Varikozitet


LASERKO OTKLANJANJE VARIKOZNOG PROŠIRENJA VENA I KAPILARA NA NOGAMA

 uključuje 5 tretmana na aparatnom kompleksu RIKTA

Ruski Intelektualni Kvantni Terapeutski Aparat)

 

Jedna od pet žena i jedan od devet muškaraca u svijetu pati od proširenih vena donjih ekstremiteta. Mnogi ljudi pogrešno vjeruju da je varikozitet uobičajeni estetski problem s kojim se treba pomiriti. Medicinske statistike pokazuju da 50 posto ljudi, u ranoj fazi bolesti, ne shvaćaju da su ozbiljno bolesni. Varikozno proširenje vena je prilično često i ozbiljno oboljenje koje zahtijeva stručno liječenje, a najbolji učinak postiže se u ranim fazama. Proširene vene, kao i mnoge druge bolesti, vežu se za činjenicu da se u posljednjih 30-40 godina promijenio naš način života. Hodamo malo, malo se bavimo sportom, uglavnom jedemo rafiniranu hranu. Dakle, svake godine učestalost proširenih vena povećava se za oko 1 posto. Nema niti jednog lijeka u svijetu koji će izliječiti proširene vene. Kreme pomažu smanjiti umor, bol, otekline, ali ne liječe proširenje vena. Lijekovi su venotonici koji povećavaju tonus vena i sprječavaju razvoj bolesti. Ali ako već imate varikozitet, niti jedan lijek neće pomoći. Pijavice se, u našim medicinskim ustanovama, više ne koriste. One,također pomažu samo za ublažavanje umora i boli, ali ne liječe proširenje vena. Ostaje samo operacija ili injekcije u venu.

Postoji još jedna mogućnost – laseroterapija. U zadnje vrijeme medicina je doista napredovala, te pomoću najmodernije aparature ovaj način liječenja postao je neinvazivan i bezbolan. Pomoću aparata RIKTA poboljšava se cirkulacija i mikrocirkulacija, te kao rezultat potpuno nestaje bol i otklanja se opasnost od trofičkog ulkusa. Na račun precentralizacije krvotoka, potkožne proširene vene opadaju, što uzrokuje stabilni kozmetički učinak. Laser djeluje na bioaktivne zone pomoću laserske zrake, infracrvenih valova, crvenog svjetla i statičkog magnetnog polja. Ovaj integrirani pristup omogućuje jačanje prirodnog obrambenog potencijala, čime se postiže kvalitetan učinak liječenja. Laserska terapija aktivira krvožilni sustav i budi imunološki sustav. Kao rezultat toga, započinje proces ubrzanog obnavljanja tkiva, nestaje bol i upalni proces. 

Pomoću aparatnog kompleksa RIKTA počinje proces ozdravljenja organizma, jer laseroterapija pomaže da se otkloni uzrok bolesti, a ne simptomatika, kako to čine farmakološka sredstva poput injekcija i tableta.

Vrsta tretmana: medicinski, laserski, neinvanzivni, bezbolan i dosta ugodan.

Trajanje tretmana : 25 minuta.Tretman se provodi svaki dan.

Tretman se ne preporučuje osobama s tromboflebitisom.

Najbolji efekt se postiže s 20 tretmana.

Prvih 10 tretmana treba obaviti svaki dan, a preostalih 10 – svaki drugi dan. 

Godišnje se preporučuje napraviti 6 kura liječenja s intervalima između njih ne kraćima od jednog mjeseca. Lasersko liječenje može se kombinirati s uzimanjem medikamentne terapije. Posebno dobar rezultat osigurava laserska terapija koja se obavlja odmah nakon flebektomije.