Search

Trebate pomoć? molekula.zg@gmail.com

Koliko često se događa da sve izgleda kao da su Vas zamijenili?

Ili možda još uvijek ne možete shvatiti zašto, unatoč svim uloženim naporima, ni na koji način ne možete izaći iz kruga problema?

Što se događa s vašim uspjehom?

Što učiniti kako biste povećali sreću?

Kako prevladati krize ili ojačati razdoblja sreće?

Kako postignuti svoje ciljeve?

Kineska metafizika Bazi je izvrstan alat za ispravljanje vašeg života.

Kinezi kažu: “Što ste postali svjesniji, sudbina je prestala djelovati na vas!” To znači da ako znate svoju sudbinu, znate sve “zavoje” svog životnog puta, možete biti svjesno spremni za to što dolazi i “pripremiti teren” za svoju aktivnost u budućnosti.

Bazi je drevna kineska metoda analize sudbine. Povijest Bazi započela je unazad 5.000 godina, za vrijeme vladavine kineskog kraljevstva Wu.

4-stupa sudbine, 8 hijeroglifa ili Bazi je energetska karta napravljena u trenutku rođenja čovjeka. Često se uspoređuje sa životnim putem, koji nam je poklonjen od Neba i odražava se u datumu i vremenu našeg rođenja.

Donoseći odluke prema vašoj Bazi karti, donosite najbolje odluke u ovom trenutku za prolazak svog životnog puta. Ovo je vaša vrsta putokaza za pronalaženje sreće, bogatstva i radosti. Dolaskom na raskrsnicu sudbine (razdoblja sreće), poznavanjem karte svoje sudbine, donijet ćete informiran izbor pri donošenju odluka i slijediti put najmanjeg otpora energija. Energije nas okružuju tijekom cijelog života. Neke negativno utječu na nas i potiču na loša razmišljanja i postupke, druge – pomažu zaštiti od “udaraca” sudbine i štite nas od loših aktivnosti.

Ovisno o razini vaše unutarnje snage, nije uvijek moguće donijeti odluke odmah i lako. Doista, ponekad, da biste radikalno promijenili situaciju, morate promijeniti mjesto stanovanja ili se razvesti, započeti novi posao ili napustiti karijeru, početi se agresivno ponašati u poslu, unatoč činjenici da ste potpuno tihi.

Poanta je u tome da se ponekad rješenja koja nudi konzultant Bazi ne uklapaju u vašu društvenu sliku svijeta ili su u suprotnosti s navikama. Zbog toga vam je ponekad teško donijeti odluku o promjeni svog života.

Iza svake vaše odluke krije se vaša promjena, a ponekad i vrlo dramatična. Jedna vaša odluka može okrenuti život za 180 stupnjeva, a vi možda niste mentalno spremni za to.

Međutim, o čemu je riječ? Kakav se rezultat zapravo može postići?

Da, ponekad je teško donijeti određene odluke. No, ipak, što se nalazi na vagi pri donošenju odluke?

Sjednite i razmislite samo jednu minutu, je li lako pronaći crnu mačku u mračnoj prostoriji?

Dešifriranje vaše Bazi karte daje potpunu analizu putokaza vaše sudbine, potpunu strategiju života. Kad uđete u mračnu sobu da pronađete crnu mačku i znajući svoju kartu, znat ćete da ako ispružite desnu ruku u stranu do visine glave, napipat ćete na zidu  viseću svjetiljku kojom ćete moći osvijetliti sobu i pronaći ovu crnu mačku.

Poznajući svoju sudbinu, poznajući zakone metafizike, moći ćete donositi radikalno drukčije, ispravne odluke usmjerene na stjecanje bogatstva, radosti i sreće.

Čemu služi Bazi:

-Ako ste izgubili smjer životnog puta ili želite pronaći svoje JA.

-Želite razumjeti kakva će odluka u trenutnoj situaciji biti pravilna.

-Koja je vaša prepreka za postizanje financijskih i karijernih ciljeva?

-Želite razumjeti kako možete poboljšati svoje zdravlje ili se oporaviti od dugotrajne kronične bolesti, gdje liječnici jednostavno sliježu ramenima.

-Muči vas pitanje zašto do sada niste uspjeli pronaći partnera u svom životu ili zašto vam, unatoč postojećoj vezi, nije stalo do takvog osjećaja kao što je ljubav.

-Želite razumjeti zašto do sada dugi niz godina, unatoč svim pozitivnim analizama s vaše strane i sa strane vašeg supruga, još uvijek niste uspjeli začeti dijete.

-Koja budućnost očekuje vašu djecu i koje greške u njihovom odgoju trebate izbjegavati.

-Vrijedi li graditi posao ovdje ili u nekoj drugoj državi

-Što trebate unijeti u svoj život kako biste postigli ravnotežu u određenom pitanju.

-Što je sudbina i kako ona zaista izgleda.

Želite li doista znati odgovore na sva ova i hrpu drugih pitanja? Jeste li spremni primiti odgovore na njih? Ako s povjerenjem kažete da, pošaljite svoj upit na naš mail za upis u školu metafizike Bazi.

Vi mislite da vaša sudbina “nema sreće”?

Mi vjerujemo da ne postoje  “nesretna” ili “sretna” sudbina. Postoji želja-ne želja. Ako poznajete svoju sudbinsku kartu i ako vam se čini da se vaša sudbina ne razvija na najbolji način, to ne znači da je 100% života propalo.

Bazi pokazuje vaš životni potencijal i zadatak, a mi ćemo vam pomoći  razumjeti koje mogućnosti trebate iskoristiti za postizanje vaših ciljeva, kako biste donijeli svoju najispravniju odluku, koja će biti najbolja u vašem životu.

Postoji trojstvo ljudske sreće?

1.Nebeska sreća ili sreća koja nam je dana pri rođenju ( Bazi)

2.Ljudska sreća ili sreća koju su nam dali naši roditelji, odgoj, obrazovanje itd.

3.Zemaljska sreća ili sreća koju nam daje energija stanovanja i radnog mjesta.

Poznajući  Bazi (nebesku sreću), vi jasno shvaćate da je za vas od vitalne važnosti obratiti pozornost na druge aspekte ljudske sreće, naime zemaljske i ljudske.

Kako možete ići putem najmanjeg otpora kako biste postigli svoje ciljeve, očuvali svoje zdravlje i povećali bogatstvo. Možda je to razlog zašto se kineska metafizika kao znanost i dalje razvija, svaki put dajući ljudima nova rješenja, nove nade, nove strategije koje nam omogućuju da dosegnemo apsolutno kvalitativno novu razinu životnog razvoja. Sudbina osobe može biti potpuno drugačija! Ako to zaista želite.

Što se može saznati iz Bazi?

Kakve se sfere života odražavaju u ovim zamršenim kineskim hijeroglifima?

Prije svega, po njima možemo opisati karakter osobe. Znajući svoje snažne strane i slabosti, možemo shvatiti za što smo sposobni ili obratno, za što nemamo dara.

Iz karte ćemo moći saznati kakvom osobom nas vide drugi ljudi, što oni prvo uočavaju na nama;

Načini ponašanja u braku i partnerstvu;

Koga želimo vidjeti kao našega supružnika;

U kojom sferi najbolje možemo realizirati svoj potencijal i postići značajne rezultate;

Što će nam donijeti novac;

Hoćemo li putovati;

Kakva će biti naša djeca kada odrastu;

i puno, puno drugih informacija.

…Možemo razjasniti mogućnost dobivanja nasljedstva, izgraditi prijateljske odnose s drugim ljudima, bolje razumjeti voljene osobe, izabrati aktivnosti i zanimanje.

Jednom riječju, Bazi daje razumijevanje procesa koji se odvijaju u ljudskom životu i vjerojatnost događaja na životnom putu. Bazi nije samo informacija o tome kada ste rođeni. To su također i informacije o ciklusima uspjeha u vašem životu.

Ciklus uspjeha mijenja se svakih 10 godina. To objašnjava zašto neke osobe odjednom, preko noći dobivaju ogromni novac i pronalaze svoje mjesto u životu, dok se kod drugih ruši život …

Bazi je ono što nam je dala Sudbina pri rođenju, a ciklusi sreće su put života po kojemu namjeravamo proći.

 Životni ciklusi mogu biti povoljni, onda je život osobe jednostavan i sretan i ne treba se naprezati kako bi se postigao željeni cilj. Ako razdoblje sreće ne nosi povoljne elemente u karti, osoba će naporno raditi i/ili neće ostvariti neke životne planove.

 Ali, sudbina nije kobna! Sve se može prilagoditi i mijenjati. Glavna stvar je znati i biti spreman! Osim toga i druge snage mogu “raditi” u vašoj sudbini, a koje će Vas zaštititi od neuspjeha! Važno je živjeti s otvorenim očima i razumjeti koji se procesi odvijaju u vašem životu. I tada, donijeti ispravne odluke i djelovati u tom smjeru.

Bazi je svijet velikih mogućnosti za one koji znaju razmišljati i žele zadržati svoje živote u svojim rukama!

Želite li naučiti? Dođite u našu školu i postanite među prvima u Hrvatskoj profesionalnim Majstorom Bazi.

Za koga je naša škola?

Nije obavezno imati bilo kakvo predznanje, konzultantom može postati bilo koja punoljetna osoba neovisno o spolu, vjeroispovijesti, zanimanju i godinama

-ZA OSOBE koje zanima kineska metafizika i znanja stara 3000  i više godina.

-ZA ONE KOJI žele postati profesionalnim konzultantom BAZI i nadopuniti svoj posao bogatim znanjem.

-Za ONE KOJI žele imati dopunski prihod ili pretvoriti znanja u svoj osnovni posao

-ZA SVE KOJI ŽELE dobiti praktični alat da bi riješili osobne životne zadatke i probleme te pomogli bliskim osobama.

NAŠ PROGRAM STVOREN JE ZA INTENZIVNO UČENJE METODIKE BAZI, KOJU  MOŽETE ODMAH NAKON ZAVRŠETKA ŠKOLE KORISTITI ZA SEBE ILI ZA SVOJE KLIJENTE.

NAKON SVAKE NASTAVE ĆETE DOBIVATI DOMAĆE ZADATKE, NA KOJE ĆETE KASNIJE DOBITI ODGOVORE.

Organizacija školovanja

*Nastava će se održavati u grupama ONLINE  1 puta tjedno po cca 2  sata. Kao i u svakoj školi, postoje ljetni i zimski raspust. Ukupno je 65 osnovnih nastava.

*Organizirati ćemo i privatne konzultacije za one koji žele ponoviti određeni dio gradiva

*Nastava organizirana u večernjim satovima po dogovoru sa sudionicima grupe.

* Preko vikenda ćemo organizirati dopunske stručne seminare sa gradivom koje nije uključeno u redovni tečaj. Nakon svakog seminara izdaje se Certifikat o pohađanju.

PO ZAVRŠETKU OSNOVNOG TEČAJA ŠKOLE BAZI SVAKI POLAZNIK ĆE DOBITI CERTIFIKAT O ZAVRŠENOM ŠKOLOVANJU.

S našim Certifikatom možete dobiti EUPED CERTIFIKAT  (EUROPSKO UDRUŽENJE ZA PRIRODNU, ENERGETSKU I DUHOVNU MEDICINU – podružnica za EU ako želite raditi u EU ( kao i za sve države ex-Yu).

Što ćete dobiti na nastavi?

*Radne bilježnice (ovisno o temi nastave)

*Metodički materijal za svaku temu ( u PDF formatu)

*Domaće zadatke (ovisno  o temi)

*Odgovore na domaće zadatke

*Test zadatke

*Zapis online nastave

* Možete se pridružiti našoj Facebook grupi “Akademija sreće” gdje ćete pronaći puno zanimljivih informacija

* Imamo i knjižaru u kojoj ćete moći kupovati stručne knjige

Dopunsko školovanje

U sklopu dopunskih nastava organizirali smo tečajeve za one koji žele znati više

– ŠKOLA ZDRVLJA BAZI –učimo analizirati, prognozirati i raditi korekciju zdravlja čovjeka po Bazi

– TEČAJ 60 TZJA CZI – čitanje karte po stupovima Sudbine i dr.

I za kraj…

Želimo biti s vama otvoreni. Proučavanje Bazi je vrlo očaravajući posao. Ipak, da bi duboko i sveobuhvatno naučili ovo znanje, morate uložiti trud i vrijeme.

Vjerujte mi, rezultati VRIJEDE toga! Vi ćete moći kao “na dlanu” pročitati svoj život i živote drugih ljudi, moći  ćete “zaobići” negativne događaje i utjecaje. S druge strane, ne propustite u trenutku “pogurnuti” pozitivne promjene u životu i one će se početi doslovno događati pred Vašim očima!

Kakva god bila vaša sudbina, koju god svrhu nosili na ovaj svijet, mnogo ovisi o vašem unutarnjem stanju, o vašoj unutarnjoj sreći. Naša praksa zna puno primjera kada ljudi koji su u izvrsnom razdoblju sreće, apsolutno ne žele ništa učiniti.

Vaša unutarnja (Yin) vaša je osobnost, načini razmišljanja, znanje, talenti, vještine, odnosi s roditeljima – to je ono što ovdje i sada odlučuje promijeniti vašu sudbinu kroz praćenje i donošenje odluka vašeg vanjskog (Yang) – mogućnosti, događaja, sinkronizaciji, ekonomiji, čimbenika vanjske kontrole itd.

Vi sami kontrolirate svoju sudbinu, donoseći odluke svakih 10 sekundi. U moždanoj kori postoji formacija koja se naziva Pipetzov krug (PIPEC), koja je odgovorna za donošenje odluka.

Kad je Niels Bohr nagrađen plemstvom kao priznanje za svoja znanstvena dostignuća, morao je izabrati svoj grb i moto. Uvidjevši duboke analogije između istočnjačke filozofije i koncepata znanosti kojoj je posvetio svoj život, Bohr je odabrao simbol Yin-Yang, koji izražava odnos između suprotnosti, a kao moto uzeo je latinsku frazu “Contraria sunt complementa” (“Suprotnosti se međusobno nadopunjuju”).

Škola Bazi nema kraja

BAZI JE PUT. I da vam prenesemo znanje, da bolje objasnite osnove i nijanse pomoću kojih ćete moći promijeniti svoj život na bolje, moram zajedno sa Vama učiti i ulagati vrijeme, trud, novac i dušu u taj proces. Vaše potencijalne i skrivene mogućnosti otvaraju vam potpuno drugačiji svijet u kojem postoji još više mogućnosti za rješenja  uspješnog života. 

Tko ne zna, a ne zna da ne zna,

opasan je – izbjegavajte ga!

Tko ne zna, a zna da ne zna,

dijete je – naučite ga!

Tko zna, a ne zna da zna,

spava – probudite ga!

Tko zna i zna da zna,

mudar je – slijedite ga!

Ako ste zainteresirali za školovanje, kontaktirajte nas putem e-mail.

Video pogledajte ovdje

Back to Top
Proizvod je dodan u vašu košaricu