Search

Trebate pomoć? molekula.zg@gmail.com

Na prijelazu iz devedesetih godina u novo stoljeće kvantna medicina kao nauk započela je svoj razvoj ujedinivši cijeli niz znanja i znanstvenih metoda.

Naučnici iz područja kvantne fizike, klasične medicine,  ali i učenjaci tradicionalnih metoda liječenja s dalekog Istoka poput ajurvede, kineske medicine, homeopatije i dr., počeli su povezivati sva ta znanja u jednu znanost koja je dobila naziv “energetska medicina”.

Sada je došlo vrijeme tzv. kvantnog skoka koji zahtjeva povezivanje znanja na višoj razini u znanost koju zovemo kvantna medicina a koja povezuje rad ljudskog organizma na staničnoj razini s prirodnim elektromagnetskim zračenjem.

Također, došlo je vrijeme velikih promjena na osobnoj razini, vrijeme kada se mijenja sve, od fizičkog do duhovnog! Kvantni skok zahtjeva nova znanja, novi smjer razmišljanja, novo područje djelovanja, novu metodu življenja i ozdravljenja.

Znanja kvantne medicine mogu se primjenjivati u radu s ljudima, financijama, sportu, managementu, medicini, dijagnostici, fizioterapiji i dr., stoga ako želite napredovati u bilo kojem poslu ili odnosima ili ako mislite da ste zapeli na razini iz koje ne vidite pomake i promjene, tada je ovaj seminar za Vas!

Aktivacija kvantnog impulsa počinje na razini Vašeg uma.

Uključite Vašu unutarnju energiju da bi prevladati barijeru trenutnog stanja svijesti i naučiti živjeti i raditi u novom vremenu!

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu