NOVI UVJETI RADA


Poštovani klijenti,

Napokon 11.05.2020. otvaramo naša vrata nakon mjesec i pol stanke. Naravno, kao i ostale privatne ustanove za pružanje usluga poboljšanja fizičke aktivnosti, zdravlja i ljepote prilagodit ćemo se novim uvjetima rada suglasno odlukama kriznog stožera RH.

Klijentima ćemo pružiti, kao i uvijek, kvalitetnu uslugu dijagnostičkog pregleda te drugih usluga lingvističko-valne genetike.

Nova pravila rada zahtijevaju ne samo od nas, nego i od Vas, dragi naši klijenti, pridržavanje svih mjera opreza. Uz stroge mjere prevencije i zaštite pacijenata i osoblja, svi dijagnostički pregledi obavljati će se u sigurnom i pouzdanom okruženju.

1.Dnevno ćemo moći primiti samo par klijenta, budući da će se nakon svakog klijenta vršiti dezinfekcija prostora, stolice, stola i ostalih predmeta s kojima klijent dolazi u doticaj. Kao i do sada termin za pregled trebat će dogovoriti putem predbilježbe na broj telefona +385 91 411 00 12. Pregled ćete moći obaviti samo u jutarnjim satima, svakim radnim danom od ponedjeljka do petka.

2.Svu dokumentaciju koju trebate ponesti sa sobom na pregled je najbolje da pošaljete dan ranije na naš mail: molekula.zg@gmail.com s oznakom “za dijagnostički pregled”.

3.Svakako će na prvom mjestu biti pojačana opreznost, a to znači da će se pri samom ulasku u naš prostor klijent moći poslužiti dezinfekcijskim sredstvom, jednokratnim rukavicama te maskom za lice ili koristiti svoje, radi Vaše i naše zaštite i s obzirom na važnost očuvanja svima nam bitnog zdravlja i imuniteta.

4.Pri ulasku u prostoriju svakom klijentu će biti izmjerena temperatura. U slučaju potrebe, pacijent se organizirano upućuje epidemiološkoj službi na daljnji postupak.

Ovim putem molimo sve klijente koji imaju simptome zbog kojih se može posumnjati na infekciju da odgode pregled i obave potrebne preglede u za to specijaliziranim medicinskim ustanovama.

  • Također, neće više biti moguć ulazak s pratnjom i zadržavanje u prostorijama nakon završenog pregleda.
  • Tijekom dijagnostičkog tretmana i izdavanja analiza, između Vas i našeg djelatnika biti će postavljena prozirna zaštita, što omogućuje potreban razmak i sigurnosnu zaštitu Vas i naših djelatnika. Naše osoblje također će imati zaštitne maske za lice te rukavice.
  • Za sada još nećemo imati kozmetičkih tretmana tijela i lica dok se situacija s Korona virusom kompletno ne smiri.
  • Sva ostala pitanja i konzultacije možemo obavljati preko e-maila ili preko Zoom aplikacije, što smo uveli u praksu tijekom izolacije.

Trebat će nam svima puno strpljenja i razumijevanja za novu situaciju, a to će također iziskivati i točnost dolazaka na dogovoreni termin. Za sada, koliko znamo, neće smjeti biti više od jednog klijenta u prostoru što nas u konačnici dovodi do toga da dnevno nećemo biti u mogućnosti ispuniti svoj maksimalni kapacitet primanja klijenata i zato će biti jako važno da se svi međusobno poštujemo te da se klijenti, koji nisu u mogućnosti doći na svoj termin, jave i otkažu ga 24 sata ranije kako bi netko drugi mogao doći na red.

Molim Vas za razumijevanje kod upisa, čekanja i izvršenja usluge dijagnostičkog pregleda. U ovim izazovnim vremenima zdravlje ne može čekati! Odgovornost i briga za zdravlje klijenta za nas su iznad svega. Bez obzira na okolnosti, jednostavno moramo biti na raspolaganju svima Vama i maksimalno voditi računa o Vašem zdravlju i sigurnosti.