O NAMA


Upoznajte se sa našim radom i ciljevima

Molekula d.o.o. je prvi hrvatski centar kvantne dijagnostike i terapije osnovan s ciljem proučavanja inovativnih metoda u području kvantnih biotehnologija i poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi. Glavni smjer našeg rada je proučavanje “kvantne anatomije” čovjeka u okviru integracije drevnih znanja Istočne medicine i modernih znanstvenih pristupa uz korištenje tehnologije kvantne medicine, lingvističko-valne genetike, kvantne spintronike i dr. Naša savjetodavna i dijagnostička aktivnost bazira se na najnovijim dostignućima ruskih znanstvenika iz područja kvantne medicine.

Naš centar radi već skoro 10 godina i imamo veliko iskustvo na području liječenja i medicinskih istraživanja a koristimo suvremene metode kvantne medicine.

Radimo s pacijentima iz cijelog svijeta. Koristimo najsuvremeniju opremu uz visoku stručnost, što je neophodno kako bi kvantne metode što više postale popularne u medicinskoj praksi Europe, zatim osposobljavamo stručnjake i sudjelujemo u svim važnim svjetskim skupovima posvećenih razvitku kvantne medicine. Puno pozornosti poklanjamo dijagnosticiranju uzroka bolesti te pomažemo izabrati pravi smjer liječenja.

Trudimo se osigurati da naši klijenti osjećaju praktičnost i udobnost u svakoj fazi komunikacije s nama.

Surađujemo s poznatim kliničkim centrima i bolnicama u Rusiji, Izraelu i drugim zemljama, a također sa znanstveno-ispitivačkim ustanovama tih zemalja na području kvantne znanosti.

Poseban naglasak stavljamo na metode lingvističko-valne genetike, njene praktične primjene, kako u kozmetičke svrhe tako i za detoksikaciju ljudskog organizma, općeg zdravstvenog stanja i pomlađivanja.

U suradnji s Institutom Kvantne genetike iz Ruske Federacije započeli smo program reprogramiranja matičnih stanica i uporabe genetskih Matrica, što se široko preporučuje te koristi ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i kao preventivni korektivni program.

Veliko iskustvo i visoko kvalificirani specijalisti pružaju našim klijentima priliku za upoznavanje s najnovijim metodama oporavka zdravstvenog stanja na najprirodniji način, stvaranjem kompletne vizije o novim metodama najučinkovitije medicine 21. stoljeća.