP (sustav paralelnih procesora velike računalne snage i brzine). Vizualna analiza provodi se pomoću originalne metode 4-D Tissue, koja omogućava ne samo dobivanje virtualnih višedimenzionalnih slika anatomskih struktura, nego također izdvojiti zanimljivo biološko tkivo ( “dodatna dimenzija”) te vizualizirati kosti, meka tkiva i žile istovremeno.

Kompletnu analizu organizma možemo izdavati na nekoliko stranih jezika.

Aparatni kompleks Metatron-Hospital je vrlo osjetljiv i pametan dijagnostički sustav. Njegova primjena omogućuje očitavanje i najmanjeg odstupanja u radu organizma i kompletno prati zdravstveno stanje bez trošenja puno vremena i novca. Naš organizam je vrlo složen sustav da bi potpuno mogli vjerovati takvom stroju. I tu nastupa najinteresantniji moment koji zbunjuje suvremene tradicionalne liječnike: aparat izdaje toliko puno informacija o svim sustavima i organima što samo vrlo rijetki specijalist može sve «probaviti» i interpretirati.

Ponekad je za jednu analizu potrebno i desetak dana. Ljudsko tijelo na današnji dan je manje istraženo od Svemira. A za to je potreban specijalist s odgovarajućim sustavom razmišljanja.

U Hrvatskoj se zadnjih godina počelo mamiti ljude različitim oglasima koji su za vrlo nisku cijenu nudili dijagnostički pregled čitavog organizma pomoću aparata koji ne samo da nemaju medicinske certifikacije nego su i upitnog podrijetla, a pogotovo je upitna stručnost operatera.

Pogrešna interpretacija zdravstvenog stanja može usmjeriti klijenta na lažni put izlječenja i on će izgubiti dragocjeno vrijeme. Mnogi nestručni osobe nažalost jednostavno diskreditiraju ovaj učinkoviti dijagnostički kompleks. Dobar specijalist kvantne medicine je rijetka sreća. Za rad s dijagnostičkim kompleksom Metatron potreban je iskusan stručnjak koji posjeduje široko znanje o ljudskom organizmu.

Prvi smo u Hrvatskoj organizirali i provodimo školovanje specijalista kvantne medicine uz suradnju s HUPED-om, nakon kojeg svaki polaznik može zatražiti izdavanje licence za rad na području kvantne medicine (ne energetske, a kvantne!)

Mnogi naši klijenti tijekom konzultacija s olakšanjem su prihvatili analizu njihovog zdravstvenog stanja jer im je običnim narodnim jezikom objašnjeno na kakav način mogu ozdraviti.

Pronalazak pravog uzroka oboljenja je samo pola puta do ozdravljenja. Klijent treba razumjeti da je «bitka za uspjeh ponekad složena i zamršena» te je potrebno veliko strpljenje i sigurnost.

Svakom našem klijentu, kao dodatnu pomoć uz njegovo terapijsko liječenje koje mu je ponudio njegov liječnik, mi dajemo puno savjeta narodne medicine, tradicionalne kineske medicine, savjetujemo o pravilnom načinu prehrane i potrebnim fizičkim tjelovježbama, predlažemo korištenje dopunskih vitaminsko-mineralnih kompleksa koji će samo pojačati imunitet organizma da bi do ozdravljenja došlo brže.

Da bi se medicina razvijala, potrebno je liječnicima a i pacijentima prijeći na viši nivo razmišljanja, što nudi kvantna medicina.

Svaki medicinski specijalist treba znati objasniti pacijentu zbog čega radi mokrih nogu dolazi do bolova u grlu. Za sada malo koji liječnik zna objasniti mehanizam zijevanja, prostatitisa, vegetativne distonije itd. Najlakše je napisati latinskim slovima dijagnozu i poslati pacijenta na terapiju. Ali svaka osoba nosi svoju energiju, svoji imunitet, svoj genetski sustav i svoj biološki potencijal.

Objasniti običnim ljudskim jezikom o razvitku kemijskih reakcija, o kvantnom mehanizmu molekula, o rezonanci organa i sl., treba tako da bi osoba bez bojazni prilazila liječniku, poštivala ga kao kvalificiranog specijalistu i dobrog „režisera“ njegovog sretnog i zdravog života!

Kvantna medicina – jedno je od najperspektivnijih područja suvremene znanosti, skup znanja, sredstava i metoda koje se temelje na korištenju elektromagnetskog zračenja, kvantnih procesa i informacijskih valnih svojstva žive materije. Njezina svrha je da normalizira i održava harmonično zdravstveno stanje živog organizma tokom dugog vremena.

Kvantna medicina – pokriva sve faze liječenja kako bi se osiguralo dobro ljudsko zdravlje: prevenciju, dijagnostiku, postavljanje dijagnoze, liječenje i rehabilitaciju. Saznajte više o tome što je kvantna medicina.

Prednosti kvantne medicine:

– povećavanje učinkovitosti lijekova i biološko-aktivnih preparata;

– značajno smanjenje doza propisanih lijekova ili kompletno otklanjanje medikamentne terapije;

– smanjenje trajanja rehabilitacijskog perioda za 2 do 3 puta;

– skraćivanje trajanja bolničkog liječenja raznih bolesti, proširenje mogućnosti ambulantne skrbi;

-visoki profilaktički potencijal;

– nema nuspojava, neinvazivnost i ekološka sigurnost;

– brzo osposobljavanje medicinskog osoblja;

– visoka mobilnost, korištenje u ruralnim područjima, na terenu i dr. kako u ne medicinskim tako i u medicinskim objektima, obrazovnim i sportskim institucijama, industrijskim poduzećima, vojnim jedinicama i ustanovama pravosudnog sustava.

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu