Tretman za lice i dekolte Plavi Lotos


Tretman „ Plavi Lotos “- izometrijsko, ne-kirurško zatezanje kože lica i dekoltea

Jedinstven postupak s nevjerojatnim rezultatom! Ovo je izometrička “gimnastika” mišića lica i dekoltea, što jednostavno donosi fantastične rezultate u liječenju ovislosti (obješenosti) kože, dovodeći mišiće u tonus. Već nakon prvog postupka vidljiv je vizualni rezultat.

Tretman je namijenjen određenoj vrsti kontrakcije mišića, što dovodi do bolje cirkulacije krvi i protoka kisika u mišićno tkivo, što zauzvrat doprinosi brzoj obnovu stanica kože. Budući da tijekom postupka postoji intenzivna kontrakcija mišića, povećava se potrošnja energije od strane tkiva, što jamči zagarantiran uspjeh. 

Svaki mišić lica i dekoltea se sastoji od različitih vlakana koja reagiraju na živčanu stimulaciju.

Pomoću aparatnog kompleksa imamo mogućnost provoditi tako zvanu statičnu ili izometrijsku mišićnu aktivnost. Signal utječe na momentalno smanjenje mišića i opuštanje, što fiksira dužinu mišića koja je potrebna za rezultat tretmana.

U samo 6 sekundi aktivne stimulacije, proizvodi se djelotvoran napon bilo kojeg snopa mišićnih vlakana, obnavlja se tonus i snaga mišića bez ikakvog napora.

Sve skupine mišića stimulirane su malim izometrijskim opterećenjima koje aktiviraju procese zatezanja tkiva. Kao rezultat ove mišićne stimulacije, poboljšava se cirkulacija krvi i opskrba kisikom u stanicama, ubrzava proces stanične obnove i čišćenje kože koja postaje sjajnija i elastičnija. 

Za svakog pojedinca sastavljamo poseban program koji zadovoljava samo vaše potrebe i želje. Najnovije tehnologije aparatnog kompleksa ESMA za njegu tijela omogućuju postizanje opipljivih rezultata u najkraćem mogućem roku.

 

Rezultat: 20 minuta tretmana, dva ili tri puta tjedno, može povećati snagu i tonus mišića lica i dekoltea za 100%.

 

Kontraindikacije za postupak:

-prisutnost pejsmejkera i drugih vrsta elektroničke opreme koja podržava životne funkcije;

-prisutnost metalnih zubnih implantanata

-onkološke bolesti;

-razdoblje trudnoće i laktacije;

-hipertenzivna bolest, počevši od stupnja 2A;

-razne mentalne bolesti;

-hipertireoidizam;

 

Trajanje tretmana 40 min