Search

Trebate pomoć? molekula.zg@gmail.com

Dostupno uz narudžbu

Metatron IPP Red Dragon® ( verzija Clinical)

Cijena na upit

Compare

Posjedujući sve funkcije programa “Metapathia Clinical”, program “Red Dragon” uključuje brojne dodatne mogućnosti: u novom programu uz ruski, engleski i njemački jezik, postoje kineski i japanski jezici.

U program «Red Dragon» dodan je novi odjeljak  “Proizvodi tradicionalne kineske medicine”, koji uključuje više od 600 stavki.

Kineska medicina je vrlo popularna u današnje vrijeme i daje veliki doprinos u razvijanju suvremene medicine. Kineski preparati, koji su se proučavali tisućama godina su napravljeni samo od prirodnih sastojaka i biljaka. Iz perspektive kineske medicine, preparati kineske medicine su prirodni i stoga su više sigurniji i korisniji za zdravlje od kemijskih sintetiziranih lijekova.

Novi program ima mogućnost analize 14 kineskih meridijana. Ukupno ima 12 pari glavnih tjelesnih meridijana, koji odgovaraju za rad 12 osnovnih parnih organa  i 2 neparna meridijana. Svi glavni meridijanei su ujedinjeni u jednu mrežu. Njima putuje ljudska Chi energija, prelazeći iz jednog organa u drugi po strogo određenom pravcu. Ova vitalna energija povezuje sve funkcije u ljudskom organizmu.

Jing – Luo ili doktrina o 14 meridijana je najvažnije učenje tradicionalne kineske medicine. Koristi se za :

-objašnjavanje fizioloških funkcija i patoloških promjena u ljudskom tijelu,

-dijagnostiku i liječenje,

-kao temelj akupunkture.

Smatra se da je funkcija meridijana osiguranje cirkulacije vitalne energije Chi i održavanje same funkcionalne aktivnosti organa povoljno utječe na usklađivanje Yin i Yang energije u tijelu.

Kod patoloških promjena, promjene jednog organa neizbježno djeluje na promjene u funkciji ostalih organa, tj. u proces bolesti I oboljenja uključuje se cijeli organizam u potpunosti.

Baza podataka softvera «Red Dragon» nadopunjena je velikom arhivom hrane i tradicionalnih kineskih jela, koje su osnova  kineske dijetologije.

Litoterapija: u novom programu ” Red Dragon” nalazi se mogućnost spektralne analize minerala i dragog kamenja, što omogućuje strogo individualni izbor dragulja za trajno korištenje  i provođenje tretmana litoterapje (terapijski učinak  spektra minerala na organizam).

Posebna molekularna struktura kristala energetski djeluje na stanične i biomolekularne sustave organizma. Neki dragulji su u stanju ući u određenu harmonijsku rezonancu s određenim dijelovima našeg tijela. Energetska vibracija prenosi se na određeni molekularni sustav, što pomaže u usklađivanju          Yin – Yang energetskog balansa, stabilizira biokemijske procese, povećava razinu stanične organizacije. Na takav se način  povećava mogućnost regeneracije bolesnog organa, a proces oporavka se znatno ubrzava.

U programu «Red Dragon» se primjenjuje se trodimenzionalna rekonstrukcija „3D“ slika kao posljedica preuzetih podataka, dobivenih kod multidimenzionalnog testiranja. Proučavanje šupljih organa provodi se po principu virtualne NLS-skopije kroz korištenje LAPP sustava (sustav paralelnih procesora ultravelike računalne snage i brzine). Priprema slika za vizualnu analizu provodi se pomoću razvijene od strane Instituta Primarne Psihofizike originalne metode 4-D Tissue, što omogućuje ne samo dobivanje virtualnih višedimenzionalnih slika anatomskih struktura, ali i označava biološko tkivo (dodatno mjerenje) te vizualizira kosti, meka tkiva i žile istovremeno.

3D rekonstrukcija organa i tkiva. Program “Metapathia Clinical” po prvi puta koristi 3D rekonstrukciju na temelju prikazivanja slikovnih podataka dobivenih multidimenzionalnom analizom (koristi se sustav LAPP- sustav paralelnih procesora ultravelike računalne snage i brzine,u skladu s načelom “virtualne NLS-skopije” ).

 

Video pogledajte ovdje

Recenzije

Još nema recenzija.

Write a review

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu