Search

Trebate pomoć? molekula.zg@gmail.com

Budući da su principi lingvističko-valne genetike (LVG) izravno povezani s takozvanim torzijskim (vrtložnim) učincima, koji obavljaju najvažnije regulatorne funkcije u ljudskom tijelu, uspjeli smo ih primijeniti kod zavojnica Aleksandra Mišina, čiji je rad temelji na korištenju svojstava statičkog polja sposobnog prodirati u patogene formacije i uništavati ih. Obje tehnologije, međusobno se nadopunjuju te mogućili su stvaranje aparata MMGM, koji vraća patološko stanje osobe (i drugih živih organizama) u normalno. Vrtložni tokovi Mišinovih uređaja, koje, zapravo, slični valovima matrica Garyeva, u kombinaciji značajno pojačavaju međusobni pozitivan učinak.

Modulator je u stanju ubrzati oporavak nakon raznih ozljeda, poboljšati stanje osobe kod bolesti mišićno -koštanog sustava, uspješno se bori s problemima živčanog, kardiovaskularnog, imunološkog i niza drugih sustava ljudskog tijela, usporava starenje prganizma, pokreće procese regeneracije tkiva i organa. 

Komplet uključuje: modulator, zavojnicu, torus, indikator polja, dva univerzalna programa (“čišćenje organizma” i”Imunitet”) i upute. Za potpuniji učinak, preporuča se kupiti pojedinačne programe zajedno s modulatorom. Rad s matricama putem modulatora pojačava njihov učinak. Uređaj se također može koristiti u stočarstvu i biljnoj industriji.

Princip rada modulatora MMGM

Budući da su principi lingvističko – valne genetike izravno povezani s tzv. torzijskim učincima koji u ljudskom tijelu obavljaju najvažnije regulacijske funkcije, tim Garyaeva na bazi zavojnica Mišina, koja radi na temelju korištenja svojstava statičkog polja da prodre u patogene formacije i uništava ih, i koristeći tehnologije prvi u svijetu stvorio je aparat, koji u sebi sadrži dvije najjače tehnologije današnjice.

Alexandar Mišin je ruski znanstvenik, fizičar-teoretik, koji je poznat po svojom znanstvenom radu tzv. “torzijske medicine”. Ovo je novi smjer u medicini ili nedostajuća karika koja povezuje tradicionalnu i alternativnu medicinu. Alexander Mišin razvio je jedinstveni princip torzijskog polja na biopolje, kako kompletnog organizma, tako i pojedinih organa, tkiva i stanica. On je dokazao da je torzijsko polje sposobno oporaviti, i u puno slučajeva kompletno ozdraviti ljudski organizam od različitih bolesti. Vrtlog elektrostatike na fizičkoj razini otključava zapetljane strukture, uklanja toksine i novotvorine. Uvijek preporučujemo početi liječenje s općim učinkom čišćenja, primjenjujući veliki disk na prsima, donjem dijelu leđa i abdomenu.

Uređaj radi na takav način da nije niti potrebno znati bilo što o prisutnosti problematičnih zona – elektrostatika samostalno pronalazi patologiju i djeluje na nju. Nakon potpunog nestanka  patogenih gljiva i virusa u organizmu, osoba uvijek osjeća povećanje životne energije i snage, a bez negativnih posljedica, vraćajući tijelo u prvobitno zdravo stanje.

Liječenje mnogih bolesti, nedostupnih konvencionalnoj medicini, postaje moguće prilikom razmatranja patologije s gledišta kvantnih procesa. Rješenje pomoću elektrostatike uz korištenje tehnologija kvantne genetike Garyaeva dozvoljava demagnetizaciju, slabljenje i otvaranje torzijskih veza patogena na račun stvaranja zone niske gustoće pomoću elektrostatske rezonancije. Dobivamo efekt sličan gravitaciji. Struktura DNK svake molekule se oslobađa patogenih mutacija, u isto vrijeme Matrica Garyaeva daje “naredbu” za oporavak organa.

Video o principu rada MMGM možete pogledati: ovdje 

Iz očitih razloga, službena medicina, ne žuri s prepoznavanjem “torzijsko-kvantne medicine” i izražavanjem svog mišljenja o njezinom uspjehu. Iako puno liječnika rado kupuje naš uređaj. Korištenje novog inovacijskog uređaja MMGM već je pokazalo snažan potencijal u medicinskoj praksi. Daljnji razvoj metode ovisi o korištenju u liječničkoj praksi te o proučavanju i razumijevanju zakona prirode i usredotočenosti na tijek fizičkih procesa unutar žive stanice.

 Vrijeme ne stoji na mjestu, vrijeme nas tjera da razmišljamo drugačije, radimo drugačije i drugačije se odnosimo prema ljudskom organizmu.

Video o načinu korištenja aparata MMGM možete pogledati: ovdje

Trajanje tretmana određuje se osobnim osjećajima svakog pojedinca nakon i za vrijeme uporabe zavojnice.
Npr. možemo staviti disk (veliku okruglu zavojnicu) na pola sata, na područje bubrega. Ako nakon primjene imate osjećaj slabosti, neku bol, groznicu.. onda je zavojnica počela djelovati.
Ako je bol podnošljiva, istu dozu izloženosti možete ponoviti sutra. Ako se osjećate preloše, odmarajte se dan ili dva. Za one koji imaju višak kilograma, zavojnica u početku djeluje slabije. Elektrostatika ima određeni napon, koji se troši tijekom raspada toksina unutar organizma. Ona uništava stagnirajuće formacije i time se iscrpljuje. Tijekom  sljedećeg tretmana, ne susrećući prepreke na svom putu, elektrostatika prodire dublje, rješavajući sljedeći „sloj“ bolesti. Najviše stagnirajućih formacija nalazi se u masnom tkivu. Zato ljudima koji imaju prekomjernu težinu treba više vremena da dobiju rezultat. Ti ljudi obično ne osjećaju ništa prvih 3 do 5 dana.

Nakon što osjetite rezultat djelovanja zavojnice, morate procijeniti hoćete li nastaviti raditi s modulatorom na minimalnom režimu ili ga povećati. Ako ste na odmoru i ne trebate ići na posao, razumnije je uključiti maksimalni režim rada modulatora i vrlo brzo dobiti brzo čišćenje organizma. Pažnja!! Djeca, kronični bolesnici i osobe starije od 45 godina trebaju terapiju započeti s minimalnom dozom izloženosti, u protivnom se mogu pojaviti akutni bolovi koji će zahtijevati hitnu intervenciju.

Možemo čišćenje organizma raditi preko stopala, koristeći minimalnu dozu izloženosti.

Na lokalne probleme u organizmu poput bolova u koljenu preporučuje se koristiti torus (mali disk u obliku cvijeta) koji je namijenjen u tu svrhu. Torus efikasno otklanja bol i radijus njegovog djelovanja je cca 10 cm.

U radu modulatora postoje stvari koje će se, zasigurno većini činiti čudnima i neobjašnjivima.

Kad matrica prestane raditi i zavojnica bude isključena, još 20% ostataka od torzije će i dalje djelovati na bolesnika. Osim toga, utjecaj zavojnice se ne događa samo na osobu na kojoj se zavojnica koristi, nego i na one koji se nalaze u radijusu od 3 do 7 metara. Ali frekvencije genetske matrice će djelovati samo na osobu za koju je napravljena. Stoga, ako nekoga liječite kako se vi ne bi predozirali, morate se udaljiti od osobe koja provodi tretman.

Kad se osoba u potpunosti riješi svih toksina, bolova i drugih problema, zavojnica prestaje djelovati na nju. Možete spavati na njoj, sjediti na njoj, ona će samo slati ljekovite signale matrice u određeni dio organizma u svrhu prevencije. Zapamtite: zavojnica rješava simptom, a matrica – uzrok.Prije pojave torzijske medicine, električna energija naširoko se koristila za liječenje bolesti. Izloženost slabim strujama i elektromagnetskim poljima pomaže ljudskom tijelu da se oporavi od bolesti. Mnogi fizioterapeutski uređaji rade na takvim principima.

Aleksandar Mišin dao je velik doprinos fizici i medicini otkrivši da patogeni mikroorganizmi, gljivične infekcije, tumori i druge bolesti tvore energetske strukture u obliku prstena. I sada je moguće učinkovito se nositi s takvim strukturama uz pomoć torzijske medicine.

Nakon korištenja modulatora, duboko ukorijenjena bolest može se pogoršati na nekoliko dana.Npr. uporni kašalj ili grlobolja mogu se razviti u snažnu grlobolju u roku od nekoliko dana, jer se bolest mora negdje otkloniti.Elektrostatika u organizmu ne može utjecati na zdrave stanice, jer na njih ne utječe.

Neki pacijenti, čak i pri kratkom radu s modulatorom počinju „lebdjeti“, iako neki rade satima s njima, i ne osjećaju ništa.Samo osobe koje imaju dobro razvijena osjetila počnu se ponašati kao da su pretjerale s alkoholom.U tom slučaju oči im mogu postati crvene, pritisak skočiti i sl.

Tada treba isključiti modulator, popiti  čaj s limunom i uzeti mali odmor.Ubrzo oči postaju bistre, tlak se normalizira i liječenje se može nastaviti. Tako glatko, nekoliko puta ponovljenom terapijom mogu se izliječiti vrlo ozbiljne bolesti. Drugi put sve ide puno lakše. 

Sheme rada s modulatorom

Zapamtite da svaki oporavak treba započeti čišćenjem bubrega za sto je potrebno desetak dana. Nakon 4 do 5 dana korištenja zavojnica treba napraviti pauzu od 2 do 3 dana. Nakon 2 mjeseca korištenja modilatora treba uzeti mjesec dana pauze.

Shema 1. – jednom dnevno disk koristiti po 30 do 60 minuta na području križa koristeći minimalni režim rada.

Shema 2. – ujutro i navečer po 20 do 60 min staviti veliki disk na područje leđa/abdomena/prsa

Shema 3. – svakodnevno disk ili torus staviti na točno određeno mjesto po 20 do 30 min sa minimalnim režimom rada

Shema 4. – Svakodnevno disk ili torus postaviti na određeno mjesto po 20 min s minimalnim režimom, zatim odmah još 20 min s maksimalnim režimom.

Shema 5. – koristiti torus ili disk na bolnom mjestu od 40 do 60 min na minimalnom režimu rada.

Napomena: torus sjajno otklanja bol i rješava vanjske lokalizirane probleme, a veliki disk je namijenjen liječenju unutarnjih bolesti. Disk se preporučuje djelovati na organe šuplji organe (trbušna šupljina, prsa, glava). Torus se koristi na mišićno -koštanom sustavu (zglobovi, ligamenti, mišići, refleksogene zone tijela).

Tijekom tretmana trebate leći na leđa, opustiti se, staviti zavojnicu na problematično mjesto, zatvoriti oči i pokušati osluškivati svoje osjećaje 5 do 10 min.

Ako smatrate da problematični organ osjeća utjecaj torzijskog polja u bilo kojem obliku (trnci, pulsiranje, težina i sl.) tada je sve uredu.

Ako ne, onda to znači kako obnova problematičnog organa može duže potrajati budući da organizam slabo reagira na djelovanje torzije neovisno o tome da aparat šalje signal.

U ovom slučaju možete isprobati maksimalni režim rada. Nije važno koju stranu stavljate na tijelo.

Isprobajte jednu i drugu zavojnicu i pronađite tu na koju vaše tijelo najviše reagira. Zavojnica nema frekvencije koja bi se posebno istaknula. U njoj su prisutne sve frekvencije.

Frekvencija koju nam generator daje samo je snaga zavojnice.

Virusi su izuzetno osjetljivi na iskorjenjivanje uz uporabu vrtložnog djelovanja modulatora uz korištenje frekvencija matrice za detoksikaciju i čišćenje organizma.

Postoje slučajevi kada nismo mogli uništiti virus koji jako brzo mutira, a postoje i slučajevi kada se virus uništio u dan ili dva.

Osim toga, oštar porast imuniteta dovodi do toga da se tijelo virusa riješi samo.

U ovom slučaju preporučujemo korištenje matrice za imunitet i dodatne terapeutske postupke.

Štoviše bolesti se mogu prenositi i genetskim putem.

Modulator uništava samo prstenaste strukture, a matrica rješava genetsku patologiju. Sama elektrostatika nema utjecaj na genetiku.

Rezultati djelovanja modulatora:

izaziva stabilne učinke na poboljšanje zdravlja;

vraća pokretljivost zglobova i kralježnice;

poboljšava cirkulaciju krvi i prehranu tkiva;

zasićuje stanice kisikom;

potiče odljev venske krvi i limfe;

jača imunitet;

zaustavlja napredovanje bolesti;

obnavlja zdrav san;

povećava prag boli;

smanjuje manifestacije alergija;

otklanja svrbež;

ima protuupalni i baktericidni učinak;

poboljšava tonus i izgled kože;

štiti mozak od gladovanja kisikom;

smanjuje prekomjerno uzbuđenje živčanog sustava;

ima sedativni učinak;

pomaže smanjiti medikamenta za svakodnevnu uporabu;

aktivira pitku vodu (može se postaviti posuda s vodom

na zavojnicu kada je uređaj uključen);

povećava vitalnu energiju;

otklanja funkcionalne poremećaje različitog podrijetla.

Indikacije za uporabu MMGM

neuralgija;

neuritis;

poremećaji osjetljivosti – hipostezija, parestezija;

osteohondroza kralježnice;

išijas;

migrene;

neuroze;

nesanica;

neurocirkulacijska distonija;

enureza;

neurodermatitis;

akne;

eksudativna dijateza;

dermatoze koje svrbe;

upalni infiltrati;

hiperfunkcija žlijezda lojnica;

celulit;

trofični ulkusi;

proširene vene;

gljivično i bakterijsko oštećenje kože;

bolesti respiratornog sustava;

upala usne sluznice;

vazomotorni rinitis;

kronični sinusitis;

bolesti spolnih organa;

prostatitis;

upalni procesi ženskih spolnih organa;

i tako dalje.

Pažnja!

1.Koristite s oprezom kod:posjedovanja pacemakera; kod trudnoće;

2.Nije preporučljivo koristiti ga u blizini drugih elektroničkih uređaja.

3.Korištenje modulatora ne podrazumijeva otkaz od konvencionalnih medikamenta i kliničkog liječenja

  1. Tijekom tretmana uklonite sve metalne predmete s tijela i u blizini zavojnica (prstenje, naušnice, narukvice, lanci, satovi, kopče itd.). Metalni predmeti iskrivljuju električno polje i mogu poništiti pozitivan učinak zavojnica.
  2. Osobe s pacemakerom trebaju imati na umu da električna polja mogu isprazniti bateriju, pa postupci treba provoditi pod nadzorom liječnika ili u bolnici.

6.Nema potrebe stavljati zavojnice na golo tijelo. Električno polje prodire kroz odjeću.

  1. Redovito radite čišćenje bubrega, čak i ako ste sigurni u njihovo normalno funkcioniranje. Pripremite bubrege za intenzivno oslobađanje toksina koje se pojavljuju kao rezultat djelovanja aparata na organizam.

8.Tijekom tretmana stalno slušajte svoje tijelo.Osjećaji se mogu pojaviti u različitim dijelovima tijela, bez obzira na mjesto primjene zavojnica. To mogu biti: trnci, pulsacija, osjećaj težine ili nešto drugo.  Glavno da te osjećaji ne budu jake, a još manje da uzrokuju bol. U suprotnom, morate odmah prekinuti tretman.

  1. Vrijeme tretmana je okvirno i svako individualno ga bira. Prilagođavanje ovisni o osjetljivost organizma. Trajanje i snaga se biraju tako da osoba nema negativnih osjeta. Mora se imati na umu i da kratke tretmani ili mala snaga produžit će očekivano vrijeme za dobivanjem rezultata.Istodobno, najintenzivniji utjecaj može dovesti do povećane brzine izbacivanja toksina iz tijela, što će uzrokovati nelagodu i može naštetiti organizmu. Bubrezi se neće moći nositi s velikim oslobađanjem toksina.Neki ljudi to ne osjećaju, drugi se osjećaju loše i zbog toga prisiljeni predahnuti od rada s uređajem nekoliko dana. Mi predlažemo duljina tretmana od 15-30 minuta.Preporučujemo 1-2 tretmana na dan ( jutro i večer) ako ne osjećate nikakvu nelagodu.
  2. U slučaju kršenja proizvodnje enzima gastrointestinalnog trakta, pod utjecajem “zavojnica” u ustima može se pojaviti ukus metala. Takav osjećaj  će nestati za otprilike mjesec dana.
  3. U slučaju da imate poteškoća s razumijevanjem rada modulatora ili niste sigurni kako koristiti zavojnice, pošaljite nam e-mail i mi ćemo složiti za Vas metodiku rada s MMGM.
Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu