TRETMAN „PONOS ŽENE“


Lijepe grudi – vaše nepobjedivo oružje! Skoro svaka žena poznaje fenomen promjene oblika dojki nakon porođaja i dojenja, gubitka težine ili zbog dobnih promjena.

Međutim, mnogi naši klijenti kažu da, unatoč promjenama u obliku dojki, ne postoji želja da se poveća njezina veličina ili da se ide na plastičnu kirurgiju.

Neugodne transformacije dojki uvijek su povezane s pogoršanjem stanja kože i smanjenjem potkožnog masnog sloja. Koža gubi elastičnost, smanjuje se cirkulacija krvi kao i količina kisika i hranjivih tvari u stanicama, ometa se metabolizam i brzina stanične diobe stanica kože, smanjuje se vlaga i sadržaj kolagenskih vlakana elastičnog okvira kože.

Drugim riječima, dojke ne izgledaju tako lijepo kao što bismo željeli. U ovom slučaju, operacija ne rješava problem, ne čini dojke mladima. Za rješavanje takvog estetskog zadatka kao što je obnova izgubljenog tonusa dojke, specijalisti Instituta ESMA razvili su poseban aparatni program nekirurške korekcije oblika dojke. To je jedan od najsigurnijih i najučinkovitijih načina za podizanje dojke, obnavljanje volumena i oblika bez operacije.

 

Aparatni kompleks ESMA modulira posebne impulse karakteristične za zdrave stanice. Takav učinak obnavlja bioenergetsku ravnotežu grudi, što pridonosi procesu regeneracije stanica, započinje proces sinteze kolagena, aktivira se metabolizam masti, poboljšava se cirkulacija krvi, otvara protok limfe, normalizira se ravnoteža vode, elektrolita i energetski metabolizam.

Tretman stimulira vlastite resurse osobe, što osigurava dugotrajan i postojan učinak. Pod djelovanjem slabih strujnih impulsa povećava se ukupan ton pojedinačnih mišićnih vlakana. Izometrijska kontrakcija utječe na jedan snop mišića, stimulirajući vlakna i povećavajući njihovu snagu bez napora.

 

Visoki učinak postiže se činjenicom da uređaj čini mišić klavikule aktivnim, što automatski podiže grudi.

Prekrasne, stegnute dojke, nisu samo nepobjedivo oružje, nego i ponos svake žene.

Za dugotrajan efekt preporučuje se 10-15 tretmana (ovisno o dobi klijenta).

 

Rezultati tretmana:

 

-Poboljšane konture dojki

-Poboljšanje teksture i kvalitete kože dojki

-Zaglađivanje bora

-Smanjenje rastegnute, opuštene kože

-Povećajte tonusa kože dojki i formiranje mišićnog reljefa

 

Tretman se ne preporučuje:

– ženama s dijagnozom tumora dojke

-osobama s urođenim srčanim stimulatorom

-osobama koje boluju od epilepsije

 

Preporučljiva učestalost tretmana je 1-2 puta tjedno. Tretman traje 35-40 minuta.

 

KUPNJU TRETMANA MOŽETE OBAVITI OVDJE