Tretman Efekt Pepeljuge


Kompjutorska kozmetologija je nova riječ u svijetu finih tehnologija. Vrste kompjutorske kozmetologije je foto-epilacija, fotopomlađivanje, limfna drenaža, mikrostruja, kavitacija, miostimulacija, elektroforeza, galvanizacija i dr. Glavna prednost kompjutorske kozmetologije je što se svi kozmetički postupci provode pomoću posebne profesionalne opreme, koja eliminira mogućnost pogreške od strane čovjeka. U usporedbi s tradicionalnim terapijskim i kozmetološkim ručnim manipulacijama, kompjutorska kozmetologija je u potpunosti automatizirana i time osigurava veću kvalitetu usluge i  minimalno utrošeno vrijeme.

Kompjutorski kozmetološki kompleks ESMA Favorit sposoban je napraviti čudo za samo 30-40 min (ovisno o tipu kože). Tretman je doista bezbolan i ugodan za klijenta,  te pomaže odstraniti znakove starenja kože i tijela već za nekoliko minuta.

Zahvaljujući naprednoj tehnici tretman vraća elastičnost i čvrstoću kože lica, elastičnost mišića, poboljšava cirkulaciju i limfni protok i usklađuje metabolizam na staničnoj razini. Također pomaže u borbi protiv viška masnih stanica, stimulira oblik kontura lica, poboljšava tonus kože, zaglađuje bore.

Tretman mikrostrujnih rukavica – način utjecaja na kožu lica i dekoltea uz pomoć slabih električnih impulsa. Do danas, ova tehnika je jedna od najpopularnijih u industriji ljepote. Visoka efikasnost čini tretman vrlo popularnim, iako se prije kozmetičari radije nisu prihvaćali toga, budući da električni impulsi (do 1000 mikroampera), po njihovom mišljenju, ne daju kontrakcije mišića.

Ipak, zahvalnost i zadovoljstvo klijenata nakon provedene mikrostrujne terapije  radikalno je promijenilo njihovo mišljenje. Ispada da je mekani utjecaj impulsa izvrsna prevencija starenja kože i koristan je kako za mlade, tako i za starije osobe. Osim toga, mikrostrujna terapija lica potpuno je sigurna i apsolutno bezopasna.

 

 

Indikacije za terapiju mikrostrujnim rukavicama:

– prevencija starenja;

-tanka, suha, osjetljiva koža;

-opuštanje mišića koji se nalaze u hipertonusu;

-utjecaj na atonske, hipotrofične mišiće s ciljem njihove obnove; -hiper pigmentacija kože;

-uklanjanje umora i poticanje cirkulacije krvi;

-problematična, porozna, masna koža, akne, komedoni;

-celulit, masne naslage, korekcija estetskih problema;

 

Koje su prednosti mikrostrujne terapije? Prema ocjenama liječnika, mikrostrujna terapija može se usporediti s 10-12 sati dubokog i tihog sna.

Učinak postaje vidljiv nakon prvog postupka. Stanje kože znatno se poboljšava, a ako ćete ovakav tretman raditi bar jednom tjedno, te kasnije 1-2 mjesečno, boja kože se značajno mijenja, koža postaje glatka i meka, poput kože djeteta.

 

Kura tretmana mikrostrujnim rukavicama sastoji od 10-12 tretmana.

Mikrostruja ima pozitivan učinak na procese staničnog metabolizma, obnavlja oštećene stanice, potiče limfnu drenažu i mikrocirkulaciju. Uz pomoć tretmana, međustanični prostori se oslobađaju od toksičnih tvari, uklanja se mišićni spazam, stimulira se elastin i kolagen. Ovaj tretman je popularan ne samo u kozmetologiji, nego i u medicini.

 

Mikro-terapija se naširoko koristi od strane liječnika za ublažavanje mišićnog spazma, kao i za liječenje gubitka kose, akni, pigmentacije kože. Osim što mikrostruja oslobađa pacijenta od glavnog problema, ona također doprinosi normalizaciji lučenja lojnih žlijezda kože i duboke hidratacije. Učinak korištenja mikrostrujnih rukavica na limfne čvorove i pluća proizvodi trajni učinak limfne drenaže. Posebno je popularna uporaba mikrostrujne terapije u kozmetologiji za liječenje vrećica ispod očiju i natečenost lica. Često pacijenti pribjegavaju postupku pripreme lica za plastičnu kirurgiju, a plastični kirurzi često koriste mikrostrujnu terapiju tijekom rehabilitacije nakon operacije na licu (facelift, blefaroplastika) u cilju smanjivanja otoka. Prema svjedočenju klijenata, mikrostrujna terapija poboljšava cirkulaciju mišićnog tkiva, tako da se tonus mišića kompletno obnavlja. To omogućuje uspješno korištenje tehnike ne samo za tretmane lica već i tijela. Obnavljanje tkiva pod utjecajem mikrostrujnih rukavica traje nekoliko tjedana. Optimalni rezultat može se postići ako se tretman koristi 2-3 puta tjedno tijekom 1,5-2 mjeseca.

 

Kontraindikacije na tretman mikrostrujnim rukavicama:

– epilepsija;

-otvorene rane na koži;

-narušavanje srčanog ritma;

-onkološka oboljenja;

-kardiopatija, prisutnosti pacemakera;

-trudnoća i razdoblje dojenja.

 

 

Pozitivni učinci mikrostruje na organizam:

 • obnova tonusa oslabljenih ili oštećenih mišića (normalizacija)
 • obnavljanje metaboličkih procesa u mišićnim vlaknima, poboljšanje mikrocirkulacije u mišićima
 • neoperativno podizanje lica i tijela s dugotrajnim rezultatima
 • stvaranje uvjeta za sintezu novih vlakana kolagena i elastina
 • blagi učinci na epidermu, dermis, potkožno tkivo, krvne žile, mišiće,
 • poticanje uklanjanja metaboličkih proizvoda zbog blage limfne drenaže
 • protuupalno djelovanje, normalizacija rada lojnih žlijezda
 • poticanje aktivnosti imunološkog sustava

 

 

Efekt mikrostrujnog tretmana :

 • Poboljšanje mikrocirkulacije kože, mišića, potkožnog tkiva
 • Uklanjanje toksina i otrova, otklanjanje oteklina, limfna drenaža
 • Poticanje epitelne regeneracije
 • Restauriranje vlakana kolagena i elastina, povećanje elastičnosti i turgora kože, liječenje “strija”
 • Hidratacija kože, obnova ravnoteže minerala
 • Uklanjanje grčenja mišića, izglađivanje bora
 • Normalizacija funkcije lojnih žlijezda, liječenje akni
 • Degradacija akni i posttraumatskih ožiljaka, prevencija razvoja keloidnih ožiljaka
 • Osvjetljavanje i poboljšanje kože, normalizacija tena
 • Priprema za uvođenje kozmetičkih pripravaka (iontoforeza)
 • Rehabilitacija nakon plastične kirurgije, kemijskih i mehaničkih pilinga
 • Liječenje i prevencija kuperoze, rosacee, alergijskog osipa
 • Tonizacija mišića lica i uklanjanje ptoza (opušteni kapci, obrve, usta, bočne konture lica)
 • Smanjenje masnih naslaga na bradi i vratu
 • Liječenje celulita
 • Oporavak nakon poroda

 

 

Mikrostrujne rukavice mogu se koristiti za:

-Lice: podizanje, limfna drenaža, depigmentacija, hidratiziranje, mineralizacija, poboljšanje rada lojnih žlijezda, pomlađivanje, kontrola bora;

– Oči: podizanje kapaka, uklanjanje “vrećica” i tamnih krugova ispod očiju, izglađivanje bora na licu.

-Tijelo: podizanje prsa, bokova, mišića ramena, stražnjice i trbuha.

 

U svim pričama Pepeljuga  postaje  princezom  pomoću magije. Naši iskusni majstori  pomoći  će Vam da postanete sretna  i uspješna  junakinja svoje bajke sa sretnim završetkom. Samo trebate doći k nama i uvjeriti se da čuda postoje!