Termo deka


 

 

Želja čovjeka da izgleda lijepo, uvijek ga je poticala na akciju, pogotovo kada je riječ o tijelu.

Koristeći različite metode za borbu protiv pretilosti, ljudi ne prestaju isprobavati nove tehnologije. Termo pokrivač ili termo deka za omatanje – pravi borac protiv celulita. Neobično ime – termalni pokrivač, govori o mogućnosti zagrijavanja i održavanja topline dugo vremena. Zbog toga se koristi i u liječenju prehlada.

Osim toga, svojstva takve deke za borbu protiv masnih naslaga je vrlo učinkovita. Termo deka je jedinstvena po tome što posjeduje sustav kontrole.

Napravljena je od materijala koji odbija tekućinu. Unutra su posebni umetci koji služe kao grijači. Deka se kontrolira pomoću posebne jedinice koja može transformirati mrežni napon, što praktično ne predstavlja opasnost za ljude.

Da biste se riješili celulita i preobrazili oblik tijela, koristite tretman omotavanja koji potiče potkožne procese, što se odražava na elastičnosti dojki, trbuha i bokova. Utječe na funkcioniranje štitnjače i limfnog sustava, kao i na jačanje imunološkog sustava.

 

Način rada termo deke:

Nakon uključivanja u mrežu dolazi do postupnog zagrijavanja pokrivača, a koža prima veliki dio topline. Termo deka može se koristi samostalno i u kombinaciji s različitim anticelulitnim sredstvima.

Zahvaljujući toplinskom pokrivaču, poboljšava se cirkulacija krvi, što utječe na potkožnu masnoću. Događa se veliko izbacivanje znoja, toksina i viška tekućine. Dakle, osoba gubi višak kilograma, postaje mnogo ljepša i zdravija.

Kao i većina drugih kozmetičkih tretmana, korištenje termo deke u kozmetologiji i termoterapiji ima svoje kontraindikacije, uglavnom medicinske prirode. To su endokrine i kardiovaskularne bolesti, onkologija, bolesti limfnih žila i vena, akutni upalni procesi, prisutnost tumora i krvarenja, trudnoća, prva 3 mjeseca nakon poroda i dojenje, problemi s krvnim tlakom, dob prije 6 i poslije 60 godina i neki drugi, kao i individualna netolerancija.

 

Trajanje tretmana može varirati od 20 minuta do 1,5 sat, ovisno o namjeni.

Može se koristiti od 10-15 tretmana, 2-3 puta tjedno. Učinkovitost korištenja  termo deke je gubitak 500 kcal za jedan tretman od pola sata. To možemo usporediti s ekvivalentom trkača na 5 kilometara.

Deka se može koristiti kao samostalni tretman i u sklopu s drugim kozmetološkim i terapeutskim tretmanima.

Kakav je efekt tretmana s termo dekom?

-Povećava imunitet

-Smanjuju se  potkožne masne naslage

-U jednom tretmanu volumen se smanjuje za nekoliko centimetara

-Uklanja se celulit

-Pomaže u uklanjanju akni, kožnih problema, čišćenju pora

-Potiče zaglađivanje bora, uklanja otekline, obnavlja elastičnost kože

-Ubrzava procese regeneracije kože i potkožnog tkiva

-Uklanja toksine

-Učinkovito rješava  sindrom “hladnih” nogu uz pomoć povećane cirkulacije krvi.

 

Nastojite postići maksimalni učinak, pokušavajući se riješiti celulita, prekomjerne težine, lokalnih masnih naslaga, oteklina; obnoviti figuru nakon poroda, vratiti čvrstoću i elastičnost kože, zasititi je uravnoteženim mikronutrijentima? Tada je tretman TERMO DEKE upravo za vas!