Search

Trebate pomoć? molekula.zg@gmail.com

Energija života i zdravlja

Jeste li se ikad zapitali zašto živimo tako malo? Zašto je naš životni vijek tako kratak? Ljudski organizam stvoren za mnogo godina neprekidnog rada, a rijetko doživimo stotu obljetnicu, pa čak i ovih nekoliko godina patimo od bolesti, stresa, patimo od neuzvraćenih osjećaja, neostvarenih želja, propuštenih prilika. Nismo li vrijedni boljeg?

Naravno da jesmo. Ali što nas sprečava da se realiziramo, da živimo sretno do kraja života? Tko je kriv i što učiniti? Stalno smo izloženi raznim štetnim utjecajima koji negativno utječu na kvalitetu i trajanje života.

Svakodnevno ljudsko tijelo troši ogromnu količinu energije kako bi se zaštitilo od elektromagnetskog smoga, geopatogenih zona i negativnog utjecaja drugih ljudi. Pod utjecajem ovih neugodnih pojava imunitet se smanjuje, a već u prilično ranoj dobi pojavljuje se čitava hrpa kroničnih bolesti. Nastaju stresne situacije, formiraju se mentalna nestabilnost, agresivnost, pojavljuje se depresivno raspoloženje. Sve nam to kvari i skraćuje život. Navikli smo misliti: 

“Moj dom je moja tvrđava!”  Vrlo smo dugo razmišljali tako, a većina ljudi to misli i sada. Zapravo smo ga postupno pretvaramo u električno mučilište. Imajte na umu da to činimo dobrovoljno.

Sam pojam zdravlja znači dobro koordiniran rad svih organa i sustava u skladu s prirodom. Ali sklad s okolinom u našem stoljeću jednostavno se ne primjećuje!

Sam pojam zdravlja znači dobro koordiniran rad svih organa i sustava u skladu s prirodom. Ali sklad s okolinom u našem stoljeću jednostavno se ne primjećuje!

 • Razlozi:
 • nagli pad kvalitete vode za piće,
 • onečišćenje Zemljine površine i zraka, što je dovelo do promjene sustava biljne i životinjske hrane,
 • elektromagnetski smog, čija sila udara u naše vrijeme premašuje učinak zaostalog nuklearnog zračenja,
 • sociopatogeni utjecaji, tj. negativni energetski utjecaj drugih ljudi,
 • izgradnja stambenih zgrada u geopatogenim zonama,
 • drastične promjene frekvencijskih karakteristika Zemljinog magnetskog polja.

 

Do danas je prikupljena velika količina podataka o učinku EMZ-a (elektromagnetskog zračenja) različitih intenziteta i frekvencija na žive organizme.

Istaknuti su kritični sustavi, a prije svega živčani, imunološki, endokrini i reproduktivni sustav.

Život je sastoji od energija. Svaki živčani impuls u tijelu je električna struja. Svaka je stanica u tijelu minijaturna baterija koja proizvodi napon od 70-90 milivolta (ako je tijelo zdravo).

Ovo je energija života.Naše mišiće pokreće kemijska energija. Odrezak i krumpir za ručak samo su gorivo za održavanje vatre.

Hrana je poput bacanja ugljena u peć. Probava nije ništa drugo nego oblik polaganog sagorijevanja koji daje energiju za život tijela.

U stvari, smrt se također definira kao odsutnost električne struje u mozgu. To jest, život je energija.Optimizacijom energije optimizirate svoje zdravlje.Energija nije ni dobra ni loša.

To je samo energija. Električna energija koju terapeut ili kiropraktičar koristi za poticanje mišića i ubrzavanje procesa ozdravljenja ista je ona električna energija koja se koristi za punjenje smartfona ili rada pegle.

Stoga se može postaviti pitanje: je li to dobro ili loše? Kao odgovor možemo reći da to niti dobro, niti loše. Pitanje je koju frekvenciju i amplitudu koristite i kako to primjenjujte.Ako napunite tijelo ispravnom frekvencijom, tada spriječite bolest.

Istu lasersku zraku koja se koristi u filmovima za uništavanje neprijateljskih projektila koriste i oftalmolozi za poboljšanje vida laserskom kirurgijom ili plastični kirurzi za uklanjanje dlaka i bora na licu.

Opet, jedina razlika je u frekvenciji i amplitudi.Ispravna uporaba energije u liječenju bolesti ima dugu i značajnu povijest.

Raspon ovdje vrlo je širok: od gore spomenute električne i laserske kirurgije, do ultrazvuka uz pomoć kojeg se drobe bubrežni kamenci ili do X-zraka i magnetskih polja koja se koriste za proučavanje unutarnjih organa, kao i svjetlosti, s pomoću koje možemo čistiti krv.

Neke vrste energije učinkovitije su od drugih.Kao što vidimo, skalarna energija samo je još jedna primjena ljekovite energije. Ovo je uporaba znanosti u prirodne svrhe.

Novo vrijemenova paradigma

Razgovarat ćemo o nekim zdravstvenim i prehrambenim stvarima koje će vam vjerojatno biti nove. Ovu je temu lako razumjeti, ali budući da predstavlja potpuno novu ideju o zdravlju i prehrani, pristupit ćemo joj bez nepotrebne žurbe.

Razgovarat ćemo o tome kako se ljekovita energija može ugraditi u hranu.Također, dotaknut ćemo se nekih ezoteričnih sfera, poput više matematike i elementarnih čestica. Nemojte paničariti. Nije to tako zastrašujuće. Podvući ću crtu ispod svega što ste već pročitali i skrenuti vam pažnju na ključne točke koje treba zapamtiti.

Također ćemo razmotriti pitanje prijenosa frekvencija iscjeliteljske energije iz hrane koju konzumiramo u svaku stanicu tijela i učinak tih frekvencija na zdravlje općenito.

Pa, krenimo!

Priroda energije

Svu energiju koju samo možemo zamisliti karakterizira valni oblik, koji se može predstaviti kao elektromagnetski val (u obliku sinusnog ili koračnog vala).

Razgovarat ćemo o svemu: od elektriciteta do magnetizma, od svjetlosti do zvuka. Jedina razlika između svih ovih oblika energije je koliko se brzo ti valovi dižu i spuštaju, tj. njihova učestalost i koliko su intenzivni ti usponi i padovi (tj. amplituda).

 

Skalarna energija

Međutim, skalarna energija je nešto sasvim drugo. Oduvijek je postojala (od samog početaka vremena) ali tek su sada znanstvenici nju otkrili i počeli koristiti.

 

Prva hipoteza o postojanju skalarne energije postavljena je sredinom 19. stoljeća, kada je škotski matematičar James Clark Maxwell predložio niz od četiri revolucionarne jednadžbe.

Dopunski, mogu reći da se 

“H” odnosi na magnetsko polje, a “E” na električno polje. Većina ostalih znakova su slova grčke abecede, kao što su upsilon i delta. Obrnuti trokut predstavlja vektorski diferencijal.

Sad zaboravite sve! Ono što sve ove jednadžbe čini poznatima u povijesti jest

Nemojte ni pokušavati razumjeti ove jednadžbe!

 upotreba znaka “ρ” koji označava gustoću skalarnog naboja, odnosno ovo je prvo teorijsko spominjanje prisutnosti skalarne energije.

Prošlo je gotovo pola stoljeća prije nego što je Nikola Tesla zapravo uspio pokazati prisutnost skalarne energije. Kad je Tesla umro, sa sobom je u grob ponio tajnu skalarne energije, a prošlo je gotovo čitavo stoljeće prije nego što je znanost ponovno mogla pozitivno pokazati prisutnost skalarne energije i započeti istraživanje njezinih mogućnosti.

Proučavanje skalarne energije bavi se skalarna fizika ili fizika kvantnog potencijala.

Što su skalarni valovi?

Standardna definicija skalarnih valova je da su stvoreni parom identičnih (ili ponavljajućih) valova (obično zvanih valovi i protuvalovi) koji su prostorno u fazi i rade fazni pomak u vremenu. To znači da su dva vala fizički identična, ali u odnosu na vrijeme za 180 ° pomaknuti po fazi.

Čisti rezultat je da su skalarni valovi potpuno razlikuju od običnih elektromagnetskih valova. Izgledaju čak i drugačije – poput beskrajno projiciranog Moebiusova prstena nanizanog na os.

Drugačije, ali kako točno?

Skalarna energija razlikuje se od konvencionalnih elektromagnetskih polja na nekoliko važnih načina.

Prije svega, više sliči na polje nego na val. Umjesto da kreče duž žica ili se prenosi u obliku snopa, on pokušava “ispuniti” sobom prostor.To je vrlo važno u odnosu na razvoj tehnologija usmjerenih na energiziranje hrane.

Iz mnogih razloga, ova energija može proći kroz čvrste predmete bez gubitka intenziteta. Zapravo je to ono što je Tesla pokazao prije više od 100 godina kada je Zemljom prenio skalarni val bez gubitka snage polja. Opet, ovo je vrlo važno s obzirom na razvoj tehnologija usmjerenih na energiziranje različitih proizvoda.

Ova energija ostavlja trag na čvrstim objektima. Upravo o tome govorimo. Sva električna polja mogu ostaviti trag na različitim objektima, ali ne u onoj mjeri u kojoj to može skalarna energija. To postaje od velike važnosti kada govorimo o mehanici uvođenja energetskog polja u hranu i zatim prenošenja takvog naboja iz hrane u svaku stanicu našeg tijela.

Skalarna energija može se regenerirati i nadopunjavati nebrojeno puta. To je vrlo važno za organizam čovjeka. Drugim riječima, čim energetski naboj uđe u tijelo, on se tamo može pohraniti redovnom uporabom proizvoda nabijenih skalarnom energijom.

Zapravo, potrebne skalarne frekvencije imaju čitav niz dubokih blagotvornih učinaka na ljudsko tijelo, a mi ćemo ukratko razmotriti sve vrste takvih učinaka.

U naše vrijeme puno se govori o pozitivnim rezultatima takvih stvari kao što su superluminalne čestice, radio elektronika, piramide itd. Analiza pokazuje da se sve to može smatrati izvorima skalarne energije, koja se po svojoj učinkovitosti ne može usporediti s konzumiranjem hrane obrađene skalarnom energijom ( to jest hrane u koju je založen određeni kvantni potencijal).

 

Gdje je prisutna skalarna energija?

Zamislite objekt koji trenutno prenosi bioenergiju u tijelo, poboljšava molekularnu strukturu tekućine u tijelu, jača metaboličke funkcije i poboljšava cirkulaciju krvi. Što smo više izloženi skalarnoj energiji, to su naša tijela zdravija jer će stanice organizma dobivati ​​više hrane, više kisika a otrovne tvari iz njih će se brže uklanjati.

Stanica svakog bića je osnovni element. Stanica se sastoji od molekule, koja se pak sastoji od atoma. Mala čestica sadržana u tim atomima, nazva se “kvant” koji stvara valove. Stoga je osnovna jedinica svih živih bića „kvantni val“.

Sve na Zemlji čine atomi. Svaki atom sadrži neutron, elektron (-) i proton (+). Oni se privlače i odbijaju, što uzrokuje vibracije. Ova vibracija generira energiju.

Osnovno načelo skalarne energetske tehnologije temelji se na činjenici da su predmeti sastoje od atoma. Ti atomi imaju vlastitu informaciju energije (vala) i karakter vibracija. Ljudsko tijelo ima sličan energetski obrazac. Svaka stanica tijela ima svoju frekvenciju vibracija i oblik energije u omjeru 6: 8. To je prirodna brzina zacjeljivanja ljudskog tijela. Prema principu tehnologije skalarne energije, ta se energija ljudskog tijela opisuje kao treći oblik energije – “suptilna energija”, a ne kao obična električna energija ili magnetizam.

DNA stanica šalje i prima vibraciju “viših veza” i energiju Qi (koncept drevne istočne medicine) koja kontrolira interakciju stanica na suptilnoj razini. Na ovaj način naše bijele krvne stanice mogu otkriti patogene mikrobe i ulazak hranjivih i štetnih tvari u našu krv i limfne čvorove. Svi ovi organski procesi kontroliraju se signalom (vibracijom) svake stanice.

Zračenje prehrane skalarnom energijom

Život općenito temelji se na energiji, uslijed čega u njemu postoji niz struktura koje mogu držati skalarne naboje. Zapravo, iste strukture koje omogućuju prijenos skalarnih naboja na hranu i također omogućuju prijenos istih naboja iz hrane u ljudsko tijelo. Na primjer, u zidu svake stanice ima mnogo kristalnih struktura, od kojih svaka može zadržavati energetske naboje. Mreža kolagena sadrži mnogo tekućih kristala koji ispunjavaju čitav međustanični prostor, koji su također sposobni držati naboje.

Energija i DNA

Postoje kvantno-mehanički modeli koji opisuju elementarne čestice poput eksitona, plazmona i solitona, koje mogu akumulirati i prenositi biološke informacije kao odgovor na djelovanje male skalarne energije.

Drugim riječima, skalarna energija može ostaviti svoj trag na DNA.

Prije nego što prijeđem na raspravu o pozitivnim učincima skalarne energije na ljudsko zdravlje, vrijedi se malo zaustaviti na onome što dokazuje moji riječi.

 

Supružnici Kirlian, Krasnodar

Skalarno polje se može izmjeriti, samo što većina ljudi nema potrebnu opremu za to. Stoga, okrenimo se dokazima koje trenutno možemo vidjeti – Kirlianovoj fotografiji. Ovo je posebna vrsta fotografije koja prikazuje bioelektrično polje koje okružuje sve objekte – posebno žive predmete.

Nacionalni zavod za zdravlje na Sveučilištu u Cambridgeu, među ostalim glavnim institucijama, istražuju fotografije ovom metodom.

Pa što možete vidjeti na Kirlianovim fotografijama u hrani obrađenoj skalarnom energijom? Sa apsolutnom sigurnošću se može reći da su skalarni naboji prodiru u proizvode. Ispod su dva primjera prehrambenih proizvoda prije i nakon zračenja energijom.

 

Te su fotografije same po sebi revolucionarne po svom sadržaju.Sva hrana obrađena skalarnom energijom uvijek pokazuje jače biopolje. U zaključku možemo reći da što je veća vitalna sila objekta, to će njegovo energetsko polje biti jače.

IZVOR SKALARNE ENERGIJE

 

Od davnina su ljudi navikli rješenje za svoje zdravstvene probleme tražiti u prirodi. S koljena na koljeno prenosilo se znanje o mjestima koja poboljšavaju ljudsko zdravlje, liječe ga od određenih bolesti. Rijetki su se pitali zašto posjet takvim mjestima pomaže ljudima, svi su ga jednostavno koristili i bili su sretni jer je to uspjelo.Sama priroda dala je ljudima priliku da poprave svoje zdravlje!U tome su posebno sretni narodi koji žive u područjima aktivnih vulkana. 

Prije mnogo stoljeća počeli su primjećivati ​​vrlo zanimljiv učinak na ljudski organizam nekih mjesta gdje se nalazila ohlađena lava vulkana. Primijetili su da stanovnici takvih sela, koji su često posjećivali ta mjesta, žive mnogo duže od drugih, doslovno se sastoje od dugovječnika.Istodobno, svi koji su živjeli u takvim selima izgledali su puno mlađe od svoje dobi, i muškarci, a posebno žene. Do starosti su zadržali izvrstan vid i oštro razmišljanje, a sama starost za njih je došla mnogo kasnije nego za druge ljude.

Sve podatke pažljivo su obrađivala i dobiveni su neočekivani rezultati! Većina tih sela nalazila se u neposrednoj blizini ugaslih vulkana, na pješačkoj udaljenosti od mjesta na kojima je lava izronila s površine Zemlje tijekom vulkanske erupcije. Primjerice, na Novoj Gvineji otkrivena su naselja u koja su stotinama godina od pamtivijeka, iz stoljeća u stoljeće, ljudi koji su razboljeli, dolazili i ležali nekoliko dana na očvrsloj lavi i tako liječila svoje bolesti. 

Kasnije su primijetili da je također moguće odvojiti takve komade lave i donijeti ih kući, smjestiti ih u doma i postići sličan efekt kod kuće.No, mogućnost života na takvim teritorijima često je morala platiti strašnu cijenu. Napokon, vulkani sa sobom mogu donijeti ne samo zdravlje, već i smrt. Povijest poznaje stotine primjera za to. 

Na primjer, 21. siječnja 1951. godine, erupcija vulkana Lamington na Novoj Gvineji usmrtila je 2.942 osobe. Mnogi od njih umrli su od orkanskih vjetrova ispunjenih parom, vrućim pepelom, krhotinama i vrućim blatom.Međutim, nisu svi vulkani jednako korisni.Na našem planetu više od 1300 aktivnih i izumrlih vulkana i više od 20% svjetske populacije živi u područjima pogođenim vulkanskim erupcijama.

Deseci aktivnih vulkana, njihovi nevjerojatni pogledi i nezaboravne erupcije, poznati su čitavom čovječanstvu, među njima – Vezuv i Etna u Italiji, Santorini u Grčkoj…Fudijama u Japanu.Samo na Kamčatki postoji 29 aktivnih vulkana.Kad bi sva mjesta na kojima lava izlazi na površinu zemlje imala ista korisna svojstva i jednako dobro utjecala na čovjeka, tada bi život na Zemlji bio poput raja.

Međutim, nakon godina istraživanja, nekoliko skupina ruskih i japanskih znanstvenika neovisno je došlo do zaključka da sva mjesta na kojima lava izlazi na površinu zemlje nemaju blagotvoran učinak na ljude. Štoviše, takvih je mjesta na Zemlji vrlo malo, a većina mjesta na kojima se lava skrućuje ne nose ništa posebno zanimljivo za proučavanje znanstvenika kako bi se otkrio jedinstveni blagotvoran učinak na ljude.

Najvjerojatnije je to zbog strukturnih značajki zemljine kore, jezgre Zemlje i različitih procesa interakcije između već proučenih i još neistraženih čimbenika, koje su znanstvenicima još uvijek teško razumjeti.Dakle, utvrđena je činjenica da manje od 1% skrućene lave ima pozitivan učinak na ljude.  Znanstvenici to su proučavali 30 godina da bi donjeli zaključak.

Dakle, bila je povučena paralela između blagotvornog učinka na ljude nekih mjesta gdje lava izlazi na površinu Zemlje i znanstvenih djela Maxwella, Tesle i Einsteina o skalarnoj energiji.

Tako smo opet dobili potvrdu da, opet i opet u znanosti, matematičari u teoriji prvo pretpostavljaju i dokazuju otkrića, a zatim, nakon mnogo godina, svoju potvrdu pronalaze u stvarnosti. To se dogodilo i ovaj put. Maxwellova teorija skalarne energije pronašla je svoju potvrdu u životu.Znanstveni razvoj i istraživanje fenomena skalarne energije proučavao u Akademiji znanosti u Novosibsku gotovo 30 godina. Ruski i japanski znanstvenici pokušavali otkriti postoje li negativne posljedice utjecaja skalarne energije na osobu. Takve posljedice nisu pronađene. Skalarna energija izuzetno pozitivno djeluje na čovjeka.

U razdoblju od 2001. do 2019., tijekom dugih 18 godina, znanstvenici su u laboratorijskim uvjetima pokušavali sintetički dobiti učinak tvari sa svojstvima karakterističnim za fenomen skalarne energije, koji je toliko izražen na nekim mjestima gdje lava izbija na površinski. No godine rada završile su neuspjehom i milijuni dolara su se bacili na znanstvene eksperimente.Svi znanstveni pokušaji ponavljanja procesa koji se odvijaju u središtu Zemlje nisu donijeli uspjeh. I ovdje je priroda dokazala svoju nadmoć nad čovjekom. Skalarna energija može postojati samo u proizvodima koji sadrže elemente ograničenog broja mjesta erupcije lave na površini Zemlje. To su Kamčatski poluotok, Kurilski otoci i japanski otoci 

No budući da je nemoguće umjetno dobiti tvari sa svojstvima skalarne energije, tada je bilo odlučeno maksimalno iskoristiti lavu s tih mjesta koja već posjeduju takva svojstva u prirodi. Tako su razni proizvodi i materijali sa skalarnim energetskim svojstvima dobiveni kao rezultat dodavanja lave.

 

Prednosti

Ozbiljno pitanje, zar ne? Kakve blagotvorne učinke na tijelo možemo postići ako jedemo hranu ozračenu skalarnom energijom? Ispostavilo se da takvih utjecaja ima mnogo, A SVI SU ZNAČAJNI!

Redoviti unos ovih proizvoda može dati sljedeće rezultate:

 • Smanjiti, pa čak i svesti na nulu učinak umjetnog zračenja na organizam (60 Hz);
 • Podići razinu energije svake stanice organizma na idealan raspon od 70-90 milivolta;
 • Povećati energetsku kovalentnu razinu svakog pojedinog atoma vodika u tijelu, što dokazuju očitanja spektrografa. To je vrlo važno jer su kovalentne veze upravo ono što povezuje našu DNA, drugim riječima, korištenje hrane koja je zračena skalarnom energijom može zaštititi DNA od oštećenja;
 • Poboljšati propusnost staničnih membrana i na taj način olakšati apsorpciju hranjivih sastojaka u svakoj stanici tijela i ukloniti proizvodi raspadanja. Kao rezultat povećane transmembrane propusnosti , proizvodi obrađeni skalarnom energijom doprinose detoksikaciji svake stanice u organizmu;
 • Smanjiti površinski napon prerađene hrane i značajno smaniti vrijeme potrebno da organizam prihvati te namirnice;
 • Povećati razinu energije tijela povećavajući staničnu energiju bilijuna stanica;
 • Pročistiti krv i regulirati razinu masti, proteina i triglicerida, kao i poboljšati strukturu fibrina.
 • Ojačati imunitet za 149%, što su dokazali laboratorijski testovi.
 • Poboljšati sposobnost koncentracije, što se očituje u povećanju amplitude EEG frekvencija;
 • Uravnotežiti obje hemisfere mozga, što opet potvrđuju rezultati EEG-a u znanstvenim ustanovima;
 • Otkoniti depresiju jer skalarna energija ometa apsorpciju noradrenalina od strane živčanih stanica Pc12.

Ako vam sve gore navedene pozitivne osobine nisu dovoljne, tada možemo dodati onome što je rečeno da redovita upotreba hrane zasićene skalarnom energijom može igrati važnu ulogu u prevenciji i / ili liječenju onkoloških bolesti kao učinkovita dopuna osnovnom medicinskom liječenju.

Stanice raka, gotovo bez iznimke, su stanice niskog napona. Kao što sam ranije rekla, optimalni napon za većinu stanica u tijelu je 70-90 milivolta. Stanice raka su gotovo uvijek se nalaze u rasponu od 15-20 milivolta.

Za sve to su predložena mnoga objašnjenja. Najvjerojatnije, napon počinje padati do razine na kojoj se dovodi u pitanje preživljavanje stanica i stanice počinju nekontrolirano proliferirati u pokušaju da osiguraju svoj “opstanak”.

Ako je napon u stanicama povećan (a to se dogodi kada koristimo hranu zasićenu skalarnom energijom), tada se više ne trebaju razmnožavati velikom brzinom. Zapravo, mogu ponovno postati „normalni“. 

Tijekom posljednje dvije godine pomno sam pratila rad nekoliko skupina istraživača (uključujući bivše NASA-ine inženjere) koji su razvili tehnologije temeljene na sličnim fizičkim principima koji omogućuju zasićenje hrane skalarnom energijom na razini važnoj za ljude.

Hranu bogatu skalarnom (kvantnom) energijom tijelo apsorbira brže u usporedbi s konvencionalnom hranom. Ona energizira svaku stanicu tijela zdravljem, potičući širenje skalarnih valova.

Što sve češće konzumirate hranu bogatu skalarnom energijom, to će njezin učinak na organizam biti jači. Utjecaj skalarne energije u organizmu se akumulira i povećava i na takav način aktiviraju se procesi samoizlječenja.

-Skalarna energija povećava razinu energije svake stanice u tijelu, olakšavajući protok hranjivih sastojaka i uklanjanje štetnih tvari iz stanica.

-Skalarna energija pretvara vodu u tijelu u male skupine molekula, što pomaže tjelesnim stanicama da puno bolje otapaju hranjive sastojke, da se očiste od toksina i proizvoda vitalne aktivnosti.

-Skalarna energija pomaže u uklanjanju prepreka unutar stanice na putu eliminacije toksina, otpadnih tvari i pomaže stanicama da prestanu nakupljati štetne tvari. Odavno je poznato da upravo nesposobnost stanice da ukloni štetne tvari dovodi do preranog starenja tijela, što je ujedno i izvor je mnogih bolesti. Skalarna energija pomaže stanicama da eliminiraju ovaj problem, što znači da će tijelo dulje biti u dobrom stanju, osoba će biti manje bolesna i dulje živjeti.

-Skalarna energija pomaže tjelesnim stanicama da se brže obnavljaju, što dovodi do značajnog primjetnog napretka u procesu zacjeljivanja rana, posjekotina, opeklina i drugih ozljeda kože i unutarnjih organa osobe.

-Skalarna energija neutralizira štetne učinke vanjskog elektromagnetskog zračenja kućanskih aparata, dalekovoda i drugih izvora jakog elektromagnetskog zračenja koji nas okružuju svugdje u svakodnevnom životu.

-Skalarna energija povećanjem energetskog potencijala stanica smanjuje razne upale u ljudskom tijelu.

-Skalarna energija poboljšava rad mozga, pojačava pažnju, ima snažno, izraženo ljekovito i smirujuće djelovanje. 

-Skalarna energija uravnotežuje i stimulira valove elektromagnetskog zračenja ljudskog mozga.

Skalarni proizvodi potražite u našem web-shopu.

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu