Tehnologije


Matične stanice

Što su to matične stanice?

Jedna od grana regenerativne stanične medicine koja pomaže ljudima izliječiti se od mnogih ozbiljnih bolesti je proučavanje takozvanih matičnih stanica (MS). Matične stanice su nezrele stanice koje su sposobne same obnavljati i razvijati se u specijalizirane stanice u organizmu.

Mi znamo da svaka osoba potječe od oca i majke, odnosno, od povezivanja majčine jajne stanice i spermatozoida oca, tijekom njihovog spolnog akta. To jest , svemu što imamo ( koža, mišići, kosa, unutarnji organi i dr.) mi trebamo zahvaliti dvjema stanicama koje se spajaju u jednu- zigotu.

Znači da milijarde stanica rastućeg organizma (ljudskog ili životinjskog) dolaze samo od jedne stanice (zigote). Ova jedinstvena stanica sadrži ne samo informaciju o organizmu, već i o njegovoj shemi razvitka. Tijekom embriogeneze, oplođeno jajašce dijeli se i daje početak stanicama koje nemaju drugih funkcija , osim prijenosa genetskog materijala usljeduće stanične generacije. To su embrionalne matične stanice (EMS) a njihov genom se nalazi na “nultoj točki”. Mehanizmi specijalizacije ovih stanica još nisu uključeni, što znači da iz njih, potencijalno, mogu se razvijati bilo koje stanice.

U organizmu matične stanice se nalaze, uglavnom, u koštanoj srži i u vrlo malim količinama u svim drugima tkivima i organima.

Dok se ljudsko tijelo osjeća dobro, matične stanice slobodno i neovisno “lutaju” organizmom, beskrajno se dupliciraju pod utjecajem određenog gena. Oni su “nezaposleni”. Čim matične stanice dobiju genetski signal od “burze rada” (oštećenja tkiva ili organa), oni po krvotoku upućuju se prema oboljelom organu. Oni mogu naći bilo koje oštećenje i odmah na mjestu kvara, preoblikuju se u stanice potrebnog organa.

Visoko diferencirane stanice (kardiomiociti, neuroni) gotovo se ne dijele, a manje diferencirane stanice (fibroblasti, hepatociti) djelomično zadržavaju sposobnost prema množenju i pod određenim uvjetima, počnu se dijeliti te njihov broj se povećava. Svaka stanica ima limitiranu količinu dijeljenja. Tako, na primjer, limit fibroblasta je samo 50 dijeljenja, a matične stanice 100 dijeljenja. Ovaj fenomen je od velike biološke važnosti: ako je nastao “lom” u genu stanice, mutacija će biti replicirana u ograničenom broju i neće igrati veliku ulogu za organizam.

I tako, matične stanice su svestran građevinski materijal, od kojeg sve raste: od neurona mozga i krvnih stanica do stanica tkiva sluznice crijeva i drugih unutarnjih organa.

Ljudsko tijelo sadrži oko 50 milijardi matičnih stanica, koje se redovito obnavljaju. Tijekom godina, broj živih “ciglica” se smanjuje. Za njih je sve više i više posla, a nema nikoga da ih zamijeni. Od 20-te godine života njihova količina se smanjuje, a kod osobe 70-tih godina njih je sasvim malo. Štoviše, matične stanice starijeg organizma nisu toliko učinkovite jer se one više ne mogu pretvoriti u crvene krvne stanice a u neurološke, prosto, “nemaju snaga”. Zbog toga, čim je osoba starija, tim više izgleda kao “osušena voćka”.

Dakle, zaliha matičnih stanica u odraslom organizmu je vrlo niska. Obnoviti izgubljene stanice organizam više ne možezbog toga što je oštećenje već veliko a organizam je oslabljen ili prestar. Da li je moguće uopće pomoći pacijentu da se oporavi od ciroze, moždanog udara, paralize, dijabetesa, brojnih bolesti živčanog sustava i dr. tzv. “neizlječivih” bolesti?

lazer

Zamijeniti lijene, zastarjele ili bolesne stanice u tijelu da bi osoba nastavila s aktivnim životom, moguće je umjetnim uvođenjem matičnih stanica u organizam.

Koji su izvori matičnih stanica koje se danas koriste za tu svrhu?

Ima dobra ruska uzrečica: “Spasenje utopljenika je stvar samog utopljenika”, tako da svaka osoba može biti donator matičnih stanica za sebe.Njihova najveća količina nalazi se u koštanoj srži zdjelice.

Stromalne matične stanice uzimaju se pomoću punkcije.
Zatim, u laboratoriju se na poseban način one mobiliziraju, uzgajaju i ubrizgavaju nazad u tijelo, gdje se uz sudjelovanje posebnih signalnih mehanizama, šalju na “oštećeno mjesto”. Valja napomenuti da se od samo jedne stromalne stanice mogu uzgojiti kolonije. Stromalne matične stanice mogu “zaboraviti” svoje podrijetlo i pod utjecajem određenih čimbenika mogu se lako pretvoriti u živčane stanice (neuroni) ili stanice srčanog mišića, što je apsolutno nevjerojatna metamorfoza. Dokazano je da se već nakon 2 tjedna uz dobivanje određene signalne supstance, stanice strome pretvaraju u 80 % neurona. Na primjer, 90% od stromalnih stanica uvedenih u zonu infarkta, u potpunosti regeneriraju stanice srčanog mišića i vraćaju miokard u kompletno normalno stanje.
Problematika:Međutim, stromalne stanice odraslog organizma posjeduju ograničenu funkcionalnost, odnosno njihovaspecijalizacija je ograničena. Treba dodati i to što su sve matične stanice odrasle osobe katalogizirane i opremljene posebnom oznakom “moje”.Tako da, donorstvo u ovom području može izazvati sukob, pod nazivom “transplantat protiv vlasnika “.

Drugi izvor matičnih stanica je krv pupkovine koja se prikuplja nakon što se dijete rodi. To je krv koja je vrlo bogata matičnim stanicama. Krv iz pupkovine djeteta stavlja se u kriobanku (posebna skladišta), te kasnije, one se mogu koristiti za oporavak gotovo bilo kojeg tkiva ili organa pojedinca. Također je moguće koristiti takve matične stanice za liječenje drugih pacijenata ako postoji kompatibilnost njihovih antigena. Američki znanstvenici su dobili matične stanice iz ljudske placente (tamo je njihov broj 10 puta veći nego u krvi pupčane vrpce), koje je moguće pretvoriti u stanice kože, krvi, mišića i živčane stanice.
Problematika: Stvaranje spremišta za krv iz pupkovine i placente je vrlo skup postupak.Malo koja država u svijetu posjeduje takvu Banku.

 

dna-lightsIzvor drugih vrsta matičnih stanica su fetalne matične stanice. Njihova osnova je materijal abortusa od 9-12 tjedna trudnoće. Ovaj izvor se trenutno koristi najčešće u medicini.
Problematika:Osim etičkog i pravnog trenja, fetalne stanice mogu ponekad uzrokovati odbacivanje transplantata. Upotreba neprovjerenog abortivnog materijala može uzrokovati infektiranje osoba s virusnim hepatitisom, AIDS-om, citomegalovirusom i dr. Ako se abortivni materijal dijagnosticira na viruse, automatski se cijena metode povećava, toliko da liječenje postaje vrlo skupo.

Izvor matičnih stanica može biti i nosna sluznica i takve stanice, lako mogu biti pretvorene u živčane stanice tkiva – neurone i glije. Te stanice su korisne za liječenje poremećaja mozga i leđne moždine.
Problematika:pretvaranje takvih stanica u neurološke nije do kraja izučeno i zahtijeva daljnja istraživanja. Osim toga, odabir i pohranjivanje ovog materijala je vrlo dugotrajan i težak postupak.

Još jedan izvor matičnih stanica su blastociste, koje nastaju 5-6 dana oplodnje. To su embrionalne matične stanice. U odnosu na matične stanice odraslih osoba, one su kompletnije i sposobne su se pretvarati u apsolutno sve vrste stanica. Pozitivna strana takvih stanica je u tome što u njima ne postoji oznaka “moje”. Stanice se ponašaju kao da nemaju vlasnika te kod transplantacije ne dolazi do efekta odbacivanja. Čak i ako se embrionalne matične stanice uzimaju iz drugog organizma, one se ne odbacuju jer na njihovoj površini još nema antigena histokompatibilnosti.
Embrionalna matična stanica je vrlo mekana , “kao plastelin” i za razliku od odraslih matičnih stanica sposobna je pretvoriti se u “bilo što ” bez ikakvih ograničenja. Osim toga, embrionalne matične stanice imaju jedinstveni sustav samokontrole: aktivno se množe i čim dođe do pogreške u dijelenju, stanica dobije naredbu za “samoubojstvo”. Dakle, prijetnja od raka kod rada s takvim stanicama je malo vjerojatna.
Problematika:Ovaj izvor matičnih stanica ima svoje nedostatke. Prvo,u malo kojoj državi postoji zbirka matičnih stanica čovjeka, a kao drugo, korištenje embrionalnog materijala negativno se percipira vjernicima i konzervativnim osobama, jer izvor takvih stanica su medicinski pobačaji. Protivnici embrionalne terapije smatraju neetičkim koristiti stanice abortiranih fetusa i nazivaju takav postupak pokušajem ubojstva ljudskog života, čak i ako taj život spašavanečiji drugi život. Protivnici metode vjeruju da, uporaba ljudskih embrija za dobivanje matičnih stanica može potaknuti žene na početak neke vrste “biznesa”- prisilno zaustavljanje trudnoće u zamjenu za novac.

bog_i_nauka_03_2

 Mezenhimalne matične stanice također se sadrže u masnom tkivu, hrskavicama i u mišićnom tkivu. 
Znajući da se mezenhimalne matične stanice također nalaze u masnom tkivu, hrskavicama i u mišićnom tkivu, ruski znanstvenici Instituta kvantne genetike pronašli su revolucionarni način pretvaranja mezenhimalnih matičnih stanica u neurološke i tako rješavaju zdravstvene probleme širokog spektra. Koristeći dostignuća u području kvantne (lingvističko-valne) medicine, znanstvenici mogu “programirati ” i usmjeriti matične stanice na “ispravni put” što omogućuje terapijsku primjenu matičnih stanica gotovo neograničeno.
Znanstvena skupina Garyaev-Poltavtseva su prvo na pokusima sa životinjama, a zatim i na ljudima dokazala da regeneracija organa i povrat čovjeka u mladalačko stanje nije mit već realnost.

Akademik Ruske akademije prirodnih znanosti P. Garyaev, govori:

-Kako bi se uspješno mogli liječiti ljudi i dramatično usporiti proces starenja organizma, potrebno je razumjeti jezik na kojem stanice komuniciraju jedne s drugima (lingvističnost, homografnost i nelokalnost DNK). Mi smo to uspjeli. Stvorili smo opremu koja simulira valno- informacijske funkcije žive stanice i njezinog genetskog aparata. To je, zapravo, prvi kvantni biokompjuter…Uspjeli smo napraviti ono što je prethodno bilo nemoguće zamisliti. To je kvantno programiranje matičnih stanica. Sada se u svijetu troši ogroman novac na istraživanja metode upravljanja matičnim stanicama ali pravih pozitivnih rezultata još nemaju. Razlog tome je zastarjelo i pogrešno shvaćanje modela genetskog koda. Radeći na tom području već 28 godina, mi smo predložili i eksperimentalno pokazali novi model genetskog kodiranja.

Princip kvantnog programiranja mezenhimalnih matičnih stanica je dovoljno jednostavan (što potvrđuje činjenicu da je sve genijalno-jednostavno), brz i kvalitetan; ne zahtijeva dodatne troškove kod skladištenja i uzgoja, a bazira se na temelju principa ligvističnosti, holografičnosti i teleportacije DNK. U organizmu mezenhimalna matična stanica lako se može pretvoriti u bilo koju potrebnu stanicu.

Untitled

Postupak je sljedeći:

1. od pacijenta se pod lokalnom anestezijom uzima masno tkivo (liposukcija)
2. u posebnim laboratorijskim uvjetima, iz masnog tkiva izdvajaju mezenhimalne matične stanice
3. u posebnim inkubatorima stanice uzgajaju do potrebne količine
4. pomoću laserskog biokompjutera tim stanicama se daje naredba, npr. ,
” u organizmu trebate se pretvoriti u neurološke stanice mozga” ( ili u srčane stanice, stanice gušterače, stanice koštane srži i td.). Stanice se ozračuju potrebnom informacijom te…
5. …se ubacuju u organizam primatelja intravenoznim putem

Svi postupci se izvode u medicinskim ustanovama. Prije tretmana liposukcije, provodi se kompletna analiza krvi, hormona, urina pacijenta na viruse, parazite, bakterije. Analizira se krv na alkohol, narkotička sredstva ili posjedovanje genetskih bolesti.

Ako je pacijent već rođen s određenom patologijom, koriste se mezenhimalne stanice donora. Mezenhimalne stanice su čiste, prazne od bilo koje informacije i posjeduju sustav “biokontrole”.
Znanstvena istraživanja koja su proveli ruski specijalisti dokazala su bezopasnost i veliku efikasnost takvog postupka. Dokazi tome: vidljivo pomlađivanje organizma, regeneracija zuba, regeneracija gušterače, regeneracija mozga nakon inzulta, regeneracija kičmene moždine, liječenje sindroma Dauna, cistične fibroze, autizma, paralize i mnogih drugih teških oboljenja.

Ako ste bolesni ili ste dobili “prigovor” od strane liječnika, ne treba da očajavate jer se sada nalazimo na pragu globalnog skoka na području biomedicine i genetike. Lingvističko-valna genetika i informacijska kvantna medicina , kako kaže akademik Garyaev, može spasiti život svake osobe neovisno o vrsti oboljenja.

Molekula d.o.o kao predstavnik Instituta Kvantne genetike ruske Federacije na području Europe, uvijek Vam stoji na raspolaganju.

Matične stanice placente

Među danas poznatim izvorima matičnih stanica posebno zanimanje se daje matičnim stanicama ljudske posteljice (placente) iz nekoliko razloga. Npr., korištenje koštane srži uključuje mobilizaciju matičnih stanica pomoću lijekova, a postupak njihovog vađenja je vrlo bolan. Volumen krvi iz pupkovine koja se uzima pri rođenju, ne sadrži uvijek potrebnu količinu matičnih stanica. Upotreba embrionalnih matičnih stanica i tkiva fetusa sadrži niz etičkih i bioloških ograničenja.
Kao rezultat brojnih istraživanja, tkivo posteljice (placente) predloženo je kao dostupan, siguran i autologan izvor matičnih stanica.
Osim hrane i barijerne funkcije, posteljica (placenta) odgovara za imunološko praćenje trudnoće te određuje stupanj kimerizacije embrija i majke. Placentarne stanice fetusa mogu biti vremenski jako dugo u majčinom tijelu, čak mogu i migrirati u žarište bilo kojeg oštećenog organa ili tkiva.
Dokazano je da ljudska placenta sadrži različite vrste matičnih stanica u količinama dovoljnima za reprodukciju i terapijsku primjenu. Stanice su slične pluripotentnim stanicama po svom potencijalu diferenciranja i ne posjeduju etička i zakonska ograničenja. Posteljica (placenta) se dobiva kao rezultat poroda prirodnim putem ili carskim rezom, što onemogućuje bilo kakva oštećenja majke ili dijeteta. U specijaliziranim laboratorijima, od posebnih dijelova posteljice(placente), specijalisti dobivaju stanice koje mogu ,ako je potrebno, množiti in vitro do željene terapijske količine. Istovremeno,tkivo posteljice (placente) ili izolirane stanice mogu se zamrznuti i dugoročno pohraniti u banci matičnih stanica.
Za razliku od hematopoetskih, mezenhimalne matične stanice (MMS) mogu se diferencirati u stanice hrskavice (hondrocita), kosti (osteoblasta), masti (adipocita), i drugih vrsta vezivnog tkiva. Zbog njihovih multipotentnih svojstava, MMS se koriste, ne samo u fundamentalnim istraživanjima,već i u području regenerativne medicine i mobilne tehnologije. U posljednjih nekoliko godina, u cijelom svijetu. počelo je nekoliko kliničkih ispitivanja MMS posteljice kod raznih bolesti. Ruski znanstvenici otišli su nekoliko koraka naprijed. Razradili su tehnologiju odvajanja posteljice i posebnog pohranjivanja takvih stanica za kasniji postupak reprogramiranja.
Ruski znanstvenici su otkrili mogućnost kako iz tkiva posteljice (placente) dobiti dvije vrste stanica:
-hemopoetičke (krvotvorne) iz placetosinteze zučnjaka i alantoisa (alantois je odgovoran za početak razvoja posteljice). U alantoisu dolazi do izvanembrionske angiogeneze.
-mezonhijalne iz placentosinteze vodenjaka.
Hematopoetske matične stanice mogu se diferencirati u eritrocite, leukocite i trombocite. Zbog toga njihov potencijal može biti korišten u liječenju različitih hematoloških i imunodeficitnih bolesti s ciljem obnavljanja procesa hematopoeze (stvaranja krvi).
Znanstvenici i liječnici Instituta kvantne genetike pod rukovodstvom ak. Garyaeva i specijalistima moskovskog medicinskog centra „Vaš Doktor“ dokazali su u praksi da se matične stanice iz posteljice mogu koristiti za liječenje velikog broja bolesti. Npr., kardiovaskularna oboljenja, bolesti mišićno-koštanog sustava, dijabetis, ishemijski moždani udari, ozljeda leđne moždine, fibroza jetre i pluća, Alzheimerova bolest, Parkinsonova bolest,multiple skleroze i dr.

Još jedna vrsta stanica koja se uzima iz posteljice su epitelne matične stanice. U praksi se pokazalo da stanice koje se uzimaju u roku planiranog carskog reza, tzv. epitelne matične stanice vodenjaka, posjeduju pluripotentne svojstva. One su se u stanju pretvoriti u sve tri vrste embrionalnog sloja: ektodermu, mezodermu i endodermu, dajući time gotovo sve zrele stanice ljudskog organizma. Takve stanice ne stavaraju teratom (vrsta tumora) u eksperimentima na životinjama, nemaju izraženih antigenih funkcija histokompatibilnog kompleksa, a posjeduju izraženi imunosupresivni učinak pri čemu uništavaju inhibiciju proliferacije limfocita.
Znanstvenici su dokazali da epitelijalne stanice pluća, koje se stvaraju iz takve vrste stanica, mogu usmjeravati membranski transportni protein, što daje veliku mogućnost liječnicima za liječenje cistične fibroze.
Karakteristike matičnih stanica iz placente:
-samoobnavljajuće
-mlade
-pametne
-moćne
-jedinstvene
Matične stanice posteljice (placente) su postale najperspektivniji alat za rješavanje mnogih problema u regenerativnoj medicini. Tehnologija izdvajanja različitih vrsta matičnih stanica i suvremene metode uzgoja, pružaju mogućnost brzo uzgojiti dovoljnu terapijsku dozu stanica. Kriokonzervacija matičnih stanica posteljice omogućuje korištenje dugotrajne zalihe autolognog staničnog materijala, koji prema potrebi, može biti otopljen i korišten u liječenju mnogih bolesti.

Reprogram matičnih stanica
Ruski znanstvenici Instituta kvantne genetike Ruske Federacije pronašli su revolucionarni način pretvaranja matičnih stanica placente u neurološke te time rješavati zdravstvene probleme širokog spektra. Koristeći dostignuća u području kvantne (lingvističko-valne) medicine, znanstvenici mogu “programirati ” i usmjeriti matične stanice na “ispravni put” što omogućuje terapijsku primjenu matičnih stanica gotovo neorganičenom.
Znanstvena skupina Garyaev-Poltavtseva je prvo na pokusima sa životinjama, a zatim i na ljudima dokazala da regeneracija organa i povrat čovjeka u mlado stanje nije mit već realnost.

Akademik Ruske akademije prirodnih znanosti, profesor, direktor Instituta Kvantne genetike P. Garyaev, govori:

–Kako bi se uspješno mogli liječiti ljudi i dramatično usporiti proces starenja organizma, potrebno je razumjeti jezik na kojem stanice komuniciraju jedne s drugima (lingvističnost, holografnost i nelokalnost DNK). Mi smo to uspjeli. Stvorili smo opremu koja simulira valno- informacijske funkcije žive stanice i njezinog genetskog aparata. To je, zapravo, prvi kvantni biokompjuter…Uspjeli smo napraviti ono što je prethodno bilo nemoguće zamisliti. To je kvantno programiranje matičnih stanica. Sada se u svijetu troši ogroman novac na istraživanja metode upravljanja matičnim stanicama ali pravih pozitivnih rezultata još nemaju. Razlog tome je zastarjelo i pogrešno shvaćanje modela genetskog koda. Radeći na tom području već 28 godina, mi smo predložili i eksperimentalno pokazali novi model genetskog kodiranja.

Princip kvantnog programiranja mezenhimalnih matičnih stanica je dovoljno jednostavan (što potvrđuje činjenicu da je sve genijalno-jednostavno), brz i kvalitetan; ne zahtijeva dodatne troškove kod skladištenja i uzgoja, a bazira se na temelju principa ligvističnosti, holografičnosti i teleportacije DNK. U organizmu reprogramirana matična stanica lako se pretvara u bilo koju potrebnu stanicu.

Postupak reprogramiranja matičih stanica je slijedeći:

1.Osoba koja zainteresirana za reprogram matičnih stanica obavezna nam je dostaviti medicinsku dokumentaciju koju mi šaljemo u Institut kvantne genetike na uvid medicinskim specijalistima.
Kod pozitivnog odgovora na zahtjev o reprogramu, osoba – klijent potpisuje Suglasnost za postupak transplantacije i reprogramiranja matičnih stanica.
2. Liječnici medicinskog centra “Vaš Doktor” pri Institutu kvantne genetike u Moskvi vrše naruđbu prema Banci matičnih stanica gdje u posebnim laboratorijskim inkubatorima stanice uzgajaju do potrebne količine .
3. Kad je određena količina stanica spremna, dolazi postupak reprogramiranja. Pomoću laserskog biokompjutera tim stanicama se daje naredba, npr. , ” u organizmu trebate se pretvoriti u neurološke stanice mozga” ( ili u srčane stanice, stanice gušterače, stanice koštane srži itd.). Stanice se ozračuju potrebnom informacijom te su spremne za transplantaciju.
4. U organizam pacijenta matične stanice ubacuju se intravenozno.
Postupak transplantacije se izvode u medicinskom centru “Vaš Doktor” (Moskva) ili
Postoji mogućnost kurirske dostave matičnih stanica bez putovanja u Moskvu ( što smanjuje troškove pacijenta)

Matične stanice koje su određene za reprogramiranje su čiste, prazne od bilo koje informacije i posjeduju sustav “biokontrole”.
Znanstvena istraživanja koja su proveli ruski specijalisti dokazala su bezopasnost i veliku efikasnost takvog postupka. Dokazi tome: vidljivo pomlađivanje organizma, regeneracija zuba, regeneracija gušterače, regeneracija mozga nakon inzulta, regeneracija kičmene moždine, liječenje sindroma Down, cistične fibroze, autizma, paralize i mnogih drugih teških oboljenja.
Institut kvantne genetike surađuje s drugim znanstvenim medicinskim ustanovima. Recimo za riješavanje problema vida, vršimo reprogramiranje i transplantaciju matičnih stanica u medicinskom centru pri Klinici mikrokirurgije oka ( poznati kao klinika Fjodorova). Za rehabilitaciju lokomotornog i neurološkog sustava klijent može koristiti usluge medicinskog neurološkog centra Zvjezdnog Gorodka (centar za rehabilitaciju astronauta) i dr.
Ako ste bolesni ili ste dobili “prigovor” od strane liječnika, ne treba da očajavate jer se čovječanstvo nalazi se na pragu globalnog skoka na području biomedicine i genetike.
Lingvističko-valna genetika i informacijska kvantna medicina , kako kaže akademik Garyaev, može spasiti život svake osobe .

Napomena: Dobijamo puno upita za liječenje problema epilepsije, psihičkih bolesti, onkololoških oboljenja i dr. putem reprogramiranja matičnih stanica. Trebamo napomenuti da je kvantna genetika vrlo mlada znanost i klinička istraživanja za liječenje određenih vrsta bolesti još uvijek traju. Pošaljite nam upit i mi ćemo u brzom roku odgovoriti o mogučnostima liječenja .

Molekula d.o.o kao predstavnik Instituta Kvantne genetike ruske Federacije na području Europe, uvijek Vam stoji na raspolaganju.

Kvantna informacijska kozmetika - KIK

Kvantno informacijska krema (KIK) – KNOW HOW ruskih znanstvenika Instituta kvantne genetike za apsolutnu regeneraciju kože i pomlađivanje

 

Tijekom proteklih 10 godina, lingvističko-valna genetika (LVG) razvija snažne tehnologije za korekciju ljudskog organizma, koje se temelje na načelima stvaranja kvantnih ekvivalenta genetske informacije. Nastaje mogućnost kvantne regeneracije organa i tkiva koje će zamijeniti stare i bolesne na mlade i zdrave. Ovo je potpuno nova medicina. Mi se nalazimo na samom početku razvitka ovog genijalnog smjera znanosti i već imamo odlične rezultate u regeneraciji očiju, crijeva, leđne moždine, mozga  itd.Važan aspekt našeg rada je ponuditi klijentima široku paletu regeneracijske kozmetičke kao što su kreme, losioni, puderi, ulošci itd . Njihovo stvaranje se temelji na istim načelima kao i snimanje kvantnih ekvivalenata s različitih biološki aktivnih tvari, koje se ujedno i koristi za snimanje molekula DNA, RNA, proteina, stanica i tkiva.

No, u kozmetičkoj varijanti za stvaranje zapisa bioaktivne informacije na kremama i drugim kozmetičkim proizvodima mi koristimo dobro poznate i dokazane bioaktivne tvari kao što su ginseng, mumijo, eleuterokok, kolagen, hijaluronska kiselina, ekstrakti programiranih matičnih stanica, minerali, vitamini i dr., koji su dobili zadatak korigirati rad kože. U suvremenom svijetu, koji je pun stresa, bolesti, GMO-a, kemijskih elementa, obično koža stari najbrže. Sa svih strana, nama se nudi reklamna “super” kozmetika, koja ne daje brzo vidljivih rezultata i ima jedinstveni cilj izvući čim više novaca uz džepa potrošača. Osim toga, molekule takvih krema veće su od molekula kože i takav kozmetički proizvod djeluje samo površinski, ne obnavlja dubinske slojeve kože.

Korištenjem istih principa LVG-a, mi smo dobili iz temelja novu metodu mekanog djelovanja na kožu,a istovremeno i na cijelo tijelo različitim kozmetičkim preparatima, koji se sada mogu nazvati informacijskom kozmetikom. Suština ove metode sastoji se u tome da možemo uvesti svojstva bioaktivnih tvari izravno u kremu i prisiliti da ona djeluje direktno na telomeri (sitni komadići DNK koji utječu na dugovječnost i zdravlje). Pomoću posebnih zvučnih zapisa u kojima se nalazi sva informacija o bio-aktivnim tvarima mi „prisiljavamo“ svaku stanicu da radi na način koji mi njoj „diktiramo“.

U ovom slučaju, djelovanje kozmetike će biti značajno više nego kod tableta, mikstura, itd. Reprogramirana krema „naređuje koži kako se treba ponašati i što treba promijeniti”. Na takav način mi blokiramo ili usporavamo proces dobnog starenja kože. Taj utjecaj će se proširiti na cijelo tijelo, jer koža nije izolirana od drugih organa u tijelu, a radi kao dio jednog mehanizma. Svi organi su međusobno povezani.

Takvu metodu, u stvari, mi odavno uspješno koristimo za rad na najvišim genetskim razinama kada stvaramo genetske Matrice. Recimo, mi izrađujemo zapis mlade i zdrave informacije iz krvi pupčane vrpce ili posteljice novorođenčadi. Stvorenu informaciju mogu koristiti ista ta djeca i njihovi najbliži srodnici za liječenje određenih bolesti i zaustavljanje procesa starenja (čitaj rubriku LVG). Istu tu tehnologiju mi koristimo kod stvaranja kozmetičkih proizvoda. Siguran sam da je to vrlo važan korak za razvoj kozmetologije na kvantnoj razini kao ulazak u nova doba razvitka čovječanstva u 21. stoljeću.

U Moskvi, na Institutu kvantne genetike na čelu s akademikom Ruske Akademije medicinskih i tehničkih znanosti P.Garyaevim razrađena je tehnologija za proizvodnju kozmetičkih i ljekovitih krema na bazi prethodno poznatih principa očuvanja informacija.

Ovi principi koriste se našim organizmom i njegovim stanicama da bi koža što je duže moguće ostala mlada i bez bora. Organizam, sam po sebi, to može učiniti samo do određene mjere. Ali, ruski znanstvenici uspjeli su produžiti taj proces.

U čemu je razlika između KIK i konvencionalnih kozmetičkih krema?

Sva moguća postojeća kozmetička sredstva na svjetskom tržištu sadrže različite biološki aktivne tvari poput ekstrakata biljaka ili kemijskih sastojka. Ali ove tvari u procesu apsorbiranja kroz kožu u tijelo i krv, brzo se raspadaju pod utjecajem enzima i fermenata na fragmente koji nisu uvijek korisni, a ponekad i štetni.

U KIK se koriste samo prirodni sastojci, kvantna informacija kojih je stabilna i dugotrajna. Uglavnom, to su vrlo važne, vrlo rijetke i skupe tvari.

Ali, pažnja! Ove tvari uvode se kao njihov kvantni ekvivalent (KE). To je osnova tehnologije stvaranja kvantnih kozmetičkih krema – KIK. One su apsolutno lišene svih negativnih svojstava, ali potpuno zadržavaju svojstva rijetkih i skupih biološki aktivnih tvari. Grupa žena, koje su sudjelovale u kliničkim istraživanjima sa zapanjujućim ushićenjem prihvatila je kvantnu kozmetiku. Mladolikost i nestanak vidljivih bora nastupa vrlo brzo, samo nakon nekoliko tjedana korištenja. KIK se može koristiti ne samo za kožu lica, nego i za kompletno tijelo.

Poznata je činjenica, da ako je starost kože lica moguće sakriti suvremenim kozmetičkim sredstvima, to je s kožom ruku i vrata skoro nemoguće postići. U tome je KIK napreduje ispred svih kozmetičko-medicinskih tehnologija.

Akademik Garyaev kaže: ” Koristeći KE (kvantni ekvivalent) čisto ljekovitih kemijskih spojeva i lijekova s visokim pozitivnim učinkom, mi smo dokazali da KE ovih ljekovitih spojeva i preparata, u principu, se ne može razgraditi i mijenjati svojstva. KE ostaje nepromijenjen i ljekovit na neodređeno dugo vrijeme. Njih smo nazvali Tekuće kvantno-informacijske Matrice (TKIM). Na primjer, TKIM su se vrlo uspješno pokazale kod brzoga liječenja sindroma dijabetičkog stopala, koji je bio neizlječiv. Jedini način koji su liječnici koristili je potpuna amputacija stopala. Isto tako, sada uz pomoć TKIM liječnici tretiraju smrtonosne opekline i smrzotine.

Svojstva TKIM su inherentne u KIK, iako ih nismo planirali koristiti u terapeutske svrhe. Ali ako se tako dogodilo, bitno je i korisno jedno: KIK je specijalizirana kvantna kozmetika i izvor blagotvornog i dugotrajnog utjecaja na kožu čovjeka i stabilizacije njezinog mladog stanja, a možda i osobe kao cjeline.”

 

Predlažemo 3 vrste KIK:

– bijela KIK krema za osobe do 35 godina ( sadrži sibirski mumijo)

-crna KIK krema za osobe starije od 35 godina, djeluje dublje, posjeduje vrlo jaka ljekovita svojstva. Koristi se nije samo za pomlađivanje a i za liječenje.( sadrži altajski mumijo)

-KIK s maklurom. Ima svojstva detoksikaciji i obnavljanja vrlo dubokih slojeva kože. Izvlači toksine, otrovi i nečistoću iz kože pa moguća je reakcija koja brzo prolazi. Posjeduje lijekovita i kozmetička svojstva.

Dubina djelovanja KIK prikazana na slici.

KIK možete naručiti putem naše mail adrese: molekula.zg@gmail.com

Rok trajnosti pakiranja je 1 godinu.

Krema je dermatološki ispitana i odobrena od strane ministarstva zdravstva Ruske Federacije.

Pakiranje: 100 ml

Informacijsko-Valna Kapsula
Informacijsko-valna kapsula (IVK) Garyaeva je složena geometrijska struktura koja je napravljena od posebnog materijala sa strukturom definiranog sastava tako da pojačava akustično spinorna zračenja samog pacijenta.  Ova zračenja mogu se prilagođavati na odgovarajuće zdravstveno stanje pacijenta te do nekoliko stotina puta pojačavati već založenim u program kapsule Matricama Garyaeva, koji su založene u informacijski sustav kapsule.

Teorijska i eksperimentalna osnova za stvaranje IVK utemeljena su prije više od 30 godina istraživanjima grupe znanstvenika pod rukovodstvom akademika Garyaeva.

Na dostupnom jeziku bez fizičkih i matematičkih objašnjavanja i bez teorije genetskog kodiranja, bit rada IVK Garyaeva može se objasniti kao pozitivno upravljanje informacijskim poljem organizma čovjeka (IPČ), koje se već odavno proučava, ali u večini slučajeva, bez ikakvog znanstvenog rezultata.

Osim toga, istraživanje IPČ pretvorilo se u “korito za hranjenje” za različite šarlatane , koje pretvaraju znanost u mistiku. Doista, kvantna fizika, kao temelj IPČ, za običnog čovjeka ponekad izlazi iz klasične logike. Na primjer, takozvane “sputane” elementarne čestice (fotone, elektrone, itd) kod udaljavanja jednih od drugih mogu odmah prenositi informacije jedni drugima bez obzira na udaljenost. Ovaj efekt se zove fenomen kvantne ne-lokalnosti ili fenomen Einstein-Podolsky-Rosen (EPR). Taj fenomen i jest osnova svih informacijskih procesa u ljudskom tijelu.

Kapsula je započela s radom 2019.godine na bazi Kliničkog centra Instituta kvantne genetike u Moskvi.

Na današnji dan interes za liječenje u IVK je ogroman. Mi ćemo Vas i dalje obavještavati o liječenju različitih bolesti pomoću IVK Garyaeva. Sve zainteresirane za liječenje na bazi našeg kliničkog centra u Moskvi, zamoljavamo da upit pošaljite putem e-maila.

Garyaev o kvantno-informacijskoj kapsuli

Informacijsko-valna Kapsula je složena geometrijska struktura od odražavajućih struktura definiranog sastava koji poboljšava akustično- spinorno zračenje pacijenta, koji prima tretman ozdravljenja direktno u kapsuli. Zračenje fizičkih polja pacijenta ispravljaju se i pojačavaju se tako da bi se postiglo maksimalno zdravo stanje pacijenta.

Takva korekcija provodi se kao glavna komponenta zvučnih imitacija Matrica P.P.Garyaeva ugrađenih u informacijski sustav kapsule. Zvučni raspon leži u rasponu ljudskih govornih frekvencija, a sadrži biološko- aktivni početak spinornih komponenti. U kemiji postoji smjer regulacije kemijskih reakcija spinornih polja koji se zove spintronika. U našem slučaju, to je biospintronika funkcija makromolekula DNK, RNK i proteina.

U osnovi rada informacijsko-valne kapsule  nalaze se naša istraživanja na području novog smjera znanosti , lingvističko-valne genetike kao nove grane kvantne medicine. Razvoj LVG započeo od znanstvenih istraživanja A.G.Gurvicha 20-ih – 40-ih godina prošlog stoljeća. Za razliku od konvencionalne (klasične) genetike i molekularne biologije, LVG se bavi konceptima prijenosa valne informacije genoma ( točnije, kvantnih ekvivalenta ili “fantoma” DNK)  i smatra da je ljudski genetski aparat jest nano biokompjuter, koji je  sposoban donositi odluke i upravljati biosustavom po načelima laserske fizike, holografije , kvantne ne-lokalnosti i lingvistike.

Bitna razlika LVG od klasične genetike u drugačijem razumijevanju načela kodiranja proteina kao  ključnih regulatornih metabolita organizama. Klasični  Nobelov model proteina genetskog koda je strateški pogrešan (iako taktički ispravan), a to je dovelo čovječanstvo do tragedije genetski modificirane hrane i  direktno usmjerava čovječanstvo prema genetičkom kolapsu. Greška klasičnog modela proteinskog kodiranja je u tome, što on ne prikazuje realnu (ne metaforičku):

  1. a) lingvističnost, odnosno, kvazi razumijevanje genoma i
  2. b) njegove fizičke atribute: poligrafičnost i kvantnu ne-lokalnost.

Odavde i proilazi dugogodišnja “stagnacija” u medicini: neuspjeh da izliječi rak, HIV i dr.viruse, tuberkulozu, produži radni vijek čovjeka,nesposobnost koristiti mogućnosti kromosomskog aparata kao kvantnog bio-kompjutera, koji po svojim mogućnostima jače od svih digitalnih računala. Također   nemogućnost podići intelektualnu razinu ljudi na račun ciljnog djelovanja na kvantne ne-lokalne operacije neurona u mozgu.

Pristupačnim jezikom govoreći, suština rada IVK svodi se na pozitivno upravljanje informacijskim fizičkim poljima (IFP) organizma čovjeka.  IFP znanstvenici proučavaju odavno ali bez uspjeha. Što je još gore, IFP pretvorilo se  u “hranilicu”  za šarlatana svih vrsta, koji pretvaraju znanost u mistiku.  Zapravo, kvantna fizika koja je  temelj IFP, pokazuje se vrlo neobično,  a u nekim slučajevima izlazi  iz dosega formalne logike.

Na primjer, takozvane “upletene” elementarne čestice (fotoni, elektroni, itd) kod udaljavanja u različitim smjerovima odmah mogu prenositi informaciju jedni drugima bez obzira na udaljenost. Ovaj efekt, koji još nekada zbunjivao i  Einsteina, zove se kvantna ne-lokalnost ili fenomen Einstein-Podolsky-Rosen-a (fenomen EPR). To, čini se, je van svake logike. Mi smo navikli na to što Činjenica uvijek ide ispred Uzroka. U ovom slučaju to se dešava istovremeno. Zar ovo nije mistika?

Ali to je kvantna,mistična znanost (termin usvojen u službenoj znanosti). Ne slučajno ja govorim o  EPR, jer osnovne informacijskih  procesa u ljudskom organizmu su povezane s EPR i, iznad svega, s našim genetskim aparatom, što je izazov za “klasičnu genetiku.” Dopustite mi da vas podsjetim da je genetska informacija je odgovorna ne samo za činjenicu da su djeca slične njihovim roditeljima. Genetska informacija strateški kontrolira kompletnu biokemiju i  fiziologiju ljudskog tijela.

Ako ćemo moći kvantno upravljati  genetsko-metaboličkim i fiziološkim procesima u ljudskom organizmu, time smo u mogućnosti (i već u velikoj mjeri radimo to) popravljati zdravlje i produžiti život. Tehnologija Matrice, koju smo razvili, već donosi izvanredne rezultate na području regenerativne medicine:  vratili smo vid beznadno slijepim  ili slijepim od rođenja osobama, regenerirali oštećenu leđnu moždinu. Čovjek koji je u potpunosti bio paraliziran dugi niz godina, sada je ponovno vodi aktivan život, vozi auto, obavlja posao. Takozvane neizlječive bolesti, kao što su cistična fibroza, daunizam, nezacijeljene rane od ozeblina, gdje prijeti amputacija udova, i druge užasne bolesti mogu se izliječiti pomoću  naše matrice tehnologije.

Sve to smo objavili  u više od 150 znanstvenih radova i 3 znanstvene monografije.

Razvoj naših istraživanja doveo do stvaranja informacijsko-valne kapsule, koja je, u stvari, ista Matrica, ali je ona puno učinkovitija zbog vlastitih slabih, ali informacijsko važnih bio-zračenja za pacijenta, koje su pojačane i ispravljene kapsulom. U slučaju slušanja individualnih Matrica, mozak preuzima informaciju određenih frekvencija, to jest “čita 1000 knjiga” odjednom. Dok se osoba nalazi u kapsuli, svaka stanica organizma, svaki organ, svaki sustav ( uključujući i mozak) prisiljen da “sluša «ogromnu biblioteku od milijardu knjiga”, iz koje preuzima samo tu informaciju koja odgovara samо njemu.

Nekoliko mjeseci rada IVK pokazali su prekrasne rezultate u liječenju dijabetesa I i II, pareza, paraliza, vegetativnih oboljenja, imunoloških problema, neuroloških oštećenja, kardio-vaskularnih problema i mnogih dr.

Rad na ovom području nastavlja se.

P.P.Garyaev, dr. biol. sc., akademik RAMTZ, RAPZ i MAZEB, član New York Akademije  znanosti, direktor Instituta  kvantne genetike


Kapsula utječe na procese samoregulacije promjenom informacijskog polja stanica i tkiva, organa na kvantnoj razini, što nema analoga u modernoj medicini.Generacijom zvučnog polja u frekvencijskom rasponu sigurnom za žive organizme, kapsula programira ljudsko tijelo za oporavak, čime se normalizira kompletno zdravstveno stanje.Obnavljanje organizma metodom valne genetike potpuno je bezopasna i ugodna metoda kako za liječenje , tako i za prevenciju. Tijekom terapeutskih tretmana u informacijskoj kapsuli nestaju brojne bolesti, organizam se čisti.Obično savjetujemo napraviti kurs terapeutskih tretmana (od 15 do 30) i nakon nekog vremena ponoviti. Za postizanje najvećeg učinka u isto vrijeme, preporučujemo slušanje matričnih programa.Ljekoviti tretmani valnog djelovanja postaju nezamjenjivi u borbi protiv različitih bolesti. U slučajevima neučinkovitosti medicinskih postupka, naša terapija je alternativni način liječenja različitih bolesti. Kapsuloterapija povećava imunitet, sindrom kroničnog umora nestaje, obnavlja se funkcija svih organa i sustava, organizam se pomlađuje, povećava se radna učinkovitost čovjeka, izdržljivost i snaga.

Kvantno-valna kapsula (KVK)
Štetne učinke elektromagnetskog zračenja, stresa, fizičkog i emocionalnog preopterećenja  poremećuju biološki ritam čovjeka, smanjuju ljudsko bio-polje kao i zaštitne funkcije organizma te stabilnost vlastitih elektromagnetskih polja u odnosu na okoliš, što dovodi do rušenja živčanog sustava. Nakon toga, imunološki sustav počinje patiti, pogoršava se proizvodnja imunih stanica i dramatično povećava rizik od zaraznih bolesti. Sljedeća faza je kvar kardiovaskularnog  sustava i poremećaj funkcioniranja probavnog trakta.

Poremećuje se san, smanjuje se potencija i reproduktivne funkcije žena i muškarca. Kasnije dolazi do pojave depresije, anksioznosti, neuroloških poremećaja poput razdražljivosti, nedostatka povjerenja i kroničnog umora. Smanjuje se radna učinkovitost čovjeka. Ljudsko tijelo  u takvoj situaciji postaje osjetljivo na razne bolesti.To je razlog zašto je potreban pravodobni oporavak organizma.

KVATNO -VALNA KAPSULA ujedinjuje 3 metode:

 

1.Metoda ogledala Kozirev-a

Nikolaj Aleksandrovič Kozirev, ruski astronom i astrofizičar (1908-1990)

Kozirevova ogledala, malo poznati izum dvadesetog vijeka, mogu se nazvati nekom vrstom vremeplova, pokušaja da se prodre u prošlost ili budućnost. Efekti koji se dobivaju pri ekranizaciji (postavljane štita) prostora pomoću ogledala još nisu izučeni i objašnjeni do kraja. Ove konstrukcije uvjetno se zovu ogledalima. To su uglavnom aluminijske konstrukcije, izrađene u obliku spirale, koje prema tvrdnji znanstvenika, mogu odražavati fizičko vrijeme, a također mogu i fokusirati određene vidove zračenja, slično lećama. Ti emiteri mogu biti i biološki objekti. Početkom devedesetih godina prošlog vijeka provodilo se dosta eksperimenata, naročito, su se provodili eksperimenti u vezi ekstrasenzorne percepcije. Rezultati eksperimenata nisu sasvim razumljivi. Na primjer, dobrovoljci smješteni unutar ovih spirala, osjećali su razne abnormalne senzacije kao “izlazak iz tijela”, telekinezu, telepatiju, prijenos misli na daljinu … Sve ovo je detaljno zabilježeno u istraživačkim protokolima. Jedan od ciljeva je bio da se prouče ljudske sposobnosti za vidovitost i treniranje sposobnosti za predviđanje budućnosti, te mogućnosti da se vide događaji u prošlosti. Ove sposobnosti, prema podacima istraživanja, naglo su se povećavale unutar “prostorije” zbog zakrivljenih metalnih “ogledala”. Prema Kozirevoj teoriji, unutra ovog ogledala vrijeme mijenja svoju gustoću, što uzrokuje povećanje ekstrasenzorne percepcije. Zanimljive priče su ispričali oni koji su boravili u ogledalnoj prostoriji nekoliko sati. Oni su počeli osjećati se  kao izravni sudionici povijesnih događaja o kojima su čitali u školskim udžbenicima.

Izravno ispred njih odvijali su se ovi ili drugi događaji, poznate i nepoznate radnje i likovi. Sve su to gledali kao na velikom ekranu. Još uvijek je misterija kako se sve ovo događa. Mehanizam djelovanja Kozirevovih ogledala na ljudsku svijest i vrijeme još uvijek nije poznat, tek se počeo izučavati. Teško je reći da li se ispitanik prenosi u vrijeme ili se ti događaji transliraju pred njim u sadašnjosti. Eksperimenti su prekinuti, pošto su otkrivene neke opasnosti za njihov produžetak. Ali kad tad će biti nastavljeni i moći ćemo saznati sve tajne, koje čuvaju Kozirevova ogledala. A možda će biti konstruiran i prvi vremeplov za putovanje u prošlost ili budućnost, kao u filmovima znanstvene fantastike. Uostalom, mnogo toga što se ranije smatralo znanstvenom fantastikom postala je naša svakodnevica.

 

2.Metoda Reich-ove komore

Ova metoda počela se razvijati prije otprilike 50 godina sa liječnikom i biologom Wilhelm Reich-om, i dobila je naziv “orgonska” terapija. Reich i njegovi sljedbenici uspješno su koristili ovu metodu za liječenje raznih kroničnih bolesti, kao što su sepsa, rak i dr. Wilhelm Reich je rođen 1897. godine u tadašnjoj Austro-Ugarskoj, u Galiciji. Sudjelovao je u Prvom svjetskom ratu, a zatim je studirao medicinu na Sveučilištu u Beču. Nakon diplome, radio je u klinici S.Freuda pod njegovim izravnim nadzorom.

U 30-im godinama živio je po Europi: Njemačka, Danska, Norveška. 1939.godine  V.Reich preselio se u SAD. Baš tamo on stvara svoj “orgonski akumulator”, i provodi medicinska klinička istraživanja.

U studijama bolesti i njihovih liječenja V.Reich stvara vlastitu izvornu teoriju o porijeklu bolesti. On je vjerovao da sve kronične bolesti imaju jedan uzrok: zbog destabilizacije pravilnog biološkog pulsiranja organa i tkiva u tijelu. Po njegovom mišljenju biološko pulsiranje je osnovno svojstvo života, od amebe do čovjeka. U slučaju bolesti, destabilizacija pulsiranja posjeduje opću osnovu, to jest, patološki ritam pulsacije preuzima cijelo tijelo. To dovodi, kako je vjerovao Reich, do aktivacije patogenih procesa “skupljanja” cijelog tijela. Tijelo gubi energiju, u njemu nastaju  zone “stagnacije”,  tkivo i organi gube svoju elastičnost. Drugim riječima, organizam počne prerano stariti.

Dakle, Reich-ov model izravno djeluje na probleme dugovječnosti i pomlađivanja. U međuvremenu, ako je cjelokupni proces “skupljanja” organizma trajao dovoljno dugo, to može dovesti do raznih kroničnih patoloških procesa: gnojnih rana, dijabetesa, tumora i dr. na najoslabljenim područjima tijela. Takvi patološki procese V.Reich nazvao terminom “biopatija”. Reich je vjerovao da za obnoviti pravilnu pulsaciju, t.j. ozdraviti i pomladiti organizam, potrebno je popuniti njegove rezerve energije.

Ta energija, prema V.Reich-u je neka posebna biološka energija koja se emitira iz Sunca i ispunjava cijelu atmosferu, tlo i vodu na planetu. On je nazvao tu energiju “Orgon”.

Za provedbu ideje o orgonskoj terapiji Reich je izumio uređaj koji je nazvao “Orgonski akumulator”. Ovaj “akumulator”, kako je on mislio, usisava, koncentrira i zadržava atmosferni “orgon.” V.Reich vjerovao da je oko pola sata dnevnog boravka unutar ovog uređaja prožima tkivo cijelog tijela, a posebno krv, nedostajućim “orgonom.” To pokreće proširivanje krvnih žila i oštro intenziviranje metaboličkih procesa, pri čemu se u organizmu obnavlja pravilna pulsacija i postiže se terapeutski efekt: patološka žarišta postupno nestaju. Reich je dokazao  da “orgonski akumulator” ni na koji način nije štetan, u stvari, vrlo koristan i za zdrave ljude.

Tijekom mnogo godina i višekratnih pokusa na miševima Reich je dokazao da je “orgonski akumulator” moćno terapijsko sredstvo za liječenje raka. U proljeće 1941. godine. u New Yorku, on je prvi upotrijebio  “orgonsku” terapiju za liječenje raka kod ljudi. On je odabrao  15 pacijenata, službeno priznate od strane liječnika kao beznadno oboljelima. Rođaci pacijenta su dali pisani pristanak za eksperimentalno liječenje u “orgonskoj” komori. ” Evo što je napisao V.Reich o rezultatima liječenja u svojoj knjizi “Otkriće orgona” (svezak 2, str 332.):

” Svi prihvaćeni pacijenti imali napredan stadij kaheksije. U svakom slučaju, bolovi zbog karcinoma bili su smanjene kao i korištenje morfija. U nekim slučajevima morfij se pokazao nepotrebnim. Smanjenje tumora,poboljšanje cjelokupnog stanja krvi i faktora težine bilo je ostvareno u svakom slučaju. Tumori dojke bili su uništeni u svim slučajevima, smanjenje veličine i omekšavanje tumorskog tkiva dogodilo se u svim ostalim slučajevima.U četiri slučaja, X-zrake su pokazale otklanjanje kalcifikacije koštanog sustava. U većini slučajeva, uklanjanje tumorskog materijala nije bilo potrebno zbog kompletnog nestanka tumorskog tkiva. U tri slučaja, liječenje orgonom nije popravilo stanje pacijenta. U šest slučajeva, liječenje orgonom liječenje spriječilo jeagoniju  od 5 do 12 mjeseci, te poboljšalo život pacijenta. U šest slučajeva pacijenti su se kompletno oporavili. Pet od 14 pacijenata kojima je bila postavljena dijagnoza “neoperabilan rak”, živjeli još dvije godine nakon završetka liječenja i nalazili se dobrom stanju. ”

Knjiga sadrži prilično detaljno opisane povijesti bolesti i kronologije “orgonskog” liječenja nekih od tih 15 pacijenata. Prema V.Reich-u, njegov “orgonski akumulator” može uzrokovati dugoročne restorativne i ljekovite učinke, to jest, ovo je jedinstveno terapijsko sredstvo sa širokim rasponom djelovanja.

3.Metodа Šipova-Garyaeva

Novi dizajn terapeutske kapsule bio je stvoren u Institutu  kvantne genetike, na čelu s akademikom Peter Garyaev-om i  teoretskim fizičarem Gennady Shipov-im, uz korištenje svemirskih tehnologija te napravljen kako bi se poboljšala vitalnost tijela i uklanila različita patološka odstupanja uz primjenu torzijskih polja (teorija Shipov-a). Oni su proučili,analizirali i ujedinili rad Reich-ove komore i uređaja Kozirev-a te dali novo razumijevanje njegovih fizioloških aktivnosti. Oni su predložili novi način poboljšanja učinkovitosti rada kapsule uz postizanje većeg efekta hiperpolarizacije.

Djelovanje KVK se temelji na blagotvornim učincima bio-elektromagnetne i kvantne energije na ljudsko tijelo uz pojačavanje imunodemulatornog i tonizirajućeg efekta, što se očituje u nespecifičnoj aktivaciji obrambenih snaga organizma, povećanje otpornosti i stimulaciji kvantne energije. Način pojačavanja  tjelesnih vitalnih funkcija temelji se na optimizaciji i upravljanju  balansa osobne energije organizma, apsorpcije vanjske elektromagnetske energije i ciljanih kvantnih valova kao i elektromagnetskih polja.

KVK je osmišljena kako bi se poboljšala vitalnost tijela, ubrzala učinkovitost oporavka nakon bolesti, suzbijale različite abnormalnosti, povećala ukupna obrana tijela. KVK se preporučuje kao učinkovit sredstvo rješavanja problema širokog spektra bolesti poput kroničnog umora, impotencije, neplodnosti, insulta, infarkta, CP i MPS, različitih skrivenih patologija u fazama inkubacije, bolesti vezanih uz manjak bioenergije u tijelu, neuroloških bolesti, bolesti endokrinološkog sustava i mnogih dr.

Kompatibilnošću tehnologije valne genetike, teorije torzijskih polja, metoda Kozirev-a i Reich-a, ruski znanstvenici stvorili moderan uređaj za oporavak organizma te nazvali su  ga kvantno-valna kapsula (KVK).

Kapsula stvara izolaciju od vanjskog elektromagnetnog „kaosa“, t.j. osoba se „stavlja“ u „čistu“ sredinu uz osobne bioelektrične impulse. Unutarnja površina kapsule proizvodi efekt ogledala Kozireva, a na vanjsku površinu se šalju kvantni zapisi biološko-aktivnih preparata. Osoba koja se nalazi unutar kapsule, doživljava kompletnu relaksaciju, a uz to automatski povećava se energetski nivo svih organa i sustava organizma. Recimo, tijekom sna dolazi do neznatnog obnavljanja organizma, ali u kapsuli učinkovitost oporavka stanica povećava se od nekoliko desetaka do čak stotinu puta. Čovjek dobiva prirodni oporavak. Vraća se prirodna razina energije i postupno organizam se vraća u normalno biološko okruženje. To je apsolutno ekološki čista metoda.

Kapsula nije uključena na električnu mrežu, nije fizioterapija, nema ništa zajedničkog s barokomorom i ne predstavlja nikakvu opasnost za ljude, za razliku od drugih zdravstvenih konstrukcija u kojima se koriste tehnogeni izvore, koji mogu oštetiti ljudski organizam. KVK  ima zatvorenu konstrukciju  s otvorom za dovod zraka i svjetla. U njoj nema osjećaja zatvorenog prostora. Relaksirajuća muzika koristi se kao dopunska zvučna terapija.

Upotreba kapsule značajno povećava učinak liječenja, te u nekim slučajevima dozvoljava eliminirati upotrebu lijekova.Kliničke studije dokazale su djelotvornost ove metode.

Provođenje tretmana:

-Osoba treba imati pamučnu odjeću

– Osoba zauzima ležeći položaj

-Vrata kapsule se zatvaraju da bi osigurati potpuno zatvaranje električnih ekrana i tretman počinje

-Trajanje tretmana je 40 minuta

– Ako je potrebno, klijent može sam otvoriti vrata.

 

Kontraindikacije

  • Trudnoća
  • Epilepsija

 

Istraživanja ruskih znanstvenika su postala preduvjetom za razvoj kvantne kapsule unutar koje se formira posebna elektromagnetska i kvantna sredina, što dovodi do oporavka i normalizacije ljudskog biopolja, eliminira se  desinkronizacija bioloških ritmova i povećava se stabilnost osobnih elektromagnetskih i energetskih  polja čovjeka staničnoj razini.