Search

Trebate pomoć? molekula.zg@gmail.com

O nama

Mi smo prvi hrvatski centar za kvantnu analizu organizma i kvantnu medicinu

Osnovan s ciljem proučavanja inovativnih metoda u području kvantnih biotehnologija i poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi. Glavni smjer našeg rada je proučavanje “kvantne anatomije” čovjeka u okviru integracije drevnih znanja Istočne medicine i modernih znanstvenih pristupa uz korištenje tehnologije kvantne medicine, teorije torzijskih polja, kvantne biofizike, lingvističko-valne genetike, kvantne spintronike i dr. Naša savjetodavna i terapeutska aktivnost bazira se na najnovijim dostignućima ruskih znanstvenika iz područja kvantne medicine.

Naš centar radi već skoro 20 godina i imamo veliko iskustvo na području kvantnih istraživanja a koristimo suvremene metode kvantne medicine.

Radimo s klijentima iz cijelog svijeta. Koristimo najsuvremeniju opremu uz visoku stručnost, što je neophodno kako bi kvantne metode što više postale popularne u medicinskoj praksi Europe, zatim osposobljavamo stručnjake i sudjelujemo u svim važnim svjetskim skupovima posvećenih razvitku kvantne medicine. Puno pozornosti poklanjamo pronalasku uzroka bolesti te pomažemo izabrati pravi smjer oporavka organizma.

Trudimo se osigurati da naši klijenti osjećaju praktičnost i udobnost u svakoj fazi komunikacije s nama.

Surađujemo s poznatim kliničkim centrima i bolnicama u Rusiji, Izraelu i drugim zemljama, a također sa znanstveno-ispitivačkim ustanovama tih zemalja na području kvantne biofizike i kvantne medicine.
Poseban naglasak stavljamo na metode lingvističko-valne genetike, torzijske medicine, informacijske medicine, njene praktične primjene, kako u kozmetičke svrhe tako i za detoksikaciju ljudskog organizma, poboljšanja općeg zdravstvenog stanja i pomlađivanja.

Suradnja s Institutom Kvantne genetike iz Ruske Federacije

U suradnji s Institutom Kvantne genetike iz Ruske Federacije i Akademijom kvantne medicine Ruske Federacije započeli smo program uporabe genetskih Matrica, što se široko preporučuje koristi ne samo osobama sa zdravstvenim problemima, već i kao preventivni korektivni program.
Veliko iskustvo i visoko kvalificirani specijalisti pružaju našim klijentima priliku za upoznavanje s najnovijim metodama oporavka zdravstvenog stanja na najprirodniji način, stvaranjem kompletne vizije o novim metodama kvantne medicine 21. stoljeća.

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu