O NAMA


Upoznajte se sa našim radom i ciljevima

Molekula d.o.o. je prvi hrvatski centar kvantne dijagnostike i terapije osnovan s ciljem proučavanja inovativnih metoda u području kvantnih biotehnologija i poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi. Glavni smjer našeg rada je proučavanje “kvantne anatomije” čovjeka u okviru integracije drevnih znanja Istočne medicine i modernih znanstvenih pristupa uz korištenje tehnologije kvantne medicine, lingvističko-valne genetike, kvantne spintronike i dr. Naša savjetodavna i dijagnostička aktivnost bazira se na najnovijim dostignućima ruskih znanstvenika iz područja kvantne medicine.

Naš centar radi već skoro 10 godina i imamo veliko iskustvo na području liječenja i medicinskih istraživanja a koristimo suvremene metode kvantne medicine.

Radimo s pacijentima iz cijelog svijeta. Koristimo najsuvremeniju opremu uz visoku stručnost, što je neophodno kako bi kvantne metode što više postale popularne u medicinskoj praksi Europe, zatim osposobljavamo stručnjake i sudjelujemo u svim važnim svjetskim skupovima posvećenih razvitku kvantne medicine. Puno pozornosti poklanjamo dijagnosticiranju uzroka bolesti te pomažemo izabrati pravi smjer liječenja.

Trudimo se osigurati da naši klijenti osjećaju praktičnost i udobnost u svakoj fazi komunikacije s nama.

Surađujemo s poznatim kliničkim centrima i bolnicama u Rusiji, Izraelu i drugim zemljama, a također sa znanstveno-ispitivačkim ustanovama tih zemalja na području kvantne znanosti.

Poseban naglasak stavljamo na metode lingvističko-valne genetike, njene praktične primjene, kako u kozmetičke svrhe tako i za detoksikaciju ljudskog organizma, općeg zdravstvenog stanja i pomlađivanja.

U suradnji s Institutom Kvantne genetike iz Ruske Federacije započeli smo program reprogramiranja matičnih stanica i uporabe genetskih Matrica, što se široko preporučuje te koristi ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i kao preventivni korektivni program.

Veliko iskustvo i visoko kvalificirani specijalisti pružaju našim klijentima priliku za upoznavanje s najnovijim metodama oporavka zdravstvenog stanja na najprirodniji način, stvaranjem kompletne vizije o novim metodama najučinkovitije medicine 21. stoljeća.

 


 


Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?