Search

Trebate pomoć? molekula.zg@gmail.com

Povijest proučavanja teorije skalarne energije stara je samo oko 150 godina, ali sama skalarna energija zapravo je fenomen energije našeg svemira, energije kozmosa, koja je nastala na Zemlji od njezinog početka kao planeta Sunčevog sustava, tj. od samog početka vremena!

Skalarna energija je stacionarna (konstantna) energija koja nas prostorno okružuje. Ljudima je poznata na isti način kao: “orgonska energija”, “prana”, “Qi”, “huna”, energija nulte točke.

Skalarna energija djeluje na cijelo ljudsko tijelo izuzetno pozitivno i bez ikakvih negativnih učinaka.

Značajka skalarnog vala:

Skalarni valovi kreću se u svim smjerovima i difuzno ispunjavaju sav prostor oko sebe. Mogu proći kroz tvrde površine bez gubitka snage.

Skalarni valovi mogu ući u kruto tijelo i tamo ostati trajno.

Skalarna energija i njezin pozitivan učinak na DNK:

Skalarna energija može povećati razinu kovalentnosti atoma vodika u ljudskom tijelu do optimalnog energetskog potencijala. Ovu činjenicu potvrđuje spektrometrija. Ovo je otkriće vrlo važno jer kovalentni vodikovi lanci drže DNA stanice zajedno!

Skalarna energija jača kemijske veze vodikovih lanaca unutar DNK, što DNK čini otpornijom na vanjske utjecaje.

Pozitivni učinci skalarne energije na živčani sustav

Naš živčani sustav posebno je osjetljiv na brojna zračenja koja proizlaze iz vanjskog okruženja, osobito na elektromagnetsko zračenje. Ta energetska polja neprestano “bombardiraju” naše tijelo, bilo na poslu, na ulici ili kod kuće. Računala, mobiteli, televizori, radijski aparati, električna sušila za kosu, električne deke, mikrovalne pećnice i visokonaponski vodovi, stvaraju elektromagnetska polja s frekvencijom većom od 50 Hz. Suvremena istraživanja dokazala su da visoka razina frekvencija elektromagnetskog polja dovodi do iritacije stanica mozga i živčanog sustava, “izbacujući” ljudsko tijelo iz kolotečine stabilne i normalne živčane aktivnosti.

Visoka razina frekvencija remeti normalno funkcioniranje živčanog sustava i uzrokuje poremećaje u homeostazi ljudskog organizma. U medicinskim krugovima bolesti poput raka i Alzheimerove bolesti definitivno su povezane s umjetno generiranim elektromagnetskim zračenjem. Simptomi poput glavobolje, problema s koncentracijom, depresije, čestih prehlada, hiperaktivnosti u djetinjstvu, poremećaja spavanja i blage razdražljivosti često proizlaze iz elektromagnetskog stresa.

Skalarna energija, rotirajući i šireći se, stvara zaštitno polje u obliku štita oko ljudskog tijela. Kako bi se osigurala stalna razina sigurnosti, ovaj sustav suptilnih energija prepoznaje različita štetna zračenja, sprječavajući njihov negativan utjecaj na tijelo. Ovaj zaštitni “štit” zadržava umjetno stvorene frekvencije od površine tijela i neutralizira ih, jačajući prirodne obrambene mehanizme tijela u borbi protiv razornog zračenja.

Pozitivni učinci skalarne energije na stanice tijela

Poboljšava apsorpciju hranjivih tvari u stanicama organizma. U početku mehanizam za uklanjanje toksina i otrova iz stanica dobro funkcionira i oni se, bez ikakvih stagnacija, uklanjaju kroz rupe na membrani. No, s vremenom razina toksina  unutar stanica postaje veća od otvora membrane,  “vrata se zaključavaju”, a toksini i otrovi više ne mogu proći (izlučiti) kroz njih, nakupiti se unutra i naknadno uništavaju zasebnu skupinu stanica, kao rezultat – ljudsko tijelo stari.

Jedno od znanstveno dokazanih svojstava skalarne energije je njezina sposobnost da smanji strukturu stanica bilo koje tekućine, uključujući i strukturu toksina koji se nalaze u njima. To dovodi do činjenice da se akumulirani toksini, prije nesposobni za neovisno povlačenje iz stanica ljudskog tijela, sada uklanjaju, a eliminira se i sam razlog koji bi mogao dovesti do stanične smrti!

Tako se odvija proces detoksikacije stanica ljudskog tijela.

No, istodobno, učinak skalarne energije ima pozitivan učinak na sposobnost stanica da apsorbiraju i asimiliraju hranjive tvari. Izloženost skalarnoj energiji smanjuje veličinu strukture hranjivih tvari! Ako su ranije, prije nego što su bile izložene skalarnoj energiji, njihova veličina bila veća od prolaznog otvora stanične membrane, te nisu mogle ući unutra, nakon utjecaja skalarne energije puno bolje se apsorbiraju sa svim stanicama organizma.

Dakle, učinak skalarne energije omogućuje i čišćenje stanica od toksina, te zasićuje stanice korisnim hranjivim tvarima. Zbog toga se postiže značajan pozitivan učinak skalarne energije na ljudsko tijelo u cjelini. Kad stanice mogu apsorbirati dovoljno hranjivih tvari i lako, bez prekida i odlaganja, ukloniti otpad, naše tijelo postaje zdravo!

Tijekom znanstvenih i kliničkih ispitivanja dokazano je da redovita uporaba proizvoda koji stvaraju skalarnu energiju pomaže razrjeđivanju krvi u tijelu, krvne stanice prestaju se zgrušavati, a krvne žile se šire, što dovodi do općeg poboljšanja cirkulacije krvi. Krvni tlak se normalizira, a vjerojatnost stvaranja krvnih ugrušaka smanjuje.

Izloženost skalarnoj energiji doprinosi ukupnom poboljšanju cirkulacije krvi, pročišćavanju i pomaže u regulaciji krvnog tlaka. Skalarna energija ima veliki učinak na krv, pročišćava je i povećava sposobnost prenošenja masti iz hrane. Kad je cirkulacija krvi normalna, održava se odgovarajuća razina masti, normalizira se rad unutarnjih organa u tijelu, osoba je manje podložna raznim bolestima i ima zdraviji izgled.

Skalarna energija i stanice raka

Skalarna energija ima sposobnost povećati energetski potencijal stanica (točnije trans -membranski potencijal). Ona podiže energiju stanica na optimalnu razinu od 70 mV. U stanicama raka opaža se smanjena razina energije od 15-20 mV i skupina smrtonosnih stanica povećava se. Kad skalarna energija djeluje na organizam, razina energije svih njegovih stanica raste, a stanice raka se više ne mogu množiti. Sukladno tome, to dovodi do usporavanja ukupnog procesa onkoloških bolesti.

Kao rezultat studija provedenih na Institutu Max Planck, znanstvenici su došli do zaključka da se općim učinkom skalarne energije na žive stanice otapaju pojedine skupine stanica raka.

U slučaju bolesti ili oštećenja u krvi i limfnim čvorovima dolazi do nakupljanja oštećenih stanica u krvnim ugrušcima, kao i do kršenja njihove cirkulacije. Bijela i crvena krvna zrnca počinju se lijepiti. Ako skalarna energija utječe na ljudsko tijelo, tada njezin val stabilizira ljudsko energetsko polje i pozitivno utječe na izmjenu energije stanica. Ovaj snažni učinak dovodi do oslobađanja perifernih žila od nastale napetosti i poboljšava proces cirkulacije krvi.

Kao rezultat toga dolazi do opuštanja mišića i područja s oštećenjem mekog tkiva brže se zacjeljuju, zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji krvi i ubrzanom stvaranju novih, zdravih stanica. Zahvaljujući poboljšanoj cirkulaciji krvi, krv bogata kisikom brže dopire do oštećenih mišićnih vlakana i pomaže ubrzati prirodne procese ozdravljenja. Ako je mišićno tkivo (vlakna) manje pod stresom, tada se bol i oteklina, često popraćena upalom, smanjuju.

Skalarna energija poboljšava performanse imunološkog i endokrinog sustava ljudskog tijela. Njezin učinak doprinosi uništavanju virusa i patogenih bakterija.

Pozitivni učinci skalarne energije na rad mozga

Ljudski mozak ima svoju frekvenciju valova, uz pomoć kojih je povezan sa svim dijelovima organizma. Frekvencija alfa valova je u rasponu od 7 – 13 Hz. Učestalost magnetskog polja Zemlje naziva se “Schumannova rezonanca” i nalazi se u istom rasponu. Skalarna energija favorizira alfa valove! Valovi koji iz nje  izviru rezoniraju s energetskim poljem Zemlje. Naš mozak može širiti te vibracije po cijelom tijelu, što pomaže stanicama organizma da uđu u posebno stanje rezonance koja osigurava našu dobrobit i zdravlje.

Skalarna energija potiče stanje dublje svijesti, povećava kreativnost i koncentraciju te promiče jasnoću, oštrinu misli i pamćenje.

Skalarna energija i procesi starenja ljudskog tijela

Optimalno funkcioniranje svih organa našeg tijela i učinkovito upravljanje svim unutarnjim procesima ovisi o opskrbi energijom stanica mitohondrija. Ako se počnu loše nositi sa svojim funkcionalnim obavezama, tada isporuka hranjivih tvari, energije i drugih potrebnih elemenata u stanice tijela postaje otežana, što na kraju dovodi do prekida njihovog rada i kao posljedice, mutacija ili uništenja.

Proces starenja tijela odvija se na razini naših stanica.

Ako stanica ne primi dovoljnu količinu hranjivih tvari i potrebnu energiju, tada s vremenom prestaje pravilno funkcionirati, opća razina vlastite energije se smanjuje. Isti proces događa se sa skupinama stanica ljudskog tijela koje čine sva tkiva i unutarnje organe. Tada prerano počinje proces starenja organizma.

Glavni simptomi procesa starenja tijela su ozbiljan umor, pad seksualne snage i povećana osjetljivost na različite bolesti povezane s dobi.

Ako na staničnoj razini više nema dovoljno energije, dolazi do poremećaja procesa apoptoze, pri čemu se oštećene stanice organiziranim i ispravnim redoslijedom uklanjaju iz tijela. Sve to može dovesti do različitih upalnih procesa u stanicama, degeneracije i bolesti, što tijelo čini osjetljivijim na razne infekcije i bolesti.

Izloženost skalarnoj energiji pomaže u održavanju općenito optimalne razine energije cijelog organizma i održavanju potrebne razine energije u stanicama. To pomaže usporiti staničnu degeneraciju i s vremenom izbjeći mnoge opasne infekcije i bolesti. Skalarna energija daje snagu, jača imunitet tijela i pomaže usporiti proces starenja!

Najvažnije prednosti skalarne energije su:

Povećava razinu energije;

Poboljšava koncentraciju i pažnju;

Povećava imunitet;

Oslobađa od bolova u tijelu i zglobovima;

Poboljšava cirkulaciju krvi;

Povećava količinu crvenih krvnih stanica;

Ubrzava vrijeme oporavka od bolesti i ozljeda;

Hrani stanice i osigurava kvalitetnu detoksikaciju;

Povećava propusnost stanica;

Smanjuje glavobolje i migrene;

Smanjenje upale;

Štiti DNA od oštećenja;

Štiti od virusa, bakterija i parazita;

Smanjuje visoki krvni tlak.

 

Japanski i ruski znanstvenici nakon dugogodišnjih istraživanja stvorili su izvanredan prirodni izvor skalarne energije u obliku privjeska kojemu su dali zvučno ime SKALARIS. 

SKALARIS  nije samo stilski ukras, već i veliki izvor skalarne energije.

Materijal:  čista vulkanska lava s Japanskih otoka.

Korištenje: nositi poput privjeska na vratu ili u lijevom džepu odjeće.

Skalaris je koristan i apsolutno siguran za ljude.

VAŽNO!

Skalaris nije medicinski proizvod i nije namijenjen za uporabu u dijagnostici i / ili liječenju bolesti. Ne smije se koristiti ni na koji način kao lijek ili kao zamjena za lijekove, ne jamči učinak ublažavanja učinaka izloženosti lijeku, liječenja ili prevencije bolesti. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica kontaktirajte nas.

Bolje je imati individualni privjesak, tako da će dulje živjeti i bolje raditi, jer kad ga nose različiti ljudi, onda se mora prilagoditi različitoj frekvenciji (svaka osoba ima svoju), a u isto vrijeme gubi energije.

Ako je privjesak potrošio mnogo energije, odnosno osoba je imala vrlo slabo biopolje ( bila je bolesna, primala negativnu energiju od drugih osoba i sl.), tada postaje krhkiji i može se slomiti čak i uz blagi udar ili pad. Ako na privjesku primijetite pukotine ili se dio privjeska odlomio, najbolje je zamijeniti ga za novi.

Privjesak je bolje nositi cijelo vrijeme. Ako ga često uklanjamo, on gubi više energije, a kasnije je ponovo potrebno vrijeme da se prilagodi na vašu frekvenciju.

Čišćenje privjeska: može se staviti u pamučnu krpu na 30 minuta u sitnu sol, a ne brisati slanom vodom.

Ako ste se okupali s privjeskom ili ga stavili na tlo, pokušajte ga vratiti tako da ga stavite na sunce 30 minuta. 

Skalaris je najmoćniji od svih sličnih proizvoda.

Video o Skalarisu možete pogledati ovdje

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu